- Konu Sahibi papatya3459
- #22.121
evet bubchen yenı dogan serısını aldıkmeltem, sen şampuan falan aldınmı kız?
oglumda da bubchen kullanmıstım ben cok memnunum tavsıye ederım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bubchen yenı dogan serısını aldıkmeltem, sen şampuan falan aldınmı kız?
sonrasında ne kullanacaksın?sabah şeker yüklemesi yapıldı ögleden sonra sonuç çıkacak .inş hayırlı bi haber alırım.
Bu arada aşağıdaki beşiği almayı düşünüyorum ilk5-6 ay kullanmak için.mothercare de satılıyor 250den 150ye inmiş kampanya var.siz ne dersiniz???
Eki Görüntüle 543890 Eki Görüntüle 543889
sonrasında ne kullanacaksın?
SABAH ŞEKER YÜKLEMESİ YAPILDI ÖGLEDEN SONRA SONUÇ ÇIKACAK .İNŞ HAYIRLI Bİ HABER ALIRIM.
bu arada aşağıdaki beşiği almayı düşünüyorum ilk5-6 ay kullanmak için.mothercare de satılıyor 250den 150ye inmiş kampanya var.siz ne dersiniz???
Eki Görüntüle 543890 Eki Görüntüle 543889
o zaman mantıklı , guzel de gozukuyor tullerle cıbınlıkle falan suslersın muhtesem olur:)sonrası belirsiz meltemcim.evimiz dar taşınma ihtimalimiz var.taşınırsak oda yaparım.bunu yatak odamda yanıma koyayım diyorum şimdilik.
5- 6 aylıkken kolunu bacağını çarpmaz mı? hareketli oluyolar sanki bir iki aydan sonra
o zaman mantıklı , guzel de gozukuyor tullerle cıbınlıkle falan suslersın muhtesem olur:)
merhabalar kızlar, dün açık görüş günümdü, 11 gün sonra ilk kez eşimi gördüm. gemlikten bursaya ordan organize sanayiye ordan cezaevleri bölgesine geçiş 3 saatimi aldı. annemle domates salatalık alıp çıktık yola, durduğumuz yerde oturduk yedik... allahım rezillik :))) görsem birini kınarım ama... amaaaannnn napalım :) saaat 12 de ordaydık. 12 den 3 e kadar aramamız ve içeri geçişimiz sürdü. halimi yorgunluğumu düşünün artık. inanın ben ilk defa gördüm bilmiyormuşuz... sütyenimize kadar çıkarttırdılar. ayakkabılarımız, çoraplarımızı, çocukluların bezlerinin içine adetlilerin orkidlerinin içine kadar baktılar. 3 kez x ray den geçtik ama metale öten basit x ray cihazlarındandı. ne yapayım mecburdum... saçımızın içine kadar 3 saat arandık. insanlık dışı bir müdahale... allahm ne derdi olanlar ne suçsuzlar var... benim gibi karnında bebeğiyle gelmiş 18 lik kızlar ki eşinin suçu kendisini kaçırıp evlenmesi... 20 yılla müebbetle yargılananlar ağlayanlar... allahımmmm halime şükrettim... geçtik kapılardan herkeste büyük bekleyiş, herkes girdikten sonra mahkumları getiriyorlar... eşim geldi heyecandan kalbim yerinden fırlayacaktı... ağladı ama ben tuttum kendimi moral verdim.... içeri giren bütün mahkumlar eşimin arkasını sıvazlayıp hadi bak geldi eşin gözün aydın diyorlar falan.... yazık zavallım herkese anlatmış çocuğumun doğumunu göremicem eşim hamileydi başımıza bunlar geldi diye... herkesss benim gelmeme sevinçli :)))) orda öyle bir dayanışma var ki, inanın dışardaki suçsuz insanlardan daha iyi insanlar var... görmeden bilemiyor insan allah düşmanıma göstermesin diyor bütün mahkumlar bundan anlayın yani... 50 dk. görüştük. moral verdim. bak oğlumuz doğduktan 3 ay sonra çıkcaksın dedim. ne derlerse yap karşı çıkma kavga etme dedim ama kuzum zaten o kadar iyi ki o kadar sevdirmişki kendini dışarı çıktığımda 10 15 kişi inanın sohbet ederken oğlum bir öğretmen varmış onun eşi içerdeymiş hamileymiş o sen misin yoksa diyorlar... nerden biliyosunuz dedim eşin çoookkk iyi bir insanmış biz bu kadar masum melek gibi adam gibi adam görmedik diyor dediler... kuzum benim içeri alyansımızı bile alammaışlar bana teslim ettiler... sadece kavga dövüş benim vesikalık resmimi sokmuş içeri... içerde ne kadar iyi olabilirse o kadar iyiymiş, namazını kılıyormuş.... oğlumun adını poyraz koyalım dedi tamam dedim. benim çok hoşuma gitti.... ben artık başka ne isim koyabilirm ki :))))) poyrazım benim.... allah kimseye eşini öyle çaresiz halde göstermesin. birdaha gelme dedi. rezil oluyosun istemiyorum dedi. ayda bir gidicem... 90 tl para yatırdım, bir ara da kıyafet götürcem... herşeyi tek başıma yapmaya çalışıyorum insan başına gelince yapıyor eşim olmadan hiçbir işi yapamazdım oysa ki.. allahım onu başımdan eksik etmesin...... allah kader mahkumlarına yardım etsin...
Şöyle söliyim bende yatağını, dolabını fln beyaz yada krem almaktan yanayım sade olsun diğer sticker bilmem ne illaki sökerim büyüyünce sade bi oda olacğaı için ileride kızım olursa eğer ondada kullanabileyim istiyorum))
canım benim allahım sana eşine ve ailenize sabır versin eşini görmene çok sevindim inşallah tez zaman da kavuşursunuz hamilenin dua sı kabul olurmuş ya inşallah poyraz bey dünyaya gelirken babası da yanın da olurmerhabalar kızlar, dün açık görüş günümdü, 11 gün sonra ilk kez eşimi gördüm. gemlikten bursaya ordan organize sanayiye ordan cezaevleri bölgesine geçiş 3 saatimi aldı. annemle domates salatalık alıp çıktık yola, durduğumuz yerde oturduk yedik... allahım rezillik :))) görsem birini kınarım ama... amaaaannnn napalım :) saaat 12 de ordaydık. 12 den 3 e kadar aramamız ve içeri geçişimiz sürdü. halimi yorgunluğumu düşünün artık. inanın ben ilk defa gördüm bilmiyormuşuz... sütyenimize kadar çıkarttırdılar. ayakkabılarımız, çoraplarımızı, çocukluların bezlerinin içine adetlilerin orkidlerinin içine kadar baktılar. 3 kez x ray den geçtik ama metale öten basit x ray cihazlarındandı. ne yapayım mecburdum... saçımızın içine kadar 3 saat arandık. insanlık dışı bir müdahale... allahm ne derdi olanlar ne suçsuzlar var... benim gibi karnında bebeğiyle gelmiş 18 lik kızlar ki eşinin suçu kendisini kaçırıp evlenmesi... 20 yılla müebbetle yargılananlar ağlayanlar... allahımmmm halime şükrettim... geçtik kapılardan herkeste büyük bekleyiş, herkes girdikten sonra mahkumları getiriyorlar... eşim geldi heyecandan kalbim yerinden fırlayacaktı... ağladı ama ben tuttum kendimi moral verdim.... içeri giren bütün mahkumlar eşimin arkasını sıvazlayıp hadi bak geldi eşin gözün aydın diyorlar falan.... yazık zavallım herkese anlatmış çocuğumun doğumunu göremicem eşim hamileydi başımıza bunlar geldi diye... herkesss benim gelmeme sevinçli :)))) orda öyle bir dayanışma var ki, inanın dışardaki suçsuz insanlardan daha iyi insanlar var... görmeden bilemiyor insan allah düşmanıma göstermesin diyor bütün mahkumlar bundan anlayın yani... 50 dk. görüştük. moral verdim. bak oğlumuz doğduktan 3 ay sonra çıkcaksın dedim. ne derlerse yap karşı çıkma kavga etme dedim ama kuzum zaten o kadar iyi ki o kadar sevdirmişki kendini dışarı çıktığımda 10 15 kişi inanın sohbet ederken oğlum bir öğretmen varmış onun eşi içerdeymiş hamileymiş o sen misin yoksa diyorlar... nerden biliyosunuz dedim eşin çoookkk iyi bir insanmış biz bu kadar masum melek gibi adam gibi adam görmedik diyor dediler... kuzum benim içeri alyansımızı bile alammaışlar bana teslim ettiler... sadece kavga dövüş benim vesikalık resmimi sokmuş içeri... içerde ne kadar iyi olabilirse o kadar iyiymiş, namazını kılıyormuş.... oğlumun adını poyraz koyalım dedi tamam dedim. benim çok hoşuma gitti.... ben artık başka ne isim koyabilirm ki :))))) poyrazım benim.... allah kimseye eşini öyle çaresiz halde göstermesin. birdaha gelme dedi. rezil oluyosun istemiyorum dedi. ayda bir gidicem... 90 tl para yatırdım, bir ara da kıyafet götürcem... herşeyi tek başıma yapmaya çalışıyorum insan başına gelince yapıyor eşim olmadan hiçbir işi yapamazdım oysa ki.. allahım onu başımdan eksik etmesin...... allah kader mahkumlarına yardım etsin...
Ayy bunu bende beğeniyordum 100tl üzerinde diye yanasmiyordum almaya sayende kaçırmadım indirimi aldım bugün mavisini ayrıca bebisime aldığım ilk eşya insallah kullanislidirEki Görüntüle 543844 bundan aldım lımangodan 65 lıraya geldı kargo ıle
ben kangru kullanmayı sevmıyorum bebegın durdugu pozisyondan dolayı bunu cok arastırdım dr lar bunu cok tavsıye edıyor bebek de psıkolojık anlamda rahat edıyormus anne kalbını dınledıgı ıcın bıde koydekı analarımızda bunlardan kullanmadımı yıllarca bu onların modernıze halı:)
bırde 2 yasına kadar kullanabılıyormus bebekler yurumeye basladıgında kendılerını hep kucakt tasıtır ne hıkmetse ınşallah o zamanda kullanırım:)
herkese hayırlı günler diliyorum kızlar benim bir kaç sorum olucak bilginiz varsa cevaplarmısınız ben bugün doktra gittim doktor iri bebek diyodu her gittiğimde 12 gün ilerden gidiyodu bu gittiğimdede gizli şeker olablir dedi ben 25+4 günlüğüm ama ultrasonda 27+3 günlük çıktı sizce normalmi şeker testim yapıldı sonuçlarımı bekliyorum ibrde suyum biraz fazlaymış ve ayrıntılı ultrasonlşa görülebilir eğer şeker yoksa belki boğazıanda birşey vardır gibi birşey dedi kordonu var dedi boğzaında gösterdi ama göremedim korktum moralim bozuldu birşeyde soramdım sizce nedir bilginiz varmı eşim 3 te gidecek sonuçlarımı almaya soracak doktra ama ben merak ettim sormak istedim korkuyorujmda sorun yoktur inş:26:[/QUO
canım benimde bebek önden gidiyo ve iri dedi dr.benimde sıvım normalden fazlaymış.sabah şeker yüklemesi yaptırdım sonuç öğleden sonra çıkacak.inş iti haberler alırız.
sende sonucu alınca buradan yazarsan sevinirim
herkese hayırlı günler diliyorum kızlar benim bir kaç sorum olucak bilginiz varsa cevaplarmısınız ben bugün doktra gittim doktor iri bebek diyodu her gittiğimde 12 gün ilerden gidiyodu bu gittiğimdede gizli şeker olablir dedi ben 25+4 günlüğüm ama ultrasonda 27+3 günlük çıktı sizce normalmi şeker testim yapıldı sonuçlarımı bekliyorum ibrde suyum biraz fazlaymış ve ayrıntılı ultrasonlşa görülebilir eğer şeker yoksa belki boğazıanda birşey vardır gibi birşey dedi kordonu var dedi boğzaında gösterdi ama göremedim korktum moralim bozuldu birşeyde soramdım sizce nedir bilginiz varmı eşim 3 te gidecek sonuçlarımı almaya soracak doktra ama ben merak ettim sormak istedim korkuyorujmda sorun yoktur inş:26:[/QUO
canım benimde bebek önden gidiyo ve iri dedi dr.benimde sıvım normalden fazlaymış.sabah şeker yüklemesi yaptırdım sonuç öğleden sonra çıkacak.inş iti haberler alırız.
sende sonucu alınca buradan yazarsan sevinirim
yazarım canım mutlaka sen yaz olurmu snein kaç gün ilerde gidiyo peki benim aklıma takıla boğzaında birşey olabilir demesi moralim bozulunca üsteleyemedim ne ggibi dedim öyle dedi şte ayrıntılı ultrason istedi sonuçlar çıksında ona görede detaylı ultrasona igricem sen girdinmi canım yüreğim ağzımda bekliyorum vallaha her zaman odadan ağzım kulakarımda çıkardım bu sefer üzgün çıktım eşim hemen anladı oda üzgün garibim Allahım inş hayırlı sonuçlar almamızı nasip etsin AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:26:![]()
herkese hayırlı günler diliyorum kızlar benim bir kaç sorum olucak bilginiz varsa cevaplarmısınız ben bugün doktra gittim doktor iri bebek diyodu her gittiğimde 12 gün ilerden gidiyodu bu gittiğimdede gizli şeker olablir dedi ben 25+4 günlüğüm ama ultrasonda 27+3 günlük çıktı sizce normalmi şeker testim yapıldı sonuçlarımı bekliyorum ibrde suyum biraz fazlaymış ve ayrıntılı ultrasonlşa görülebilir eğer şeker yoksa belki boğazıanda birşey vardır gibi birşey dedi kordonu var dedi boğzaında gösterdi ama göremedim korktum moralim bozuldu birşeyde soramdım sizce nedir bilginiz varmı eşim 3 te gidecek sonuçlarımı almaya soracak doktra ama ben merak ettim sormak istedim korkuyorujmda sorun yoktur inş:26:
benim bebeğimde önden gidiyo bende korkuyorum inş şeker değildir hiç birimizinki![]()