• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kurabiye kutusu şu an kucağımda götürüyordum bende:25: :25:sizin yazdıklarınızı okuyunca gülmeye başladım:9::9::9:

Ayyy bende gizli gizli pastayı indirdim mideye:9::9:
Yaaw midem göbeğimden büyük oluo bazen çok mu yioruum acaaabaa yoksaa hazmedemiomuyum neyim:44::44:

:1:ikinci dilimi yiyom eşim söylenmeye başladı 2.yi mi yiyooon diye. ama ilk defa canım bişey istedi onu da yiyim yani dimi:9:ama akşam çorba içtim sadece, canım bişey yemek istemedii ... masumum yanii:30:

:1:ikinci dilimi yiyom eşim söylenmeye başladı 2.yi mi yiyooon diye. ama ilk defa canım bişey istedi onu da yiyim yani dimi:9:ama akşam çorba içtim sadece, canım bişey yemek istemedii ... masumum yanii:30:

Ben pastayı kocişten gizli yedim ben yasaklıyım diye izin vermio yememe:9::9: utanmasa buzdolabına kilit vurcak:32::32:
Ama şimdi canım yine datlı yemek istio iki sırnaşır ikide duygu sömürüsü yapıp kızın istio falan dersem belki yememe izin verirseeeee yine yiceeemmmmm:32::32:
Valla bende akşam yemekte balık salata yedim bende çok masumum:27:

Ne güzel bende başlarda hep ekşi canım isterdi meyva falan ama şimdi durduramıyorum kendimi tatlı ya karşı hele çikolata.:52: demekki hepimiz tatlıcı olduk çıktık :))) bende fazla kilo almadım diye seviniyodum ama böyle devam edersem....yok yok söylemeye dilim varmıyorr:9:

Ne güzel bende başlarda hep ekşi canım isterdi meyva falan ama şimdi durduramıyorum kendimi tatlı ya karşı hele çikolata.:52: demekki hepimiz tatlıcı olduk çıktık :))) bende fazla kilo almadım diye seviniyodum ama böyle devam edersem....yok yok söylemeye dilim varmıyorr:9:

Şişkooo die bir ses geldi taaaa uzaktan bi yerden :9::9:
Nagiii ya bende kilo almadım diorum ama bu ara durduramıorum kendimi:32:

kendimizi kandırrıyoruz sanırımm:1: ben de az kilo aldım ama doktor uyardı bundan sonra hızlanır dikkat et diye. nasıl olsa kilo almıyorum diyip abur cubura yönelme dedi. :26:

Şişkooo die bir ses geldi taaaa uzaktan bi yerden :9::9:
Nagiii ya bende kilo almadım diorum ama bu ara durduramıorum kendimi:32:

:9:
aynen canım bende durduramıyorum kendimi bendeeee :))) hele akşam eşime dedim dayanamıyorum git çikolata al almış bir poşet gelmiş...anamm yedim de yedim sonra eşim dedi 2 tanesini bırakda yarın yersin onları da... abboowww sen misin diyen:1: bayaaa bildiğin ağladım sen benden çikolatamı kıskanıyon diye adam napcağını şaşırdı vallah :9:

Ooohhh götüüürrr:9::9:
Ya bazen çok pis boğaz oluoruumm..4 gündür hastaydım gerçi hala hastayım ama 1 kilo vermişim yerine koymak lazım değilmii:32::32:
tabi tabi hemen açığı kapat sen:9::9:
Ben pastayı kocişten gizli yedim ben yasaklıyım diye izin vermio yememe:9::9: utanmasa buzdolabına kilit vurcak:32::32:
Ama şimdi canım yine datlı yemek istio iki sırnaşır ikide duygu sömürüsü yapıp kızın istio falan dersem belki yememe izin verirseeeee yine yiceeemmmmm:32::32:
Valla bende akşam yemekte balık salata yedim bende çok masumum:27:

ya saten balık yedikten sonra tatlı yemen şart:9::9:şekerin düşerdi yemessennn:52::52::52::52:

:9:
aynen canım bende durduramıyorum kendimi bendeeee :))) hele akşam eşime dedim dayanamıyorum git çikolata al almış bir poşet gelmiş...anamm yedim de yedim sonra eşim dedi 2 tanesini bırakda yarın yersin onları da... abboowww sen misin diyen:1: bayaaa bildiğin ağladım sen benden çikolatamı kıskanıyon diye adam napcağını şaşırdı vallah :9:

:9::9: Buzdolabında bi dene sütlaç vardı sabah onu tırtıklamıştım gitmiş dolaba bakmış kociş dioki nerde sütlaç dedim yuhaaaa dolaptaki mamalarımı sayıon sen adam eni konu yemiim die tek tek sayıo ayıp dedim ama sölendim ama tııınnn:44::44:
Ya bende bu ara çok ağlak oldum dün akşam öksürüyorum ama bi yandanda deli gibi ağladım noodu didi dedim ben daha kendime bakmayı beceremediimm bu çocuğa nasıı bakıcaam beeennn bütün gece ağladım ağlaya ağlaya uyumuşum sonra..diorum kendi kendime ne hormonmuş beee alt üst etti dengemii:9::9:

tabi tabi hemen açığı kapat sen:9::9:

ya saten balık yedikten sonra tatlı yemen şart:9::9:şekerin düşerdi yemessennn:52::52::52::52:

Kıısss dolaptaki sütlaç eksiğini farketti adam şaka gibi yaa sinir oldum..tatlı yalan oldu bu gece derkeeennnn kibrik kutusu büyüklüünde tatlı getirdi önüme :27::27:

Kıısss dolaptaki sütlaç eksiğini farketti adam şaka gibi yaa sinir oldum..tatlı yalan oldu bu gece derkeeennnn kibrik kutusu büyüklüünde tatlı getirdi önüme :27::27:

tatlı son 1 adete düşünce tabi dikkat eder insan eşinde dikkat etmişş:9::9:bu arada sen şeker yuklemesine girdin mi:26:ben yarın giricemm:18::18::18:sabah 8 de hastanede olcam:18:

Ayy herkes aynı demek ki bende başlarda ekşi olan ne varsa yedim 1 gram çikolata istemedi cnm ama şimdi koca kavanozu koysalar yerim son iki haftadır tatlı diye ölücem:)

sormaaa o ağlamaklar bende var.. akşam-sabah fark etmez birden gözlerim yaşarıveriyor bende anlamıyorum ..sonra bir bakmışım ağlıyorum :9:şimdi bende bir çikolata tırtıklıcam ama ayıp olcak diye yiyemiyom uyusun da hemen atlıcam tatlıya :1: öyle bir kibrik kutusu kesmicek beni :)))

Back
X