• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
tabi senin özel nedenlerin varsa senin için de kolay olur. ama orda üzülme tamam mı kardeşine falan. hep beraber kardeşinle anneciğinle bebişi sevip mutlu olun:1:

ahhh üzülmemek elde mii canım yaaa:5::5:geçen gunde aklıma gelio çocuklar yaşadıkları ağladım kendi kendime:5:ama insan alışıyor zamanla içimiz buruk ama olsun napalım inancımız sonsuz Rabbim bilir en iyisini....saol temennilerin için:16:6 aylık diğer kzıkardeşimin bebişi var oda değişiklik getirdi ortama:9:benim hamileliğimi öğrendiğim zamanlara denk gelio doğumu kocaman oldu maaşallah:nazar::nazar:

doktorumun korse hakkındaki düşüncesi büyüyen rahim doğumdan sonra birden küçüldüğü için karnımızda bir boşluk hissediyormuşuz bu yüzden korsenin toparlayacağını düşünüyormuşuz.içimiz rahat edecekse takmalıymışız tamamen duygusal yani

doktorumun korse hakkındaki düşüncesi büyüyen rahim doğumdan sonra birden küçüldüğü için karnımızda bir boşluk hissediyormuşuz bu yüzden korsenin toparlayacağını düşünüyormuşuz.içimiz rahat edecekse takmalıymışız tamamen duygusal yani

hmm bilimsel olarak da bi gerçekliği yok yani... hmm öğrenmiş olduk bana da çok mantıklı gelmiyodu zaten:53:

idrar tahlili sonuçlarım gözüme çarpanlar...

kimyasal analiz: dansite 1006 referans aralığı 1005-1025
ph 8 referans aralığı 5- 8.5
lökosit pozitif

idrar mikroskobisi: eritrosit nadir
lökosit 5-6
epitel 5-6
bakteri az

ne şimci bu, dr a göstercem...

lökosit pozitif

lökosit 5-6
epitel 5-6
bakteri az

hafif bi enfeksiyon bence. meraklanma benim de buna benzer bişey çıktıydı hamileliğimin başında. ilaç bile vermedi bol su iç dedi sadece. verdiğin idrar örneği bulanık mıydı??şu epiteli bilmiyorum ama...
amma da teşhis koydum burdan.:1:

canım forumun başından beri birlikte olanlar var bir de benim gibi sonradan gelenler. diğerleri birbirini daha iyi tanıdığı için sohbet edebiliyolar. biz ise daha tanımaya çalışıyoruz cevap yazarak değilde okuyarak galiba :17:

kalabalık olunca herkesi tanımak mümkün olmuyor elbette. zamanla tanırız diyecem de 5 ayı geçti bebişler yahu:))

kizlar cogu kisi calisio ve inanin pestilimiz cikiyor. bugun okulda o kadar yoruldum ki mesela. okuyorum forumu tam bisi yazicam yok mudur arar yok veli gelir yok ogrenci aglar.... kopuyorum biranda. ama sahsim adina kopuk da olsa forumda sizleri okumak keyif veriyor kendimi yalniz hissetmiyorum ballar

yok herkes herkese cevap yazamaz zaten canım benim dediğim geliyor soru yazıyor çıkıyor önde 2 soru var e sen de onlara bi bak hep bana hep bana olmaz dimi ama:)))

ezeel biliyo musun benim burda ezel adında türkçe öğr. bi arkadaşım var:3:
sen o musun yoksa itiraf et çabuk:1::9:

benim de aybüke diye arkadaşım var dermişim ama yok:1::1: ister misin yanındaki arkadaşın seninle bööle sohbet etsin ehehehehe:) hangi semtteydin sen canım ben bornovadayım.

ahhh üzülmemek elde mii canım yaaa:5::5:geçen gunde aklıma gelio çocuklar yaşadıkları ağladım kendi kendime:5:ama insan alışıyor zamanla içimiz buruk ama olsun napalım inancımız sonsuz Rabbim bilir en iyisini....saol temennilerin için:16:6 aylık diğer kzıkardeşimin bebişi var oda değişiklik getirdi ortama:9:benim hamileliğimi öğrendiğim zamanlara denk gelio doğumu kocaman oldu maaşallah:nazar::nazar:

ne tatlıdır o şimdiiiiiii darısı bizlere olsun...lohusa halinle curcuna olmaz inşallah evde canım kendine özel bir odan olsun arada kafa dinleyebileceğin.

lökosit pozitif

lökosit 5-6
epitel 5-6
bakteri az

sevtapcım idrar yolu enfeksiyonu denecek kadar mı bilmem ama kızımda ben 2 kere anti kullandım öyle korkulacak moral bozacak bişi değil olsa bile...ama sen benden betersin pinpirik konusunda be kuzum. her gün bişileri takıyosun tadını çıkar biraz bebişinin pişman olcan bak sonra:)

ben kızımın kıyafetlerini vermiştim çoğunu
ama kıyamadıklarımı ayırmışım bu güce onları çıkardım
nasıl güzeller bööle 2 aylık 3 aylık falan...çok da pahalı oluyo biliyosunuzdur baktıysanız zati
hazine bulmuş gibi oldum valla 2. yi düşünenler vermeyin cicileriniziii:)

yok diğerleri normal diye yazmadım zaten canım sadece bunlar olumsuz olarak düşündüklerim renk berrak diyor... eritrosit kanmış nadir diyor. lökosit enfeksiyon gösteirrmiş 5-6 çıktı. epitel hücreymiş torbada, o da 5-6 bakteri de az diyor. senin böyle çıktığında kasık ağrın oluyo muydu peki benim ağrım oluyr geçer mi su içerek dr ne diyecek bakalım. ağrım var ondan korkuyrm ... sen de de olmuş muydu

amaan bu idrarla ilgili hep bi sorun var. bende de akıntı var dr ilaç verdi azaldı sadece takmayacağım kafaya
bende de var akıntı doktor normal dedi ilaç felan vermedi:26:
kalabalık olunca herkesi tanımak mümkün olmuyor elbette. zamanla tanırız diyecem de 5 ayı geçti bebişler yahu:))

yok herkes herkese cevap yazamaz zaten canım benim dediğim geliyor soru yazıyor çıkıyor önde 2 soru var e sen de onlara bi bak hep bana hep bana olmaz dimi ama:)))

benim de aybüke diye arkadaşım var dermişim ama yok:1::1: ister misin yanındaki arkadaşın seninle bööle sohbet etsin ehehehehe:) hangi semtteydin sen canım ben bornovadayım.

ne tatlıdır o şimdiiiiiii darısı bizlere olsun...lohusa halinle curcuna olmaz inşallah evde canım kendine özel bir odan olsun arada kafa dinleyebileceğin.

sevtapcım idrar yolu enfeksiyonu denecek kadar mı bilmem ama kızımda ben 2 kere anti kullandım öyle korkulacak moral bozacak bişi değil olsa bile...ama sen benden betersin pinpirik konusunda be kuzum. her gün bişileri takıyosun tadını çıkar biraz bebişinin pişman olcan bak sonra:)

çok tatlı çokkk:9:çift kat kullanıyorlar annemler ben üst katta kalıcam:34:

yok diğerleri normal diye yazmadım zaten canım sadece bunlar olumsuz olarak düşündüklerim renk berrak diyor... eritrosit kanmış nadir diyor. lökosit enfeksiyon gösteirrmiş 5-6 çıktı. epitel hücreymiş torbada, o da 5-6 bakteri de az diyor. senin böyle çıktığında kasık ağrın oluyo muydu peki benim ağrım oluyr geçer mi su içerek dr ne diyecek bakalım. ağrım var ondan korkuyrm ... sen de de olmuş muydu

ben anti kullandım bol suyla falan geçecek gibi değildi ama zarar vermez demişti doktorum
riskli gebelik uzmanı titiz bi doktor ama muhakkak kullanmalısın demişti
hani kar zarar meselesi sanırım enfeksiyon daha çok zarar verecekse ilaç veriyorlar

ben kızımın kıyafetlerini vermiştim çoğunu
ama kıyamadıklarımı ayırmışım bu güce onları çıkardım
nasıl güzeller bööle 2 aylık 3 aylık falan...çok da pahalı oluyo biliyosunuzdur baktıysanız zati
hazine bulmuş gibi oldum valla 2. yi düşünenler vermeyin cicileriniziii:)

benimde arkadaşlar kızkardeşlerim verecek ufak gelenleri bir kenara ayırdıklarını:9:hatta benden önce doğum yapacak arkadaşlar sonradan bana verecekler :9::9::9:

canım ben izmirde bile değilim:)

bende de var akıntı doktor normal dedi ilaç felan vermedi:26:

çok tatlı çokkk:9:çift kat kullanıyorlar annemler ben üst katta kalıcam:34:

ooo süper o zaman daha ne olsun kardeşin falan da yardımcı olur sana

kızlar iyi gecele uyku vakti yarın kızımla doktor amcasını görmeye gideceğiz renkli doblerimiz var heyecan da var

iyigeceler ben de yatıcam birazdan çoook güzel haberler getirirsin bize inşallah...

benimde arkadaşlar kızkardeşlerim verecek ufak gelenleri bir kenara ayırdıklarını:9:hatta benden önce doğum yapacak arkadaşlar sonradan bana verecekler :9::9::9:

oooh ne şanslısın. benim kızım da tek bi çorap bile verenim olmadı ama ev falan almamıştık aldık ettik kendimiz..ama bu sefer hem ev kredimiz var hem ablamızın masrafları var falan o kadar almayım diyorum bakalım

canım ben izmirde bile değilim:)

hehehe olmadı bu izmir desin diye kalmış benim aklımda ama branştaşmışız onu da yeni öğrendim:))

yanma oluyodu ama çok nadir. kasık ağrın çok normal ama. benim her adet tarihimde adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyo biliyo musun.bazen çok ayakta kalınca da ağrıyo... kanama olmadığı sürece sorun yok bence meraklanma. hem eskiden böyle miymiş. ne çok kontrole gidiyoruz.normal insanda bile ufak tefek rahatsızlıklar çıkar bu kadar kontrole..

Back
X