2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
e ztaen dogurmamız a ne kaldı sunun surasında kıııı ama almanyada cınsıyet soyleme konusunda bıraz gerıdelermıs bı tanıdıgımd ogrenemedı gala

evt cok dogru almanyada söylemiyorlar baya uzatiyorlar türkiyede cok kisiden duydum 3 ayliken bile söyliyyorlar, bende normalde bu sene türkiyeye izine gelecekdim hamile kaldim esim izin vermedi gelmeme korkdu bisey olur felan, ddedim gönder beni orda doktora gidiyim burdakilerden daha iyiler ama ikna edemedim, artik senye insallah bebegimlen izine gelecem

tşk.ederiz teyzesi darısı başınıza inşallah.Özlemişim ama varya sırıta sırıta izledim oğlumu ohh yarında detaylıya gircez heyecanlıyım ama korkuyorumda inş.kötü bişey söylemez dr.amcası yada kim bakacak onuda bilmiyorumda

Genelde radyoloji uzmanları inceliyor detaylıda. Ben daha önce yatırmıştım detaylı doçent yapmıştı. Şimdi tekrar kendi gittiğim hastanedeki radyoloji uzmanı yapıcak 15 ekim de

Genelde radyoloji uzmanları inceliyor detaylıda. Ben daha önce yatırmıştım detaylı doçent yapmıştı. Şimdi tekrar kendi gittiğim hastanedeki radyoloji uzmanı yapıcak 15 ekim de

anladım canım gerçi doğru söylüyosun doktorumun gelmiyeceği kesin bana sonuçları getirirsin dedi bizim kızlardan yaptıranlar kaça yaptırdı acaba detaylıları?

doçent 500 tl almıştı. Şimdiki hastanedeki dr da 200 tl imiş.

bizimkide 200 istedi demekki normal :))) tşk.ederim canım:32:

anladım canım gerçi doğru söylüyosun doktorumun gelmiyeceği kesin bana sonuçları getirirsin dedi bizim kızlardan yaptıranlar kaça yaptırdı acaba detaylıları?

ben izmir özel egepol de 50 tl ye yaptırdım o hastaneye gidiyorum zaten. dışardan yaptırmak istersen de 87 tl ye maloluyor

Arkadaşlar her zaman girip yorum yapamıyorum. Ama okumaya çalışıyorum elimden geldiğindece seda ecrin arkadaşım geçmiş olsun, inşallah sağ salim bebeğini kucağına almayı allahım nasip kısmet etsin.
Bu arada meltemmi devraldı onu bile kaçırdım okuyamadım, bilgilerimizi tekrar mı yazacağız

ben izmir özel egepol de 50 tl ye yaptırdım o hastaneye gidiyorum zaten. dışardan yaptırmak istersen de 87 tl ye maloluyor

bende çarşamba günü gidiyorum detaylıya kendi hastanemde yapacaklar 85 tl istediler çarşamba gelsede görsem yavrumu çok özledim çok

artık yapacak bişey yok sanırım mecburen 200 de olsa vercez aman yavrularımız iyi olsunda 200 tl nerelere gitmiyoki

Kızlar size on puanlık uzman sorusu soruyorum :):) Ya ben soluma yatamıyorummmmmm, yani sağıma alışkınım, soluma yatmay azorluyorum bir uyanıyorum kulağım ağrımış, bacaklarım sızım sızım sızlıyorrr, siz neler yapıyorsunuz bu konuda

Kızlar size on puanlık uzman sorusu soruyorum :):) Ya ben soluma yatamıyorummmmmm, yani sağıma alışkınım, soluma yatmay azorluyorum bir uyanıyorum kulağım ağrımış, bacaklarım sızım sızım sızlıyorrr, siz neler yapıyorsunuz bu konuda

figenciğimmmm bende sağıma yatmaya alışkınım çok zorladım ama alıştım şimdi ilk önce sağıma yatıp duamı okuyorum sonra soluma dönüyorum çok şükür bir sıkıntı yok şuan için

ben her türlü yatıyorum valla sol sağ:) bi de sırt üstü de yatıyorum. 9 ay boyunca tey posizyonda yatıcak halimiz yok ya

kılar ben 91 kiloyla hamile kaldim sonra 85 düştüm iki güm önce 86 olmuşum ama bu durumdan bebeğim etkilenmedi o allaha şükür güzel gelişiyor keşke hep verseydim

Back
X