• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar ben ilk hamileliğimde hiç diyetisyen listesiyle diyet yapmadım
3 kilo alabilmiştim doktorum daha da zayıflama diye diyetisyene yollamamıştı

işte şeker, beyaz unla yapılan her şey, pirinç vs uzak durdum
şekerli meyvelere dikkat ettim üzüm vs gibi..
hamurişi falan yemedim kepek ekmeğini falan sınırlı yedim bulgu pilavı falan yedim
3 ana 3 ara öğün yaptım dışarda da olsam saatlerimi aksatmadım
ve şekerimi her akşam ölçtüm hiç de sorun yaşamadım

işte o dediklerini ben doktor zoruyla olmazsa hayatta yapamam ne bulursam yiyorum...yani hamilelikle ilgili değil ben her zaman böyleydim düzenli yemek yemek benim içim çok zor inşallah gebelik şekeri falan çıkmaz da böyle devam ederim :9:

kızlar ben ilk hamileliğimde hiç diyetisyen listesiyle diyet yapmadım
3 kilo alabilmiştim doktorum daha da zayıflama diye diyetisyene yollamamıştı

işte şeker, beyaz unla yapılan her şey, pirinç vs uzak durdum
şekerli meyvelere dikkat ettim üzüm vs gibi..
hamurişi falan yemedim kepek ekmeğini falan sınırlı yedim bulgu pilavı falan yedim
3 ana 3 ara öğün yaptım dışarda da olsam saatlerimi aksatmadım
ve şekerimi her akşam ölçtüm hiç de sorun yaşamadım

Bravo tatlim kendi kendine yapmissinnzaten o diyeti. Toplamda mi 3 kilo aldin 9 ayda?:52:

işte o dediklerini ben doktor zoruyla olmazsa hayatta yapamam ne bulursam yiyorum...yani hamilelikle ilgili değil ben her zaman böyleydim düzenli yemek yemek benim içim çok zor inşallah gebelik şekeri falan çıkmaz da böyle devam ederim :9:

ama işte şeker çıkacak diye insan sınırlandırıyo kendini..yoksa şimdi mesela ara ara çiko yiyorum falan duramıyorum..ama yükleme sonrası şeker çıkarsa dururum..sözkonusu çocuğunsa duruyorsun valla kendinle alakalı olsa duramazsın..normal bi hamilenin beslenmesi gerektiği gibi besleniyorsun yani..sen pek kilo almazken bebişin gayet güzel gelişiyor her yönden

Bravo tatlim kendi kendine yapmissinnzaten o diyeti. Toplamda mi 3 kilo aldin 9 ayda?:52:

yok kız kuzum 3630 doğdu zati:)
25. haftaya kadar 3 kilo almıştım soona 6 kilo daha aldım 9 kiloyla girdim doğuma
bunda 4-5 kilo almış olacağım sanırım bayramı da hesaplarsak:)

Kızlar sonuçları doktora gösterdim şeker sonucum 136 çıktı şekerin yok dedi idrarda temiz çıktı 1ay sonra görüşelim dedi yolladı eve:-/ şu fazlalığını sordum artmaya devam ederse tehlikeli dedi şekerden değilmiş yani erken doğum olurmuş of şeker çıkmadığına sevinemedim bile. Bebeğimin kilosuda haftasına göre fazlaymiş şeker vardır demişti doktor ama yokmuş.

Kızlar sonuçları doktora gösterdim şeker sonucum 136 çıktı şekerin yok dedi idrarda temiz çıktı 1ay sonra görüşelim dedi yolladı eve:-/ şu fazlalığını sordum artmaya devam ederse tehlikeli dedi şekerden değilmiş yani erken doğum olurmuş of şeker çıkmadığına sevinemedim bile. Bebeğimin kilosuda haftasına göre fazlaymiş şeker vardır demişti doktor ama yokmuş.

geçmiş olsun canım en azından şekerin yokmuş...hem suyun şu anki haliyle dememiş ki artmaya devam ederse demiş...belki artmayacak...böyle şeylerle kendini de bebişini de üzmesonuçta şu anda ne sende ne de bebişinde bi sağlık sorunu yok çok şükür önemli olan da bu değil mi?

ayyyy çok sevindim canım hadi gözün aydın inş. bundan sonrada böyle güzel çıkar tüm sonuçların bebişinde maş. kocaman olmuş anammmm ne yiyiyorsun banada de hele eşimle iddaaya girdik 3 kilonun üzerinde olursa ben altında olursa o kazanacak :1:

geçmiş olsun canım en azından şekerin yokmuş...hem suyun şu anki haliyle dememiş ki artmaya devam ederse demiş...belki artmayacak...böyle şeylerle kendini de bebişini de üzmesonuçta şu anda ne sende ne de bebişinde bi sağlık sorunu yok çok şükür önemli olan da bu değil mi?

Haklısın canım kist var dediğindede ya kaybolmazsa diye yedim kendimi şimdide ya su fazlalasirsa diye yemeye başladım kist nasıl kayboldu allahın izniyle artmayacak inanıyorum

Haklısın canım kist var dediğindede ya kaybolmazsa diye yedim kendimi şimdide ya su fazlalasirsa diye yemeye başladım kist nasıl kayboldu allahın izniyle artmayacak inanıyorum

bak işte kendin de söylüyosun boşuna kendimi yedim diye...böyle yapma yoksa senin kalan zamanın ya su artarsa diye düşünmekten geçmek bilmez...rahat ol,psikoloji de önemli böyle şeylerde gerçekten...huzurlu hamilelik huzurlu bebek dimi ama :16:

ayyyy çok sevindim canım hadi gözün aydın inş. bundan sonrada böyle güzel çıkar tüm sonuçların bebişinde maş. kocaman olmuş anammmm ne yiyiyorsun banada de hele eşimle iddaaya girdik 3 kilonun üzerinde olursa ben altında olursa o kazanacak :1:

Teşekkürler canım. Ne yiyorum her sabah 1yumurta peynir haftada bir 2kere kuru baklagillerden yiyorum balık süt yoğurt çok yiyorum birde meyva çok yiyorum zuzumun dediği gibi ise yarıyo herhalde. Önce sağlıkları yerinde olsun senin diyet listende çok güzel hem fazla kilo almayacaksın hem bebeğin kilo alacak. Ben 6kilo aldım bebeğim 961 gram olmuş. Kızım 3.400 doğmuştu 24. Haftada 700gramdi bu 260 gram fazla. Ama şimdi 3yaşında 4aylık oldu ve 20kilo fazlasida fazla yani sonradan bi aldı tam aldı yani:-(

Teşekkürler canım. Ne yiyorum her sabah 1yumurta peynir haftada bir 2kere kuru baklagillerden yiyorum balık süt yoğurt çok yiyorum birde meyva çok yiyorum zuzumun dediği gibi ise yarıyo herhalde. Önce sağlıkları yerinde olsun senin diyet listende çok güzel hem fazla kilo almayacaksın hem bebeğin kilo alacak. Ben 6kilo aldım bebeğim 961 gram olmuş. Kızım 3.400 doğmuştu 24. Haftada 700gramdi bu 260 gram fazla. Ama şimdi 3yaşında 4aylık oldu ve 20kilo fazlasida fazla yani sonradan bi aldı tam aldı yani:-(

iyi akşamlr kuşlar
çok şükür günler sonra yağmur yağdı buralara
sıcaklardan bunalmıştık artık biraz olsun serinledik
bu arada kabuk tarçın şekeri düşürüyomuş, bende normal sınırlarda
çıktı ama ben yine de kabuk tarçın çayı içcem 127 çıktı biraz inse güzel olur
bence, bu arada ya hepinizin göbişi çıkmıştır neden göbiş topiğimize
o güzel göbişlerinizi koymuyosunuz ben yeni 2 gün önce ekledim
ayrıca bugün dilekçemi verdim artık kat nöbeti tutmuyorum
çok şükür allahım:9::9::9: benim için işkenceydi çünkü

zaaaaa arife günüde tatil 29 ekimde tatilmişşşş yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aynennnn bende onun sevincini yaşıyorum bacımm bize de tatil :52: yarın öğlenden sonra da izinliyim detaylıya gidiyoz balımla:49:ohhhhhh bol bol görcem kızçemi inşalllah bi aksilik çıkmaz kızçemden iyi haberlerle gelirim size:nazar::49:

neyse kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar bayramda annemlerin yanına gidicem ya memlekete sarma sarıcam kuzularıma bu akşam naip olursa öpüyorum hepinizi yarın görüşürüz

:(((((((((((((((((((((( çok kötüyüm. eşim sabah teslim oldu dayanamam diye yolcu bile etmedim okula gittim aradı açık cezaevine değil kapalıya yolladılar beni bir polisten rica ettim arıyorum saat 3 te bursaya gitcez bişeyler yap dedi. aradım taradım yanına gittim. görüştürdüler. geri döndüm okula bir avukatla görüştü müdürüm falan ama yok sonra beni aradı yine rica etmiş gerek kalmadı kapalıya götürüyorlar beni dedi. o kadar görüştük. şimdi nereye gitti ne kadar ceza yedi hiç bilmiyorum. savcılığa git yarın o söyler dedi. söyle rmi acaba? nereye götürdüler eşimi...napcam ben ... allahım tutunacak bir dalım yok. tek başıma evde saatlerdir ağlıyoprum. ağlamayayım diyorum olmuyor nereye baksam o.... allahım ben nasıl dayanayım... dayanamıyorum. yavruma bişey olacak napsam bilmiyorum ki kaldım böylece... allahım nedennnnnnnnnnnnnnnn... kaldım burda böyle.... :((((((( nerde ne yer ne içer nasıl bilmiyorum.. o bunu haketmedi... allahım yardım et.... napar orda .... yavruma bişey olmasın bari nolurrrrrr... ama yapamıyorum sakin olamıyprum... napcam ben.............

kuzum 110 u geçmezsin sen ben sana diyimmmm anammm maş. kuzuma kocaman olmuşşş yerim yerim ben onuuu yer sonra tabii bebek gelip kilolar tamamen gitcek gelmemek üzre tezi çürüteceğiz öyle hayal et doğum yapan bayanlar genelde kilo alır ya biz çıta gibi kalacağız :1::1::1::1:

inşallah çita gibi kalırsınız aldığınız kiloarı hemncecik veririsiniz ama ben cok zayıflamk istemiyorumm aldığım kilolar kalsın istiyorum bu yasıma kadar 56 kiloyu ilk defa gördüm:1:1:1:1:

:(((((((((((((((((((((( çok kötüyüm. eşim sabah teslim oldu dayanamam diye yolcu bile etmedim okula gittim aradı açık cezaevine değil kapalıya yolladılar beni bir polisten rica ettim arıyorum saat 3 te bursaya gitcez bişeyler yap dedi. aradım taradım yanına gittim. görüştürdüler. geri döndüm okula bir avukatla görüştü müdürüm falan ama yok sonra beni aradı yine rica etmiş gerek kalmadı kapalıya götürüyorlar beni dedi. o kadar görüştük. şimdi nereye gitti ne kadar ceza yedi hiç bilmiyorum. savcılığa git yarın o söyler dedi. söyle rmi acaba? nereye götürdüler eşimi...napcam ben ... allahım tutunacak bir dalım yok. tek başıma evde saatlerdir ağlıyoprum. ağlamayayım diyorum olmuyor nereye baksam o.... allahım ben nasıl dayanayım... dayanamıyorum. yavruma bişey olacak napsam bilmiyorum ki kaldım böylece... allahım nedennnnnnnnnnnnnnnn... kaldım burda böyle.... :((((((( nerde ne yer ne içer nasıl bilmiyorum.. o bunu haketmedi... allahım yardım et.... napar orda .... yavruma bişey olmasın bari nolurrrrrr... ama yapamıyorum sakin olamıyprum... napcam ben.............

canım yaaa üzme kendini diycem ama demekle de olmuyo ki....allah yardımcınız olsun...çok şükür eşin sağ ve geçici bi süre orada kalacak öyle düşünüp kendini rahatlatmaya çalış en azından bebeğin için....:50:

yogun bır haftasonunddan snra herkese merhaba sayfaları okudum sızı sevyrum cok sayfa yapmadgnz için:)genelde seker konusu var sevtaporhan cok cok uzuldum allah yardımcın olsun tez zamanda bu kotu gunlerden kurtulursunuz ınsallahh allah yardımcınız olsun

Back
X