- Konu Sahibi papatya3459
- #19.721
benimkide coştu iki gündür allahım kıpır kıpır çok kötü ediyor beni çalışamıyorum yawww
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hasta annelerimiz geçmiş olsun çabucak iyileşin inşallah
sizin bebeklerin maşallahı varbenimki ne kadar tembel çıktı yaa halen iki tık tık bi pıt pıt şeklinde seyirmeler harici bişey yok
arkadaşlar merhaba. ben doktoruma gittiğimde sormayı unuttum. cinsel ilişki ne zamana kadar devam edebilir bilgisi olan var mı? ayrıca mide yanması şikayeti olan arkadaşlar doktorum bana renni yazdı rahatlıkla iç ben hamileliğimde 17 şişe bitirdim için rahat olsun dedi..
canım valla bir kaç güne kalmaz seninkide hobbikler ben sana diyim dün sabah bir başladı gece saat 1 e kadar allahımmmm bu nasıl birşey eşime diyorum ben uyuyamıyorum oda uyu aşkım korkma diyorne korkması yawww kızımız uyutmuyor diyorummmm uyu kızımmm eeeee eeeeee diyor allahım gülme krizine girdim uyku semesi ne dediğini bilmiyor sonra kendine gelince bana söyleniyor doğmamış bebek neden böyle birşey yapsın sende bide ninni söylüyorsun dedi dedim sen eee eeeee yaptınnn yok kız diyor koptuk ikimizde
![]()
kızlar ben şeyi merak ediorum aynı mevlut şekeri gibi doğumda şeker mi dağıtılıyor:26::26:hiç bir bilgim yok da yazarsanız sevinirim
ben çıkıyorum gelince okurum cevaplarınızı![]()
evet doktoru aradm rennie yada gaviscon içebilirsin dedi gebelikte güvenliymiş.benimde ağzımda hep acı ve ekşimsi bi tat var buda midemi bulandırıyo bugün rennie tablet alıcam insallah faydasını görürüm
canım valla bir kaç güne kalmaz seninkide hobbikler ben sana diyim dün sabah bir başladı gece saat 1 e kadar allahımmmm bu nasıl birşey eşime diyorum ben uyuyamıyorum oda uyu aşkım korkma diyorne korkması yawww kızımız uyutmuyor diyorummmm uyu kızımmm eeeee eeeeee diyor allahım gülme krizine girdim uyku semesi ne dediğini bilmiyor sonra kendine gelince bana söyleniyor doğmamış bebek neden böyle birşey yapsın sende bide ninni söylüyorsun dedi dedim sen eee eeeee yaptınnn yok kız diyor koptuk ikimizde
![]()
aynen bizimkide garibim kulağını dayıyo, elini koyuyo yok o da üzülüyo ben bile hafif hafif hissediyorum artık artması gerekirken azaldı enteresan üzülüyorum açıkçasıinşallah canım yaa sabırsızlanıyorum ben artık
bizim babamız da bekliyo artık ama ikimize de yüz vermiyo minik![]()
hasta annelerimiz geçmiş olsun çabucak iyileşin inşallah
sizin bebeklerin maşallahı varbenimki ne kadar tembel çıktı yaa halen iki tık tık bi pıt pıt şeklinde seyirmeler harici bişey yok
aynen bizimkide garibim kulağını dayıyo, elini koyuyo yok o da üzülüyo ben bile hafif hafif hissediyorum artık artması gerekirken azaldı enteresan üzülüyorum açıkçası![]()
Takma kafana hayatım, belki de normal oynamaları (seninki gibi) , coşmalar falan olarakta değerlendiriyo olabilir annelerimiz. kimse kimsenin içinde değil dimi?
tamam canımmm kendi doktorunmu diyo bunu 17 şişe bitirdim diye![]()
fıstıklar ben geldim ya yoğunluktan nete giremiyorum
size bakamıyorum okuyaamıyorum bi türlü, bu arada
kız kardeşim hala bizde dün şaka yollu söyledim artık ananın evine git dedim
Sonuçta bizde evliyiz şurda dedim cinsel hayatımız var dedim o da bana kapınızı kapatın diyo yüzsüz
Ben de dedim kapıyı kapatmakla olmuyo işte o öyle dedim hala bizde gitmedi bi değişiklik yok yani![]()
evet tatlım benim doktorum kendi hamileliğinde içmiş ben hatta korktum içemedim dedim korkma korkma kafana bile dikebilirsin dedi :) rennie duo die bi şurup var bana onu yazdı. gaviscon da iyi ama sen bilirsin.
kız ben şurup içememki hap iğne neysede şurup içemiyıorum sanki tablet diye duyduydum az önce bizim gızanlardan biri öle dediydi yanlışmı okudum ben![]()
şekerim tablette var
slmlarrr, nasılsınız kızlarr?
Benim hamileliğimin ilk günlerinden beri idrarda enfeksiyon var. 2 kere antibiyotik kullandım ama geçmedi. Çok akıntım oluyor, çok sık idrarım geliyor ve geldiğimde inanılmaz ağrı yapıyor. Kendi doktorum çok önemsemiyor bu durumu ama bugün sağlık ocağına gittim, erken doğuma sebep olabilir enfeksiyon dedi. Kafam karıştı, yarın doktoruma sorucam. Sen de ihmal etme canım, en iyisini doktorun bilir..
slmlarrr, nasılsınız kızlarr?