2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ne çok kaynatmışsınız...okuyamadım geçmişi.. o kadar yorgunum ki... kızlar benim rapor almam şart oldu... öğrenci veli sorunu derken.. bugün iki fare çıktı sınıfımdan.. bir de mikroplarla boğuşacağım.. parayla bile heyet raporu verecek bir tanıdık dr. var mı?izmir deyim bu arada... ne olur yardım edin kızlar...

selam kızlar nasılsınız bakalım?
biz iyiyiz bugün sağlık ocağına gitmiştik eşimle hadi dedik bebişin kalbini dinleyelim
oy benım oğlumun kalbi nasıl da atıyordu çok şükür:nazar:
cuma günü şeker yüklemesi yapılacak umarım iyi çıkar

Yüzünde leke oluşan var mı aranızda:31: ve çatlak

cnm benim yüzüm ve boynum çok sivilcelendi, bacaklarımın üst kısmında
ve bileklerimin iç kısmında kızarıklıklar oluştu, çok şükür göbeğimde çatlak yok ama
ben ergenlikte birden geliştiğim için göğsümde ve belimde çatlaklar var
onlar da taaaa yıllar öncesinden, göbeğim için şimdilik bebe yağı kullanıyorum
ilerde ne olur çatlar mıyım onu bilmiyorum.

herkese slm millet ben geldim :) günlerdir gelemiyordum hafta sonu hastalandım cuma aksamı tam size cevap yazmak için alıntı yapıyordum kii bi kusma bi kusma sabahı öyle ettim:43:anacığımı aradım geldi aksama kadar baktı sagolsun ii etti gitti beni kollarım tutuldu yata yata dün de hafta sonu hastalık yorgunlugu vardı üzerimde giremedim nete bakamadım size biri bana geçmişi özetlesin 30 sayfa birikmiş vallahi okuyamam :50: şimdi iyiyim cok şükür su mide yanmam ara ara geçiyo bazen kısa süreliğine geri geliyo rennie dr verdi ama almamıstık sodayla geçiştiriyorum ben içmiyorum şu bir haftadır rahatsız etmiyor zaten cok şükür öyle bendeki durumlar sizde ne var ne yok???

ne çok kaynatmışsınız...okuyamadım geçmişi.. o kadar yorgunum ki... kızlar benim rapor almam şart oldu... öğrenci veli sorunu derken.. bugün iki fare çıktı sınıfımdan.. bir de mikroplarla boğuşacağım.. parayla bile heyet raporu verecek bir tanıdık dr. var mı?izmir deyim bu arada... ne olur yardım edin kızlar...

valla benım durumda aynı canm okul cok kotu durumda ustune zaten yol cekyrum ekımı cıkarıp kasımı heyet alıcam snrası dogum oncesı ızın kendı doktorun durumunu anlatsan verır yaa hamılelık oncesınde dusuk tehdıtı erken dogum rıskı falan fılan sebepleryle verıoalar

erkek; bera,eymen,derin,poyraz,gorkem,cınar,kkan,emir,cemre,toprak,dora
kız;duru, derin,buğlem,berjin,ceylin,ada,ela,oyku,su,cemre,talya,tanem

bugun sızler ıcın sectıklerımmmmmm:)

evet canım aurılmıyolar bende tam ıyılesmesemde daha ıyıyım sanada gecmış olsun bu arada

berinenin hakkında en hayırlısı neyse diye dua edıyordum demekki buymus hayırlısı umarım tekrarı yaşanmaz ve mutluluk onlarla olur.
sagol meltem ablam teşekkür ederim sen de bol zencefil ye de aman bi daha hastalanma inşallah :) bu arada cevremdeki herkes seni tanıyo artık millete ne alsam diye soruyorum her kafadan farklı seyler cıkıyor sunu söyle yap bunu böyle yap olmaz dıyorum meltem ablam öyle demedi :1:kim bu meltem yaa diyorlar netten arkadasım dıyorum :) büyük teyzeler aaaaa internetten bunları mı konusuyorsunuz artık vah vaah bizim zamanımızda yoktu böyle seyler şimdi hrkesin herseyden haberi var dıyorlar :1:o kadar gülüyorum kii :34:

bir de bugün okulda hocalardan biri yatak konusunda da park düşünüyorum böyle böyle diye anlatıyordum ayşe biz hiç kullanamadık onu aldık sonra katladık koyduk sonra da baskasına verdik dedi tasıyamadık oda oda sen mutfaktayken ya da salonda falan misafir varken saga sola yatırmak olmuyo ufak beşikler var dedi 100tl cıvarıydı 3 sene önce falan ondan aldık hep onu kullandık dedi şimdi de oğlana oda aldılar zaten ben de mi öyle yapsam dedm amaaaannnn karar veremıyorum heralde carsıya cıkmadan hiçbişeye karar veremeyecem ben :/

berinenin hakkında en hayırlısı neyse diye dua edıyordum demekki buymus hayırlısı umarım tekrarı yaşanmaz ve mutluluk onlarla olur.
sagol meltem ablam teşekkür ederim sen de bol zencefil ye de aman bi daha hastalanma inşallah :) bu arada cevremdeki herkes seni tanıyo artık millete ne alsam diye soruyorum her kafadan farklı seyler cıkıyor sunu söyle yap bunu böyle yap olmaz dıyorum meltem ablam öyle demedi :1:kim bu meltem yaa diyorlar netten arkadasım dıyorum :) büyük teyzeler aaaaa internetten bunları mı konusuyorsunuz artık vah vaah bizim zamanımızda yoktu böyle seyler şimdi hrkesin herseyden haberi var dıyorlar :1:o kadar gülüyorum kii :34:
hahaha sayende guzın abla gıbı meshur oldum desene:)))

AYSEYLUL canım hosgeldın nasılsın benı sormuşsun ıyıyız meltemınde dedıgı gıbı toparlanmaya calısıyoruz oğlumuz için.. bugün karnımın alt kısmında iğne batması gibi agrılar oluyor 1 2 sanıye suruyor.. ooff tekrar hastane köşelerinde olmak ıstemıyorummm :14:sana da çooook geçmiş olsun

AYSEYLUL canım hosgeldın nasılsın benı sormuşsun ıyıyız meltemınde dedıgı gıbı toparlanmaya calısıyoruz oğlumuz için.. bugün karnımın alt kısmında iğne batması gibi agrılar oluyor 1 2 sanıye suruyor.. ooff tekrar hastane köşelerinde olmak ıstemıyorummm :14:sana da çooook geçmiş olsun

öncelikle teşekkür ederim canım...
sen de hoşgeldin aramıza...sen bu şekilde düşünmüş karar vermişsin en doğrusu bu demekki canım inşallah kısa zamanda eskisi gibi olursunuz. dikkat et bitti mi raporun basladın mı sen işe önemli birşey değildir yaw inşallah o sızılar...

Back
X