- Konu Sahibi papatya3459
- #19.981
kızlar merhaba, nasılsınız geçmişi okudum kötü birşey gözükmüyor. şu aşağıda tekme hissetmeyi ben de yaşıyorum ve dr a özellikle onu sordum. olabilir pozisyonuna göre dedi. korkmayın yani... bu arada sinirden çatladım bugün. bir öğretmen arkadaşı dövücem artık :)))) sürekli yasak olduğu halde marjinal giyinen kotvari şeyler giyen, spor ayakkabı giyen arkadaş vardı. bugün müdür kenara çekti beni. ben de artık siyah spor ayakkabı giyiyyorum ne yapayım ayacıklarım ağrıyor ama renksiz simsiyah ve belli bile değil. işte diyor arkadaşa uyarı verdim o da seni örnek gösterdi. o niye giy.iyor diyor seni anlıyorum ama giyme hocam dedi. tamamm dedim. gittim kadının yanına... hocam beni örnek göstermişsiniz de benim özel durumum var sayenizde giyemicem artık nasıl giyeceksem dedim. hyr ayakkabım da yok başka durumumuz da yok şimdi allayım başka. yok aRT niyetim yoktu da falaan filan sinir oldum yaaa.. banane giycem işte :)))))
bu arada ben çocuk anne falan görünce ağlıyorum hemen ya... dün muhteşem yüzyılda süliman sakat oğlu cihangire öyle sarılınca hayda bir ağalama.. noluyor kızım sana :) ya bu günlerde az hiissediyorum sanki hareketlerini normal mi... ??????????????
bu arada ben çocuk anne falan görünce ağlıyorum hemen ya... dün muhteşem yüzyılda süliman sakat oğlu cihangire öyle sarılınca hayda bir ağalama.. noluyor kızım sana :) ya bu günlerde az hiissediyorum sanki hareketlerini normal mi... ??????????????