• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
inşallah, teyzesi inşallah. zaten onun tekmeleri varlıgını heran hıssettırmesı bızı farklı bı boyuta sokuyo kotu dusunemıorum. pek bı ıstahım acıldı ıns yavruma yarıodur yedıklerım. evet yıkamam lazım cıcılrımızı sızler kacıncı ayda baslıcaksınız?

yarıyodr canımm merak etme biz dosdoğru bişey bile almadık düşün ama aldıktan sonra 1 ay kala yıkar ütüler koyarım herlde cnm:32::32::32:

oy kıyamam allah kolaylık versınnnnn

bu arada kızlar berıne nerede haberı olan var mı
canım berine iyi çok şükür işe başladı belki gelir bu akşam :9::9:

tamm canm yazdm bıkac kere ılgılenılmedı bende yapmıcaz dıe dusundum gırısyrum ozaaman

hadi sıva kolları ben heyecanla bekliyorum kişm kşme çıkacak acep recep:8::8:

tamm bu aksam topıktekı lısteden bı cekılıs yapım ona gore herkesten adres alırım yollarm

kızlar hedıyelesme ısını bu aksam yapıyoruz cekılısı yapıcam katılmak ısteyen varsa yazsın son sans:):):)
hadi hadiiiiiiiii tubilimm başla artık:21::21::21:

Geçen hafta bana yazdığın mektubu aldım. Çok Teşekkür ederim. Benim için sıcacık bir minik ev yapmışsın burada. Ayrıca bana çok iyi bakıyorsun. Biraz yoruyorum seni biliyorum ; ama söz ileride kendimi affettireceğim.
Bazen seni hüzünlü görüyorum; neden anneciğim? Ben senin üzülmeni istemiyorum.Bir defasında çok duygulandığını, gözlerinden yaş geldiğini bile hissettim; ellerimi uzatıp gözyaşlarını silmek istedim; ama yapamadım.Bazen de neşeli oluyorsun ya, sen gülümseyince ben kahkahalar atıyorum buralarda .Babamın sesi de bana huzur veriyor anne; hele benim hakkımda konuşuyorsanız.
Kendinize iyi bakın , benim size çok ihtiyacım var.
Sizi, çok ama çok seviyorum anneciğim, yakında görüşmek üzere…

24 Haftalık Gebelik: Ona Mektup Yazın!
Bebek Büyüyor(24+0-24+6.gün)
Bebek bu haftalarda adeta su altı balesi yapmaktadır. Beyin, kaslar, kol ve bacak arasındaki koordinasyon gayet gelişmiştir. İç kulak da gelişimini hızlandırmıştır; bu da bebeğin denge mekanizmasını sağlamaktadır.24 Haftayı geride bırakan bebek anne rahminde düz mü yoksa ters mi durduğunu bile anlayacak kapasitededir!! Aman Allahım!Bebek içeride sesleri duyabilmektedir. Sizin kendi sesiniz artık ona tanıdık gelmektedir. Araştırmalar lisan öğrenme sürecinin dahi, daha bu aşamalarda başladığını göstermektedir. O halde babasının da onunla konuşmasına izin verin. Tabii şimdilik ana dilini öğrenmesi yeterli, yabancı dili daha sonra öğrenebilir.”Marul Boylu” tepeden tırnağa 30,7 cm boyunda ve 613 gram ağırlığında

canım berine iyi çok şükür işe başladı belki gelir bu akşam :9::9:

hadi hadiiiiiiiii tubilimm başla artık:21::21::21:
kızlar biz hediyeleşme işini başka bir platformda yaptık adını yazınca "ban"" leniyoruz.Çok güzel oldu size de kolay gelsin.Alışverişe gidebilecek zamanım olsa burda da katılırdım ama hiç vaktim yok.Bidahaki sefere diyelim artık:)

iyi akşamlar kızlar nasılsınız yarın sağlık ocağına gidicem yine aşım var ve kan vericem bakalım kanım yükselmiş mi doktor sınırda demişdi haftasonuda doktora gidicem şeker yüklemem var hem paşamıda görücem inşallah güzel haberler alırım şeker yüklemesinden tırsıyorum açıkcası aç karnıma şeker hep miğdemi bulandırıyor inşallah kusup rezil olmam:)):1::1::1::1:

[TABLE="class: grid, width: 750, align: left"]
[TR]
[TD]annenin adı[/TD]
[TD]bebeğin cinsiyeti[/TD]
[TD]yaşadığı şehir[/TD]
[TD]kime hediye alacağı[/TD]
[TD]alınan hediye[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birsy[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]pcakan[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugba5286[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]ordu[/TD]
[TD]burzu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meltemizmir[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]cansastr[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezel123[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]tugba5286[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mucizem_2012[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]kocaeli[/TD]
[TD]ezel123[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esinu[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]meltemizmir[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikbebek2012[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]berine[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansastr[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]adana[/TD]
[TD]esinu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burzu[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]mlklc[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berine[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]birsy[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pcakan[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD][/TD]
[TD]minikbebek2012[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mlklc[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]tokat[/TD]
[TD]mucizem_2012[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar cekılıs tamam brbrımıze adreslerı gnderlım de cekılısı tamamlayalım fyat konusundada bıse belrlemeyelım herkes makul bısıler alsın onemlı olan hedyelesmek

kızlar şeker yüklemesine aç mı gitmek gerekiyor, randevum 9.30 da ben o saate kadar aç kalamam kiii:S

[TABLE="class: grid, width: 750, align: left"]
[TR]
[TD]annenin adı[/TD]
[TD]bebeğin cinsiyeti[/TD]
[TD]yaşadığı şehir[/TD]
[TD]kime hediye alacağı[/TD]
[TD]alınan hediye[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birsy[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]pcakan[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugba5286[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]ordu[/TD]
[TD]burzu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meltemizmir[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]cansastr[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezel123[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]tugba5286[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mucizem_2012[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]kocaeli[/TD]
[TD]ezel123[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esinu[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]meltemizmir[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikbebek2012[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]berine[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansastr[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]adana[/TD]
[TD]esinu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burzu[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]mlklc[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berine[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]birsy[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pcakan[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD][/TD]
[TD]minikbebek2012[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mlklc[/TD]
[TD]kız[/TD]
[TD]tokat[/TD]
[TD]mucizem_2012[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar cekılıs tamam brbrımıze adreslerı gnderlım de cekılısı tamamlayalım fyat konusundada bıse belrlemeyelım herkes makul bısıler alsın onemlı olan hedyelesmek
ok dır elıne saglıkkkk

bebegın pozısyonu yanı dış karına meafesı ıle alaklı hıssettıgın tekmelerın derecesı bebek sırtı karnına donukse normal hıssetmemen

kız delüüüü cocugun dogcak o zman nasıl beraber olacan esınle , ben ne yapayım ya ebde esek kadar oğlan varr:) kapatın kapınızı yapın kız soylemı ıste hem ayıpta degılkı

kuşum ama biz daha 2 yıllık evliyiz bide benim kocişin eve geldiğinde
sarıldığında flan elleri pek rahat durmaz haliyle her hareketimize dikkat
ediyoruz o yüzden çok rahat olmuyo bide ebeveyn banyosu da yok
öyle rahat rahat yapamıyorum işte :(

merhaba arkadaşlar:3::3:

bugun size söylediğim üzere bebek arabalarına bakmaya gittik:9:gittikde sözde kaldı aldık geldik:53::53::53::9::9:

sizlere tavsiye ederim özelliklede eşim çok beğendi erkekleri bilirsiniz iyice incelerler mekanik aksamını:9:yani benimki öyle sanki binek araba alıyoruz incik incik inceledi 2.ci girdiğimiz yerden de aldık:9:
e-bebek mağazasına gittik chicco nun Chicco Trio Enjoy Travel Sistem Bebek Arabası - e-bebek.com bu ürünü kampanyadaymış açılış sebebiyle:27: bizde düşündük taşındık lacivert rengini aldık :9::9:

Böyle zamanlarda kaçamaklar daha tatlı olur aslında. kardesin devamlı yanınızda durmuyordur herhalde. Odanıza girin keyfinize bakın:) ortam müsait olunca da dusunuza girersiniz. Takma bu kadar canım. Zaten kardeşine açık açık soylemissin:) rahat ol biraz

kızlar merhabalar...

2 gündür giremiyorudum. bugün idrar iltihabı şüphesiyle yaptırdığım testi götürdüm dr. uma. baktı çok az yok bile denebilir enfeksiyon korkulacak bişey değil dedi. monudol mu ne bir tek toz var içinde bu gece onu iç, yarın gece için de bir tek fitil yazdı, onu sok dedi. o kadar. yeterli mi dedim. bol bol da su içeceğiz sorun yok dedi. bakalım. kasıklarım ağrıyor dedim olur dedi. fissür durumunu sordum zannetmiyorum kanaman falan var mı makatta dedi hyr dedim biraz bekleyelim şikayetlerin devam ederse dedi. rahatladım... sonra gelmişken bakalım mı dedi. tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dedim :)))) her yerine baktık yine... çok güzel dedi. 6 aylık 24 haftalık hamilesin dedi. kilom 66. ve bebeğimin kilosu 650 gr. boyu 29 cm miş. çok tekmeliyor beni bu günlerde ya, o miinik aykalarını gördüm yine... her yeri normal herşey çok güzel ve erken doğum falan da gözükmüyor dedi. magnezyuma dikkat et kullan dedi. valla arada unutuyrm dedim kızdı. :))))

kızlar bu arada şimdi alışveriş konusuna deyineceğim biraz....

teecrübeli arkadaşlara sordum, listemdeki birçok şeyi sildirdiler. kıyafettte mesela sadece çıtçıtlı uzun kollu body aldım 5 tane, penye tulum aldım uzun kollu 3 tane... 3 eldiven, 2 şapka biri polar, polar battaniye, 1 pazaen battaniye aldım. özellikle pazen al dediler 2 tane daha alacağım. pazen iyi oluyormuş. triko falan alma dediler. penye de 2 tane hastane çıkışından gelecek yeter dedier. zıbın seti 3 tane alıcam , 2 tane hastane çıkışı, alt üst ayaklı takım alacağım 3-4 tane... 2 yelek alacağm. 7-8 çorap aldım. fazlaya gerek yok dediler. aldıklarımın resmini çekerim. molfix yenidoğan aldım. göbek oyuntusu varmış. 1 numara için onu önerdiler ama sonra primaya geçcekmişim. en iyisi oymuş. listem o kadar kısaldı ki... yarın resimleri de listemi de koyarım :)))

benden bu kaaaaa...

heee bende de yok ebeveyn banyosu bız artık casus gıbı olduk:52::52::52: denenmemıs yontem kalmadı:)

Back
X