- Konu Sahibi papatya3459
- #19.501
acaba biizm beğendiğimiz araba mıhuwsk mu ne markaydı şimdi hatırlamıyorum
![]()
Yook biz concord neo ya baktık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acaba biizm beğendiğimiz araba mıhuwsk mu ne markaydı şimdi hatırlamıyorum
![]()
evetttttttttt az oncede oğlusumun adı anasıyla uyumlu onada bzuldu hafıften ama caktırmıyooo:)![]()
evetttt oh canıma degsın zaten ugrasmasın benle kapı gıbı ogullarım var arkamdaaa:)))
Kızlar ben 2012 şubat annesiyim bazen bakıyorum size gündemde ne var ne konuşuyorsunuz diye
kendi telaşlaım geliyor aklıma :)
Araba bakılıyor anlaşılan bu ara benim aldığım arabayı blogumda yazmıştım bakmak isterseniz tıklayın size bi fikir versin
Minik Asya: Quinny Zapp ve Maxsi Cossi Cabrio Fix
slm kızlar nabıonuz be yaa
ben iki gündür o kadar yoğunum ki yeni oturdum diyebilirim
hafta içi çalışınca temizlikti alışverişti misafirdi hep haftasonuna
kalıyo yeter ben de dinlenmek istiyorum artık, ayrıca bebeğimi çok mu yordum bilmiyorum
ama iki gündür hareketlerini daha az hisseder oldum çok korkuyorum
bu arada 3 haftadır kız kardeşim bende kalıyo ygs ye hazırlanıyo, ama ben yalnız kalmayı çok özledim
tamam kardeşim canım ciğerim ama işe giderken evde oluyo ben işteyken o dersaneye gidiyo
geliyo sonra ben eve geldiğimde o çoktan eve gelmiş oluyo yani hiç tek başıma kalamıyorum
ben 2 yıldır sadece kocamla kalmaya alıştım rahat hareket edemiyorum kafama göre takılamıyorum
komşuma gitsem içim rahat etmiyo o evde die bide 3 haftadır biz kocişle kanki olduk gece yarılarına kadar
ders çalışıyo o yüzden uyumasını beklemek die bişey de yok 18 yaşında kız duşa girsen anlayacak
offfffff fenalardayım yani![]()
teşekkurler canım...evet eşim mutlaka gelir benim birde parayı o ödüyor o yuzden gelmesini bende istedimsaten beni yalnız oralara yollamaz birisi çarpar karnıma die
seninkide gider inş. dur bakalım
![]()
Bizde bugün kızıma bebek odası bakmaya gittik ölee çok çeşit vardı ki hangisine bakıcağımızı şaşırdık belis diye bi markanın takımını beğendik indiirmdeymiş 1.700 lira dedi.Muhtemelen onu alırıs sanırsam sonra bebek arabası baktık bi türlü karar veremedikbütün gün kızıma bişiler bakmanın ve beğenememiş olmanın ardından yorgunluğumuz yanımıza kar kaldı.:44:
ya biraz ayakta durunca sırtım ve belim dehşet ağrıyo eve resmne zor geldim arabada arkama yaslanamadım ağrıdan![]()
Ebebekte bi araba bakıorus arabayı çok beğendik açtık kapadık ama pusetin üzeri açıktı neyse satıcı çocukta satsın derdinde haliyle o arada aynı arabayla bi kadın geçti yanımızdan satıcı dediki aa bakın hanımefendi kullanıyo soralım ne kadar memnundur dedi sordukkadın demezmi şimdiki aklım olsam asla bu arabayı almazdım arabanın şu özelliği kötü bu özelliği şölee diee bizde güldük satıcı şok oldu
kadın deidki sordun söyledim alalaa
yazık çocuk satamadı bide azar işitti
![]()
Teşekkür ederim.. bugün bu arabayada baktım benim arabada aradığım özellik tek elle kapatıp açabilmeliyim gerçi istediğim bissürü özellik var ama hepsini bi arabada toplamak mümkün değil maalesef.Arabadan çok oto koltuğunuzu çok beğendim.bi daha ki gittiğimde tekrar incelicem tekrar teşekkür ederim..
ne demek canım
Tüm arabalara tek elle kapatılıp açılıyor diyorlar ama öyle olmuyor malesef diğer elden ufak da olsa bi destek istiyor :)
Ben de oto kolduğundan çok memunum sekizinci ayımız bitti hala kullanıyoruz ama bayağı ağırlaştı taşıması zorlaştı :))
Bu arada benim arkadaşlarımdan bir çoğu sekiz dokuz aydan sonra baston pusetlere geçti
Eğer öyle bi fikriniz varsa baştan arabaya bu kadar para vermeyin derim
Zaten kışın hastane dışında bi yere çıkılmıyor
hayırlı geceler kızlar ben çıkıyorum görüşmek üzere![]()
hhehehe ay cnm valla ne hoş anlatmışsn fenalardayım diyebende cok nadir bi istek oluşuyo onda da üşeniyorum valla
benimde eşim fenalarda bu aralarönceden böle değildim ama niyeyse cok soğukum
inş cnm yaa bi heves gelse keşke adamaalması gelmesi de değil aslında ben biraz heyecan görmek istiyorum bebişi olacağını hissetsin istiyorum ama adam tınn
bu 1700lük takımda neler var acep? bende meltem gibi 1 yaş olana kadar oda yapmayı düşünmüyorum. en fazla dolap alıcam eşyaları düzenli olsn diye bide sepet beşiklerden inş. odaya gidip gelmeye üşenirim ben çok tembelimdir valla övünmek gibi olmasın. yatsın uyusun oğluşum bi kol mesafesinde
O takımda 3 kapılı bi gardrop var bi büyüyen beşik bide şifonyer var haa bide beşiğin yatağı bu kadar
hehehehehe amma da pazarlama heeyazık kadın demekki cidden cok dertliymiş yoksa bozmazdı belki pek memnun diilim ama herkesin kendi zevki filan diyip geçiştirebilirmiş.. ne markaydı uzak duralım
![]()
Aynen öyle hepsi tek elle kapanır diyolar ama nerdee arabayı kapatmaya 2-3 dk uğraştımsonra satıcı gösterdi öylelikle kapattım ama 2 elle..Oto koltuğu bizim içinde çok önemli iyi bişey almak istiyoruz ama bebek ağırlaşınca mecburen arabasını kullanmak zorunda kalıcam.Baston puset banada mantıklı geldi aslında ama ablam kullanıyo arkasına biraz ağır bişey koyarsa araba arkaya devriliyo tabi bebekte mutlaka elin üzerinde olması gerek.Ne zor şeymiş bebek için bişeyler almak daha doğrusu en iyisini ve en uygununu arayıp bulmak..
Sorma tatlim benim de oyle. Bugun bayaa bi arabada oturunca fena tutulmus kaportam yuruyemedimBizde bugün kızıma bebek odası bakmaya gittik ölee çok çeşit vardı ki hangisine bakıcağımızı şaşırdık belis diye bi markanın takımını beğendik indiirmdeymiş 1.700 lira dedi.Muhtemelen onu alırıs sanırsam sonra bebek arabası baktık bi türlü karar veremedikbütün gün kızıma bişiler bakmanın ve beğenememiş olmanın ardından yorgunluğumuz yanımıza kar kaldı.:44:
ya biraz ayakta durunca sırtım ve belim dehşet ağrıyo eve resmne zor geldim arabada arkama yaslanamadım ağrıdan![]()
Kiz ne misafiri 12 kisi hem deeee!!! Gelmeyin deseydin keskegecmıs yaptım geldım mısafırler gıttı 12 kısıydık evde 2 den 9 bucuga ayaklarım sıstı valla ama atlattım sukur bu hafta valız ıslerını halletmem lazımmmm
canjım ben roxy sabun tozu kullanıcam kullanan arkadaşlarımdan biliyorum şimdilik 4 paket aldım zaten ufak paketlerde satılıyo yumuşatıcı dalin alıcam sanırım
birsycim ben seni merak ettim baya önceden daha sık giriyordun sanki topike ama artık bir ceee diyip kaçıosun :44:
Gerçekten gönlüne göre olanı bulmak zor
Biz de hep raba üzerindeyiz o nedenle ana kucağı oto koltuğu benim iin önemliydi bu gerçekten bizim işimizi gördü
Eer daha yüksek fiyat veririm diyorsan bugabu diye bir marka var ona da bakabilirsin
Ama bu kesinlikle işini görür :)
dıyemedım canım sunnet tebrıgıne geldıler bundan sonra gelen gıden cok olur yazın ınsanlar tatıldelerdı gelen olmadı heres kısa sakladı kendınıZUZUMM
Allah iyiligini versin kizben de morcivert gibi useniyom ama
kardesinebiraz harclik ver de ki ablasi sen dersaneden cikinca biraz arkadaslarinla dolas istersen ben izin veriyrm
o arada halledersiniz isinizi. Ayrica anlarsa anlasin yaa amaaannn nolcek! Gorumcem bizde kalinca daha bi yapasim geliyo inadina midir nedir
hemen sarkiyom kocama. Ama dun evde yalnizken bi film izledim bebek yolda diye. Dedim ben de cok paspalim ya hicbi kiyafetim olmuyo diye artik iyice pacavralarla geziniyom kocis yaramazlik yapmasin dedim. Guzel acik bi elbisem vardi mor. Memisler buyudugu icin iyice acilmis
topuklularimi bile giydim zor da olsa valla ruj da surdum aylardir belki evde surmemistim.
kocam soyle dedi: selamun aleykum ooooooww! Surati da aynen boyleydi
hehehe. İyice salmisim ya kendimi aylardir bi de kizardim oyle kadinlara.
Sorma tatlim benim de oyle. Bugun bayaa bi arabada oturunca fena tutulmus kaportam yuruyemedimesim de taklit ediyo beni.
Kiz ne misafiri 12 kisi hem deeee!!! Gelmeyin deseydin keskecanin cikmistir
Yaa sorma bacim hep bu esinu nun yuzunden bi battaniye meraki sardi basima bi aliyom sabah elime aksama kadariki elim dolu olunca da bi su bi cis bi yemek molasinda bakiyom anca topige
![]()