- Konu Sahibi papatya3459
- #22.101
anladım sanki dönüş yapcakmışım gibi şimdiki düşüncelerimle( sizler naptınız odalarınızı???????????
ben ayrı oda yapmayacağım yatak odama park yatak alacağım şimdide yatak odamı çiziyorum nasıl koysam diye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım sanki dönüş yapcakmışım gibi şimdiki düşüncelerimle( sizler naptınız odalarınızı???????????
ben oda yapmıyorum canım,evim müsait değil birde yaşadığımız yerden yakın bi zamanda ayrılabiliriz o yüzden mobilya almak istemedim, ama yapmış olsaydım daha sade ve şık şeyler tercih ederdim. Çizgi film karakterli şeyler hoşuma gitmiyor birde benim, sen seviyorsan ve sorun olmaz kontrolüm altında olur nasılsa dersen yapabilirsin :)
ben ayrı oda yapmayacağım yatak odama park yatak alacağım şimdide yatak odamı çiziyorum nasıl koysam diye![]()
Şöyle söliyim bende yatağını, dolabını fln beyaz yada krem almaktan yanayım sade olsun diğer sticker bilmem ne illaki sökerim büyüyünce sade bi oda olacğaı için ileride kızım olursa eğer ondada kullanabileyim istiyorum))
Günaydınnnn... yorgun uykusuz bitkin bir haldeyim. bu gün bitsede gitsek eve. bıktım çalışmaktan
kızlar bunu sıparıs vercem http://kids.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=2367277
tamam o zaman sorun yok, dolapların üstünde olmasında resimler, sticker çıkarılır nasılsa, uygun gördüğün zaman çıkarır atarsın canım :)
Cumanız Mübarek Olsun kızlar Rabbim dertlilere deva borçlulara eda hastalara acil şifa nasip eylesin kimin gönlünden ne geçiyorsa onu nasip eylesin bebek bekleyenlere tez vakitte haberleri eş bekleyene hayırlı eş iş bekleyene hayırlı işler nasip eylesin bizede kolay doğumlar vatanımıza milletimize bize hayırlı evladlar olmalarını nasip eylesin inş. Eşlerimize ve bize hayırlı işler helalinden kazançlar nasip eylesin AMİN...
bende baktım buna ama karar veremedim kullanışlı mıdır acaba? daha önce kullandın mı canım?
Çok güzel bende almayı planlıyorum bundan benden çok eşim hevesli buna :)))
Eki Görüntüle 543844 bundan aldım lımangodan 65 lıraya geldı kargo ıle
ben kangru kullanmayı sevmıyorum bebegın durdugu pozisyondan dolayı bunu cok arastırdım dr lar bunu cok tavsıye edıyor bebek de psıkolojık anlamda rahat edıyormus anne kalbını dınledıgı ıcın bıde koydekı analarımızda bunlardan kullanmadımı yıllarca bu onların modernıze halı:)
bırde 2 yasına kadar kullanabılıyormus bebekler yurumeye basladıgında kendılerını hep kucakt tasıtır ne hıkmetse ınşallah o zamanda kullanırım:)
uygun geldı canım fıyatı bır tek gıttı gıdıyorda bu rakama buldum ama nedense oradan alışverıs yapmayı sevmıyorum benucuz mu canım piyasaya göre?
bende burdayım da hareket yok dye sıkldım nette gezıyorummtopik durgun bu gün. hatta şu anda bir tek ben varım![]()
bende burdayım da hareket yok dye sıkldım nette gezıyorumm
yaa gokceee nerede dunde gırmedıııı
bende burdayım da hareket yok dye sıkldım nette gezıyorumm
yaa gokceee nerede dunde gırmedıııı