2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ben oda yapmıyorum canım,evim müsait değil birde yaşadığımız yerden yakın bi zamanda ayrılabiliriz o yüzden mobilya almak istemedim, ama yapmış olsaydım daha sade ve şık şeyler tercih ederdim. Çizgi film karakterli şeyler hoşuma gitmiyor birde benim, sen seviyorsan ve sorun olmaz kontrolüm altında olur nasılsa dersen yapabilirsin :)

Şöyle söliyim bende yatağını, dolabını fln beyaz yada krem almaktan yanayım sade olsun diğer sticker bilmem ne illaki sökerim büyüyünce sade bi oda olacğaı için ileride kızım olursa eğer ondada kullanabileyim istiyorum ;)))

Şöyle söliyim bende yatağını, dolabını fln beyaz yada krem almaktan yanayım sade olsun diğer sticker bilmem ne illaki sökerim büyüyünce sade bi oda olacğaı için ileride kızım olursa eğer ondada kullanabileyim istiyorum ;)))

tamam o zaman sorun yok, dolapların üstünde olmasında resimler, sticker çıkarılır nasılsa, uygun gördüğün zaman çıkarır atarsın canım :)

Günaydınnnn... yorgun uykusuz bitkin bir haldeyim. bu gün bitsede gitsek eve. bıktım çalışmaktan

günaydınnn , ay hayat ne tezat:)) bende hamile kalmadan evvel işssizdim iş arıyordum bulamadım o arada hamile kaldım işe de başlayamadım, işe gitmeyi ne çok isterdim şimdi çok sıkıcı evde olmak:)) ama eminim çalışıyor olsaydım eve gidip yayılmamın hayalini kurardım:))))

Cumanız Mübarek Olsun kızlar Rabbim dertlilere deva borçlulara eda hastalara acil şifa nasip eylesin kimin gönlünden ne geçiyorsa onu nasip eylesin bebek bekleyenlere tez vakitte haberleri eş bekleyene hayırlı eş iş bekleyene hayırlı işler nasip eylesin bizede kolay doğumlar vatanımıza milletimize bize hayırlı evladlar olmalarını nasip eylesin inş. Eşlerimize ve bize hayırlı işler helalinden kazançlar nasip eylesin AMİN...

Cumanız Mübarek Olsun kızlar Rabbim dertlilere deva borçlulara eda hastalara acil şifa nasip eylesin kimin gönlünden ne geçiyorsa onu nasip eylesin bebek bekleyenlere tez vakitte haberleri eş bekleyene hayırlı eş iş bekleyene hayırlı işler nasip eylesin bizede kolay doğumlar vatanımıza milletimize bize hayırlı evladlar olmalarını nasip eylesin inş. Eşlerimize ve bize hayırlı işler helalinden kazançlar nasip eylesin AMİN...

AMİİN..seninde cuman mubarek olsun canım

günaydın fıstıklar şubatın kutup annişleri vede bezelye yutmuş solucanları iki saattir geçmişi okuyorum koptum bazı yorumlara harikasınız :1::1:
sedacım umarım daha iyisindir bebiş sana ürkütücü şakalar yapıyo heralde cnm hazırlıyo annesini endişelenmemek mümkün değil ama er yada gec hepimiz yaşıcaz canım ve ilk yaşayanlarda biz değiliz. kimler kimler doğuruyo ne sıkıntılı bebekler büyüyüp canavarcıklar oluyolar :27: inş hep güzel gelişmelerle sona yaklaşırız
bebek tuzlama topraklama olaylarını duydum bende ama uygulandığını görmedim hic. hurafe diye düşünüyorum bunları kendi cocuklarını tuzlasın herkes hehehe :33:
kilo konusunda toplamda 4,5 kg aldm ama asıl kilo süreci simdi baslıyo üşenmesem bende yememi durduramam ama hazırlayıp önüme getiren yok çok şükür :56::56:
bi de cicişler topiğimize bakim geliyorum :12:

bende baktım buna ama karar veremedim kullanışlı mıdır acaba? daha önce kullandın mı canım?

Çok güzel bende almayı planlıyorum bundan benden çok eşim hevesli buna :)))
$1.webp bundan aldım lımangodan 65 lıraya geldı kargo ıle
ben kangru kullanmayı sevmıyorum bebegın durdugu pozisyondan dolayı bunu cok arastırdım dr lar bunu cok tavsıye edıyor bebek de psıkolojık anlamda rahat edıyormus anne kalbını dınledıgı ıcın bıde koydekı analarımızda bunlardan kullanmadımı yıllarca bu onların modernıze halı:)
bırde 2 yasına kadar kullanabılıyormus bebekler yurumeye basladıgında kendılerını hep kucakt tasıtır ne hıkmetse ınşallah o zamanda kullanırım:)

Eki Görüntüle 543844 bundan aldım lımangodan 65 lıraya geldı kargo ıle
ben kangru kullanmayı sevmıyorum bebegın durdugu pozisyondan dolayı bunu cok arastırdım dr lar bunu cok tavsıye edıyor bebek de psıkolojık anlamda rahat edıyormus anne kalbını dınledıgı ıcın bıde koydekı analarımızda bunlardan kullanmadımı yıllarca bu onların modernıze halı:)
bırde 2 yasına kadar kullanabılıyormus bebekler yurumeye basladıgında kendılerını hep kucakt tasıtır ne hıkmetse ınşallah o zamanda kullanırım:)

ucuz mu canım piyasaya göre?

hayırlı cuma lar herkeze :16:Herzamanki gibi yine vayy başıma gelenlerrr diye başlıyorum yazıma :))) akşam lavoboya girdim derken bir sildim kan , yeminle dünyam yıkıldı eşimde uyuyordu kaldırdım panikle o da korktu..sonra bekledim akşam bir daha gelmedi hiçbirşey sabah uyanınca birdaha girdim hafiften bir acı vajina az içinde dedim eşime bak bakalım yaramı ne var? bir baktı kocaman bir sivilce çıkmış .. akşam bastırarak sildim demekki o patlamış ve kanamış :52: sonra kocaman bir ohh çektim ama ne korktum anlatamam kızlarr..Allah bidaha bana böyle şey yaşatmasın,sizlerede tabii insan çok kötü oluyor :(((

Back
X