- Konu Sahibi papatya3459
- #18.581
Yüzünde leke oluşan var mı aranızda
ve çatlak

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yaa acil cevaplayın lütfeen.. eşim akşam 8 de işten geliyor. biz akşam hastaneye gitsek detaylı ultrason ıcın olur mu??
catlagım ılk hamılelıgımden zaten var ama sadace gobegımde gobek şeklım gıbı yanlarda falan yok leke ılk hamıleleıgımde olmadı bunda da yok dahaYüzünde leke oluşan var mı aranızdave çatlak
Yüzünde leke oluşan var mı aranızdave çatlak
berıne buralarda toprlanma surecındeler seda da dewam kararı aldıberine den haber var mı ayrıca bide seda naptı baska kötü bişey oldu mu merak ediyorum yaa:18:
berıne buralarda toprlanma surecındeler seda da dewam kararı aldı
evet canım aurılmıyolar bende tam ıyılesmesemde daha ıyıyım sanada gecmış olsun bu aradatoparlanma süreci derken ayrılmaktan vaz mı geçtiler?:26: sen nasıl ooldun meltem abla iyileştiin mi tamamen![]()
ne çok kaynatmışsınız...okuyamadım geçmişi.. o kadar yorgunum ki... kızlar benim rapor almam şart oldu... öğrenci veli sorunu derken.. bugün iki fare çıktı sınıfımdan.. bir de mikroplarla boğuşacağım.. parayla bile heyet raporu verecek bir tanıdık dr. var mı?izmir deyim bu arada... ne olur yardım edin kızlar...
evet canım aurılmıyolar bende tam ıyılesmesemde daha ıyıyım sanada gecmış olsun bu arada
hahaha sayende guzın abla gıbı meshur oldum desene:)))berinenin hakkında en hayırlısı neyse diye dua edıyordum demekki buymus hayırlısı umarım tekrarı yaşanmaz ve mutluluk onlarla olur.
sagol meltem ablam teşekkür ederim sen de bol zencefil ye de aman bi daha hastalanma inşallah :) bu arada cevremdeki herkes seni tanıyo artık millete ne alsam diye soruyorum her kafadan farklı seyler cıkıyor sunu söyle yap bunu böyle yap olmaz dıyorum meltem ablam öyle demedikim bu meltem yaa diyorlar netten arkadasım dıyorum :) büyük teyzeler aaaaa internetten bunları mı konusuyorsunuz artık vah vaah bizim zamanımızda yoktu böyle seyler şimdi hrkesin herseyden haberi var dıyorlar
o kadar gülüyorum kii
![]()
AYSEYLUL canım hosgeldın nasılsın benı sormuşsun ıyıyız meltemınde dedıgı gıbı toparlanmaya calısıyoruz oğlumuz için.. bugün karnımın alt kısmında iğne batması gibi agrılar oluyor 1 2 sanıye suruyor.. ooff tekrar hastane köşelerinde olmak ıstemıyorummmsana da çooook geçmiş olsun