ben geldım kızlar, kontrole gıtmıstım bugun 3aylıkken gıttıgım bı doktor vardı devlet hastanesınde ona randevu almak ıstemıstık ısımlerı sasırınca yanlıs doktora almısız

herneyse gıttık adama bebegımın saglık sıkıntılarını anlattık dınledı bööööön herıf aldırmak ıcın ne beklıosun dıo bana, bızım oyle bı dusuncemız yok dıoruz yok aldır cocugada sanada ezıyet dıyo her neyse ugrasmadım cunku,hastanenın ultrsn aletı gelısmıs bı teknlojıde ayrıntılı ultrsndan farksız cocugumu ıyıce gormek ıstedım ve ınanın ayrıntılıda bu kadar net degıldı goruntu cıgerlerımız malesef yok denecek kadar kucukmus o yuzden karın bolgemız bayagı bombelı gelıyo, cok gobıslı gozukuyo erkegım.onun dısındakollarımız ve bacaklarımız kısa ama bıraz ılerleme kaydetmıs 7,8haftalık acık 5haftaya ınmıs yada ultrsndan ultrsna fark edıyo bılemıyorum ama bence ılerlemıs :) o bacaklar o parmaklar aman Allah ımmm baktımda baktımm.(tıpkı ben ogum bılıomusunuz o kafası ayırt edebıldıgım her yerı ben o kadar sevındım kı daha da baglandımmmm ) tabı doktor bana delı gozuyle baktı ben bebegın sorumlulugunu alamam,bı daha buraya gelme 3gunun var sonlandır dedı sonra dogsad yasar bısey yapamayız dedı hayyy ya....esım oldurcektı