• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
:9::9: ya kendime araba alıyo olsaydım çoktaaaaan karar vermiştim..bizde hala karar vermedik ne alıcağımısa ama senin kadar bonkör bi babannemis yok bize araba alıcak bence sen eeeen iisi hangisiyse onu aldır canım:9::9: hazır alıolar aldır gitsin biraz bencilcemi oldu nee:44:

yok kız kıyamam zaten şu anda bile beğendiğim araba 550 tl hem de yeter bize gibi duruyo...zorlamaya da gerek yok daha çok ihtiyacımız olur :9:

Bugün doktor kontrolümüz vardı son bi kaç haftadır şekerim çok yüksek çıkıyodu bayramdan sonra insüline başlıoruz :5: çok sinirim bozuldu gerçi sinirimi bozmaya da gelmiyo şeker hemen yine çıkıyo..1 hafta içinde düştü düştü düşmezse mecburen insülin olucam..ne sinir bozucu bişii bu ya ne kadar kafama takarsam şekerim o kadar yükseliyo bide bu kadar dikkat ettiğim halde :14::14:

yok kız kıyamam zaten şu anda bile beğendiğim araba 550 tl hem de yeter bize gibi duruyo...zorlamaya da gerek yok daha çok ihtiyacımız olur :9:

:9::9: akıllı hatunsun vallaa..limiti bi kerede zorlamaya gerek yok şaka bi yanada işini görüyosa eğer tabiki yeterli..ya arabalar ciddi pahalı diorum ben doğan görünümlü bi şahin alıcak kadar para verces bebişin arabasına..ben concord neo istiodum ama onunda oto koltuğunun üstü açık kapanmıo sinir olduk vazgeçtik:26:

anammm kaç saattir bakıyorum sanırım artık 5 ay süren araştırmalarım yavaştan sona eriyor...neden bahsediyo bu kız diye aklından geçenler için açıklama yapayım hemen :1: bebek arabası ve park yatak araştırması tabii ki...sanırım sonuç olarak chicco lullaby lx park yatak ve kanz 2020 enigma travel system de karar kıldım....park yatak kesin gibi de araba hakkında kötü bişey duyarsam vazgeçme ihtimalim yüksek :9: ama şimdiye kadar duymadım hem fiyatı çok uygun hem de videoda falan çok acayip kullanışlı duruyo kötü bi özelliğini göremedim...bakalım yatağı anneannesi-dedesi,arabayı da babaannesi-dedesi alacağı için seçmemizi bekliyolar ahhh ah çok uğraştım yaa ama şu araba işi hala muallakta nasıl olacak böyle bilmiorum :31:
biz ilk kez bakmaya çıktığımız gun aldık geldik arabamızı:9::9::9:
Selam canım,ya ben bilgiçlik taslamış gibi olmayım ama o dediğin ilacı ablamda bende kullandık,dr tavsiyesi ile hemde ama ikimizde de vücudumuzda yağ bezeleri oluştu,genel cerrah direk bana doğum kontrol hapı kullandın mı dedi ha şu da var herkeste aynı etkiyi göstermez ama ben başıma geleni söyleyim de.mesela ben bir daha büyük konuşmayım ama asla bu hapları kullanmayı düşünmüyorum.

demek bunları diyorsun:27:bende baktım netten bazılarında yan etkisi olmamışş şans işte:31::31::31:

pot mu kırdımm:9::9:maaşallah sana:nazar::nazar:ne sorucam sana bak...

kardeşim 6 ay önce doğum yaptı şimdi doğum kontrol hapı kullanmak istedi sağlık ocağı mcrogynon adlı hapı vermiş bişey olmaz bebeğine demiş emziriyor çünki...kardeşimde ikilemde kalmış ne dersin??? sağlık ocağı sakıncalı olsa vermez die düşünüoruz:26::26::26:

Ay berrakcim kocis geldi benim cikiverdim aniden kusura bakma.
İlk 6 ayi asmis kardesin. Eger prospektuste emzirme ya da laktasyon uyarisi bulunmuyorsa olumsuz olarak kullanabilir.
Ama mirage_serap gibi benim de sahsi fikrim dogum kontrol haplarinin faydasinin yaninda(gebe kalmaktan koruma), bircok yan etkisinin oldugu seklinde. Vucutta cok fazla ödem yapiyor, sonucta "yapay" bir hormon oldugu icin beyindeki hipofiz bezini de yaniltip üremeni etkiliyor, ya da ne bileyim menapozunu bile etkileyebilir ilerde. Kimisi cok guvenilir buluyor ama bu konuda cok farkli gorusler oldugu icin en sagliklisi kendi kadin dogumcusuyla ya da yoksa gebeligini takip eden ve dogumunu yaptiran drla birlikte karar vermesi cnm. Spiral takmanin daha risksiz oldugunu ve yan etkilerinin daha seyrek goruldugunu biliyoruz mesela. Herkesin kendi bunyesine ozel bi konu bu da. Yoksa saglik ocagi dru her komsusuna ayni ilaci yaziyordur muhtemelen(hangi firma daha cok esantiyon getiriyosa)..:34:Kimsenin de gunahini almiyorum tabi ama herkesin kendi karari. Umarim yardimci olabilmisimdir..:24: ben hep derim en garanti korunma yapmamak:9:

:9::9: akıllı hatunsun vallaa..limiti bi kerede zorlamaya gerek yok şaka bi yanada işini görüyosa eğer tabiki yeterli..ya arabalar ciddi pahalı diorum ben doğan görünümlü bi şahin alıcak kadar para verces bebişin arabasına..ben concord neo istiodum ama onunda oto koltuğunun üstü açık kapanmıo sinir olduk vazgeçtik:26:

eeee öyle daha alınacak şeyler var bu bebiş hep bebiş kalmayacak ihtiyaçları olacak dimi ama :1:

biz ilk kez bakmaya çıktığımız gun aldık geldik arabamızı:9::9::9:

demek bunları diyorsun:27:bende baktım netten bazılarında yan etkisi olmamışş şans işte:31::31::31:

aaa siz hanhi marka ve model aldınız ona da bakayım...

Ay berrakcim kocis geldi benim cikiverdim aniden kusura bakma.
İlk 6 ayi asmis kardesin. Eger prospektuste emzirme ya da laktasyon uyarisi bulunmuyorsa olumsuz olarak kullanabilir.
Ama mirage_serap gibi benim de sahsi fikrim dogum kontrol haplarinin faydasinin yaninda(gebe kalmaktan koruma), bircok yan etkisinin oldugu seklinde. Vucutta cok fazla ödem yapiyor, sonucta "yapay" bir hormon oldugu icin beyindeki hipofiz bezini de yaniltip üremeni etkiliyor, ya da ne bileyim menapozunu bile etkileyebilir ilerde. Kimisi cok guvenilir buluyor ama bu konuda cok farkli gorusler oldugu icin en sagliklisi kendi kadin dogumcusuyla ya da yoksa gebeligini takip eden ve dogumunu yaptiran drla birlikte karar vermesi cnm. Spiral takmanin daha risksiz oldugunu ve yan etkilerinin daha seyrek goruldugunu biliyoruz mesela. Herkesin kendi bunyesine ozel bi konu bu da. Yoksa saglik ocagi dru her komsusuna ayni ilaci yaziyordur muhtemelen(hangi firma daha cok esantiyon getiriyosa)..:34:Kimsenin de gunahini almiyorum tabi ama herkesin kendi karari. Umarim yardimci olabilmisimdir..:24: ben hep derim en garanti korunma yapmamak:9:

saolasın açıklamaların için:34:ne zor bu işler ya:9:en iyisi yapmamak evet:27::27:bize doktor ilk başlarda yasak dedi ilişki hala o yasağa uyuyoruz :60::60:

eeee öyle daha alınacak şeyler var bu bebiş hep bebiş kalmayacak ihtiyaçları olacak dimi ama :1:

aaa siz hanhi marka ve model aldınız ona da bakayım...

Ben herşeyi minik alıorum annem dioki bu bebek büyücek bilmem farkındamıısın sonra büyüceğini farkediorum :9::9: yatırımı iyi değerlendirmek lazım:9:

Ben herşeyi minik alıorum annem dioki bu bebek büyücek bilmem farkındamıısın sonra büyüceğini farkediorum :9::9: yatırımı iyi değerlendirmek lazım:9:

bugun bende doktoruma dedimki az buçuk bişeyler alıoruz hala kızmı:60: evet evet kız dedi hatta eşime çok benziyormuşş:9::9::9:

saolasın açıklamaların için:34:ne zor bu işler ya:9:en iyisi yapmamak evet:27::27:bize doktor ilk başlarda yasak dedi ilişki hala o yasağa uyuyoruz :60::60:

Allah sabir versin kiizzzzzz:27: nasi dayaniyonuz? biz 1 haftadir firsat bulamadik sonra da küsüştük de duvarlara tirmancam nerdeyse:27: bi de kara kara dusunuyom 34. Haftadan itibaren yasak, 40 gun lohusayken, etti toplam 12-13 hafta nasi dayancam diye.:36:

Allah sabir versin kiizzzzzz:27: nasi dayaniyonuz? biz 1 haftadir firsat bulamadik sonra da küsüştük de duvarlara tirmancam nerdeyse:27: bi de kara kara dusunuyom 34. Haftadan itibaren yasak, 40 gun lohusayken, etti toplam 12-13 hafta nasi dayancam diye.:36:

:60::60: biz çok memnunuz ki :9::9::9:

:9::9::9: çok güldüm sana yaa..doktor kaç haftadan sona yasaklicak bakalım aslında bu günlerin kıymetini bilip ii değerlendirmek lasımm:21::21: boool boooll fırsat yaratmalıı aşşkk yapmalııı:21::21:

Back
X