• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
hasta annelerimiz geçmiş olsun çabucak iyileşin inşallah
sizin bebeklerin maşallahı var :nazar: benimki ne kadar tembel çıktı yaa halen iki tık tık bi pıt pıt şeklinde seyirmeler harici bişey yok

sizin bebeklerin maşallahı var :nazar: benimki ne kadar tembel çıktı yaa halen iki tık tık bi pıt pıt şeklinde seyirmeler harici bişey yok

canım valla bir kaç güne kalmaz seninkide hobbikler ben sana diyim dün sabah bir başladı gece saat 1 e kadar allahımmmm bu nasıl birşey eşime diyorum ben uyuyamıyorum oda uyu aşkım korkma diyor :1: ne korkması yawww kızımız uyutmuyor diyorummmm uyu kızımmm eeeee eeeeee diyor allahım gülme krizine girdim uyku semesi ne dediğini bilmiyor sonra kendine gelince bana söyleniyor doğmamış bebek neden böyle birşey yapsın sende bide ninni söylüyorsun dedi dedim sen eee eeeee yaptınnn yok kız diyor koptuk ikimizde :1:

arkadaşlar merhaba. ben doktoruma gittiğimde sormayı unuttum. cinsel ilişki ne zamana kadar devam edebilir bilgisi olan var mı? ayrıca mide yanması şikayeti olan arkadaşlar doktorum bana renni yazdı rahatlıkla iç ben hamileliğimde 17 şişe bitirdim için rahat olsun dedi..

tamam canımmm kendi doktorunmu diyo bunu 17 şişe bitirdim diye:49:

canım valla bir kaç güne kalmaz seninkide hobbikler ben sana diyim dün sabah bir başladı gece saat 1 e kadar allahımmmm bu nasıl birşey eşime diyorum ben uyuyamıyorum oda uyu aşkım korkma diyor :1: ne korkması yawww kızımız uyutmuyor diyorummmm uyu kızımmm eeeee eeeeee diyor allahım gülme krizine girdim uyku semesi ne dediğini bilmiyor sonra kendine gelince bana söyleniyor doğmamış bebek neden böyle birşey yapsın sende bide ninni söylüyorsun dedi dedim sen eee eeeee yaptınnn yok kız diyor koptuk ikimizde :1:

inşallah canım yaa sabırsızlanıyorum ben artık
bizim babamız da bekliyo artık ama ikimize de yüz vermiyo minik :1:

selam kızlar nasılsınız ya ne var ne yok prens ve prensesler iyiler mi

kızlar ben şeyi merak ediorum aynı mevlut şekeri gibi doğumda şeker mi dağıtılıyor:26::26:hiç bir bilgim yok da yazarsanız sevinirim:27:

ben çıkıyorum gelince okurum cevaplarınızı:9:

Canım ben doğumda kısmetse çikolata dağıtacağım
Kabında oğlumun ismi ve bebek resmi olacak
bebek şekerini mevlitte dağıtacağım
ama kaç tane almak gerekir bilemedim ben şeker

evet doktoru aradm rennie yada gaviscon içebilirsin dedi gebelikte güvenliymiş.benimde ağzımda hep acı ve ekşimsi bi tat var buda midemi bulandırıyo bugün rennie tablet alıcam insallah faydasını görürüm

bukadar insan aynı şeyi söylüyosa vardır bi bildiğiniz annişler bende alayım akşama mademde bu geceyi rahat geçireyim hiç değilse:9::9::9:

ayyy maşallhhhh Allahım ya ne güzel bende istiyorum bizimki eskiye oranla dahada azalttı teyzoşları hareketleri :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

inşallah canım yaa sabırsızlanıyorum ben artık
bizim babamız da bekliyo artık ama ikimize de yüz vermiyo minik :1:
aynen bizimkide garibim kulağını dayıyo, elini koyuyo yok o da üzülüyo ben bile hafif hafif hissediyorum artık artması gerekirken azaldı enteresan üzülüyorum açıkçası:50:

fıstıklar ben geldim ya yoğunluktan nete giremiyorum
size bakamıyorum okuyaamıyorum bi türlü, bu arada
kız kardeşim hala bizde dün şaka yollu söyledim artık ananın evine git dedim:9:
sonuçta bizde evliyiz şurda dedim cinsel hayatımız var dedim o da bana kapınızı kapatın diyo yüzsüz :9:
ben de dedim kapıyı kapatmakla olmuyo işte o öyle dedim hala bizde gitmedi bi değişiklik yok yani:9:

Takma kafana hayatım, belki de normal oynamaları (seninki gibi) , coşmalar falan olarakta değerlendiriyo olabilir annelerimiz. kimse kimsenin içinde değil dimi?

aynen bizimkide garibim kulağını dayıyo, elini koyuyo yok o da üzülüyo ben bile hafif hafif hissediyorum artık artması gerekirken azaldı enteresan üzülüyorum açıkçası:50:

Takma kafana hayatım, belki de normal oynamaları (seninki gibi) , coşmalar falan olarakta değerlendiriyo olabilir annelerimiz. kimse kimsenin içinde değil dimi?

bekleyelim bakalım azcık daha umutluyum :31: belki ben tembel falan diyorum ya kızıyodur bana bari nazlı diyeyim de gönlünü alayım kızımın :54:

tamam canımmm kendi doktorunmu diyo bunu 17 şişe bitirdim diye:49:

evet tatlım benim doktorum kendi hamileliğinde içmiş ben hatta korktum içemedim dedim korkma korkma kafana bile dikebilirsin dedi :) rennie duo die bi şurup var bana onu yazdı. gaviscon da iyi ama sen bilirsin.

fıstıklar ben geldim ya yoğunluktan nete giremiyorum
size bakamıyorum okuyaamıyorum bi türlü, bu arada
kız kardeşim hala bizde dün şaka yollu söyledim artık ananın evine git dedim:9:
Sonuçta bizde evliyiz şurda dedim cinsel hayatımız var dedim o da bana kapınızı kapatın diyo yüzsüz :9:
Ben de dedim kapıyı kapatmakla olmuyo işte o öyle dedim hala bizde gitmedi bi değişiklik yok yani:9:

hoşgeldin kuzucann :)))

evet tatlım benim doktorum kendi hamileliğinde içmiş ben hatta korktum içemedim dedim korkma korkma kafana bile dikebilirsin dedi :) rennie duo die bi şurup var bana onu yazdı. gaviscon da iyi ama sen bilirsin.

kız ben şurup içememki hap iğne neysede şurup içemiyıorum sanki tablet diye duyduydum az önce bizim gızanlardan biri öle dediydi yanlışmı okudum ben :5:

Benim hamileliğimin ilk günlerinden beri idrarda enfeksiyon var. 2 kere antibiyotik kullandım ama geçmedi. Çok akıntım oluyor, çok sık idrarım geliyor ve geldiğimde inanılmaz ağrı yapıyor. Kendi doktorum çok önemsemiyor bu durumu ama bugün sağlık ocağına gittim, erken doğuma sebep olabilir enfeksiyon dedi. Kafam karıştı, yarın doktoruma sorucam. Sen de ihmal etme canım, en iyisini doktorun bilir..

sevgili clemmm,İdraryolu enfeksiyonu önemsenmeyecek kadar masun bir durum değil.Şimdi sorun yaşamasan bile ilerde bağırsak hastalıklarına sebebiyet verebiliyor. Benimde hamilelik döneminde yaşadığım bir sorundu. Malesef hamilelik nedeniyle dozu düşük ilaçlar kullanıldığı için geçirmiyor. Benim doktorum. Vajina bölgesine bir sıvı sürerek bu sorundan kurtulmamı sağlamıştı. Sakın ihmal etme. Çok geçmiş olsun.

Back
X