2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlarrrr ben geldimmm neler yapıosunuz bakalım? umarım kimsede kötü bişeyler yoktur herkes için iyi bi haftasonu olmuştur...ben de cmt köye gittim pazar da kuzenimde kaldım işte bugün ancak gelebildim gezme oldu kızımla bana...anneannem,annem,ben ve kızım :16:

kızlar meraba bebişlerin devinmemesinden şikayetçi olan bi siz değilsiniz bugün bir iki anca kıpırdadı normalde yerinde duramazdı üstelik çikolata yememe rağmen...:53: herhalde akşama dek uyudumu ne :21: :44:

slmmm kızlarr sizi hep okuorum ama yazılanlarıma pek cewap almadığım için okumakla kalıorum...benm karnımda çok buyudu bakalım ne olucak oğlumda siwri gidiodu bu çok yaywan bakalım ne hale giricezz:52:

Dün bebeklerin az hareket etme günüymüş:-D benimde dün hiç kıpırdamadi sabah kızımla şakalasirken bacağı çok sert geldi acıdı karnım akşama kadar hiç oynamadı eşim doktora gidelim dedi ama gitmedim gece yatınca şükür oynadı. Korkmuştum tekmedenmi oldu diye:-(

bıde bugun benım karnım çok acıyor karın duvarım ve gobek delıgımdekı dıkışlerım acıyor gerılıyor heralde:(

slmmm kızlarr sizi hep okuorum ama yazılanlarıma pek cewap almadığım için okumakla kalıorum...benm karnımda çok buyudu bakalım ne olucak oğlumda siwri gidiodu bu çok yaywan bakalım ne hale giricezz:52:

selam canım cinsiyetini öğrenemedinmi daha

kızlar lıstedekı ıstatıstıgımegore 24 erkek 30 kız gozukuyorrrr bakalım eklemeler tamamnalnınca son durum ne olacak

Soru1)Gece karnınız acıyor mu?değişik bir acı ağrı değil baya karnımın içi acıyor
2)KArnımın içi bazen gaz yağı dökülmüş gibi yanıyor ve kaşınıyor(gaz yağı ne alaka diyeceksiniz küçükken bitlenince annem kafamıza sürerdi ordan yorum yaptım:9::9:)
3)İzmirli hatunlar kemeraltından bebek için alışverişi yapacağım ne tarafa gitmem lazım

hadi kolay gelsin:9:/FONT]

Soru1)Gece karnınız acıyor mu?değişik bir acı ağrı değil baya karnımın içi acıyor
2)KArnımın içi bazen gaz yağı dökülmüş gibi yanıyor ve kaşınıyor(gaz yağı ne alaka diyeceksiniz küçükken bitlenince annem kafamıza sürerdi ordan yorum yaptım:9::9:)
3)İzmirli hatunlar kemeraltından bebek için alışverişi yapacağım ne tarafa gitmem lazım

hadi kolay gelsin:9:/FONT]

canım senden az evvel yazmıstım karnım acıyor ama benımkı amelıyat yerım daha cok gobek delıgı etrafım doktorum bana dıkılen yerın esnemedıgını ve agrı yapacagını soylemıstı

kemeraltına gıdersen mına bebe eskı balık halının orada yada ykm nın arkasında 2. beylerde tontos bebe var

canım senden az evvel yazmıstım karnım acıyor ama benımkı amelıyat yerım daha cok gobek delıgı etrafım doktorum bana dıkılen yerın esnemedıgını ve agrı yapacagını soylemıstı

kemeraltına gıdersen mına bebe eskı balık halının orada yada ykm nın arkasında 2. beylerde tontos bebe var

sağol tatlım:23:

kızlarrr bu akşam cok paspalımmm ama yıne de hzır oglusu yakalamısken resım cektırıp burayay atayım dedım alınan 10 kılo ruzgar ve bennnnn!!!!

Eklentiler

• $IMG_1893.webp
    $IMG_1893.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 72
  • $IMG_1901.webp
    $IMG_1901.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 41
Back
X