2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bende de cene bıtmıyooo, habıre bısyler soruorum:9: canlar, cuma gunu bebek sekerı sıparısı vermıstım bugun kargoya vereceklerdı ama kadının kafası dalmıs, daha dogrusu benım verdıgım sıparısı hep lavantalı yapıormus sekerlı degıl oyuzden lavantalı yapmıs :( cok uzgunum falan dedı elınde de aynı malzemeden yokmus bastan yapamıyo bana soruyo boyle kabul edermısınız dıeee. sımdı o kadar emek vermıs bısey dıemedım ama adı ustunde bebek sekerı bu sekersız olur mu nıkah sekerı gıbı olmaz mı modelıde cok sevmıstım ama ne bıleyım tuhafta geldı fıkırrrr verınnn,bana:26::26:

günaydın kızlarrr.....bugün önce bi mutlu uyandım ama sonra moralim bozuldu eşim aradı nöbetçiymiş :50: eskiden oooh ben de internete girerim bol bol keyif yaparım falan diyodum ama artık canım sıkılıyo yanımda olsun istiyorum zaten haftasonu da yoktu tatbikat vardı arazide çadırda kaldılar dün akşam gelmişşti bugün yine yok yine yalnızım :14:

kızlar yaaaaaaaa benım bu mınık oğlum cok akıllı yaaaaaaaaaaaa:) sabah kalktıgımdan berı oynamadı karnımı oksamaya basladım uykucu oğlum uyanamadı mı daha hadı kalk dedım:)
10 sn sonra tekmeler basladı cok sevıyorum ben onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:nazar:

maşallah oğluşuna canım...benimki pek yaramaz dün oyun oynuyodum ben dışardan bastırıyorum karnıma o içerden tepik atıyo şeklinde...eşim de geldi ben de yapcam bana dedi yok anam adama poz vermiyo tam o arkasını dönüyo bilgisayara bizimki tekme atıyo çok üzüldü valla adamcağız beni sevmiyo heralde diye surat astı bi de onu teselli ettim sanki ayırt edebiliyo da sana poz yapacak diye :1:

bende de cene bıtmıyooo, habıre bısyler soruorum:9: canlar, cuma gunu bebek sekerı sıparısı vermıstım bugun kargoya vereceklerdı ama kadının kafası dalmıs, daha dogrusu benım verdıgım sıparısı hep lavantalı yapıormus sekerlı degıl oyuzden lavantalı yapmıs :( cok uzgunum falan dedı elınde de aynı malzemeden yokmus bastan yapamıyo bana soruyo boyle kabul edermısınız dıeee. sımdı o kadar emek vermıs bısey dıemedım ama adı ustunde bebek sekerı bu sekersız olur mu nıkah sekerı gıbı olmaz mı modelıde cok sevmıstım ama ne bıleyım tuhafta geldı fıkırrrr verınnn,bana:26::26:

verdiğin link hata veriyor canım resmini buraya eklesene bi ?
şöyle diyeceğim ben normalde senden badem şekeri parası alıp lavanta yaptıysa kabul etme baya bi fark alıyorlar çünkü. gönder ya şekerlisini yapsın ya da paranı iade etsin.yok baştan farketmez dediyse şeker pahalıya gelir ondan o şekilde davranıyor olabilir canım. bence baştan nasıl konuştuysan o şekilde iste derim suistimal etmesin kimse :47:

yok önemli değil bu durum diyorsan, bebek şekeri yaklaşık 3-4 senedir hepsi lavantalı çünkü badem şekeri belli bir süre sonra bozuluyor o yüzden buzdolabı magnetlerinde artık şeker yerine lavanta koyduruyor çoğunluk.

off amma yazmışım :17:

Son düzenleme:

amaaaaan dert ettiğin şeye bak sanki şeker olsa açıp yiyen var boşveeeeeer daha bile iyi olmuş bence....ben de ya lavantalı yaptırcam ya da çikolata olup paketin üzerinde bebek bibloları olandan o bibloları çok seviyorum çikolata yenince onlar kalıyo...şekeri hiç düşünmedim bile...nikah şekerime de koydurmamıştım kim yiyo ki diye ona da lavanta yaptırmıştım en azından koku verir de bi işe yarar

gokceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee besık geldııııııı ben cok begendımmmmm kurulumu dacok rahat rengıde cok ıcıme sındı valla

e ınternetten alsana dırek senın ev adresıne gelsın ?

annem illa biz alcaz beşiği dedi model bekliyolar benden...onlar da intten alcak zaten...bi de ben alsam da kıbrısa yollamıyolar ki yollasalar da kargo bedava olayı kalkıyo dünyanın parasını sana iteliyolar ucuzluğu falan kalmıyo :50: ben alsam da mecbur yine annemlere gidecek o gelirken getirecek yani

verdiğin link hata veriyor canım resmini buraya eklesene bi ?
şöyle diyeceğim ben normalde senden badem şekeri parası alıp lavanta yaptıysa kabul etme baya bi fark alıyorlar çünkü. gönder ya şekerlisini yapsın ya da paranı iade etsin.yok baştan farketmez dediyse şeker pahalıya gelir ondan o şekilde davranıyor olabilir canım. bence baştan nasıl konuştuysan o şekilde iste derim suistimal etmesin kimse :47:

yok önemli değil bu durum diyorsan, bebek şekeri yaklaşık 3-4 senedir hepsi lavantalı çünkü badem şekeri belli bir süre sonra bozuluyor o yüzden buzdolabı magnetlerinde artık şeker yerine lavanta koyduruyor çoğunluk.

off amma yazmışım :17:

beceremedım kı canım benım :( fıyat farkeder demedı ama bastan bılhassa sekerlı ıstıorum demıstım, ama sımdı kuzenlerımde falanda konustum lvantalı daha kalıcı olur dıolar senın gıbı,boyle tercıh edılıyormus kafam karıstı gonder dıcem artık napayımmm:/ ılkk kızdm ama:30:

amaaaaan dert ettiğin şeye bak sanki şeker olsa açıp yiyen var boşveeeeeer daha bile iyi olmuş bence....ben de ya lavantalı yaptırcam ya da çikolata olup paketin üzerinde bebek bibloları olandan o bibloları çok seviyorum çikolata yenince onlar kalıyo...şekeri hiç düşünmedim bile...nikah şekerime de koydurmamıştım kim yiyo ki diye ona da lavanta yaptırmıştım en azından koku verir de bi işe yarar

orasıda ole, bak ıste akıl akıldan ustunnn :) bole olsun bakalımm... herseyde bı hayır varmıs dıyelım kadınada kızmayım

hadi bakalım geçmiş olsun canım benim anammmm göbişlerin fotosunu koysanıza beya bizde bakalım

Canım ben telefondan giriyorum evde netim yok telefondan resim konuluyormu bilmiyorum:-/ eğer konuluyorsa bilen birisi tarif ederse sevinirim. Konulmuyorsada avatarima koyayim diyorum geçici olarak

Günaydın milleeeeeeeeeeeeeeeet....

Bizde sonunda geçtiğimiz cuma sonunda şeker yüklememizi yaptırdık.
açlık 88 tokluk 127 çıktı ama az kansız çıktık kan ilacımız 2 ye çıktı böhüüü...
Oğluşum 1kg 120 gr olmuş 36 cm Oy oy...:nazar::nazar::nazar::nazar:
Ne yapıyosan aynen devam dedi tosbişimin kilosu için devam dedi....

maşallahhh bende cumartesi gittim şeker yüklemesi yapıldı açlık şekeri 79-60 dk glukoz snrası 89 çıktı şekerim iyi oldğunu öğrendim t3 1,57-4,71 olması gerekirken 5,52 çıkmış yine tavan yapmış ama yine ilaç vermiceklrmiş hemoglabin hangisiydi o düşük çıkmş kanım sanırım santafer fortu almaya ve c vitamini almaya devam dedi oğluşumda büyümüş kızlar 900 gram ve 30 cm olmuş üzüldüm boyu kısa diye dr gelenlerin arasında en uzunu senin bebiş deyince rahatladım açıkçası mutluda oldum ama ne yüzünü ne de başka biyerini çözemedim bugün büyüdüde ondanmı teyzeleri?

kuzu ücrette illaki fark edecektir farkını talep et ödediysen

Günaydın milleeeeeeeeeeeeeeeet....

Bizde sonunda geçtiğimiz cuma sonunda şeker yüklememizi yaptırdık.
açlık 88 tokluk 127 çıktı ama az kansız çıktık kan ilacımız 2 ye çıktı böhüüü...
Oğluşum 1kg 120 gr olmuş 36 cm Oy oy...:nazar::nazar::nazar::nazar:
Ne yapıyosan aynen devam dedi tosbişimin kilosu için devam dedi....

maşallahhh bende cumartesi gittim şeker yüklemesi yapıldı açlık şekeri 79-60 dk glukoz snrası 89 çıktı şekerim iyi oldğunu öğrendim t3 1,57-4,71 olması gerekirken 5,52 çıkmış yine tavan yapmış ama yine ilaç vermiceklrmiş hemoglabin hangisiydi o düşük çıkmş kanım sanırım santafer fortu almaya ve c vitamini almaya devam dedi oğluşumda büyümüş kızlar 900 gram ve 30 cm olmuş üzüldüm boyu kısa diye dr gelenlerin arasında en uzunu senin bebiş deyince rahatladım açıkçası mutluda oldum ama ne yüzünü ne de başka biyerini çözemedim bugün büyüdüde ondanmı teyzeleri?

kuzu ücrette illaki fark edecektir farkını talep et ödediysen
yok canım daha elıme gecmedı urunler kapıda odeme yapcam, ama sız soyledıkten sonra yazdım oyle bı fark yok dedııkısıde aynı dedı....

allahım şu bebişlerin içerden tekme atıp da kendilerini belli etmesi ne kadar güzel ve değişik bi duygu yaa....allah isteyen herkese versin...mucize resmen yaa ufacıktan 30 cm oldu kuzum da annesine tekme atıyo yerim ben onu yaa bi doğsun sıkıştırıp durcam zaten :1: ama tabi kızçenin bu kadar tekme atmasının sebebi annesini keyiflendirmek değil karnının acıktığını ilan etmek o yüzdeeeeeen bilgisayarımı da alıp ufaktan mutfağa yollanayım :9:

yok canım daha elıme gecmedı urunler kapıda odeme yapcam, ama sız soyledıkten sonra yazdım oyle bı fark yok dedııkısıde aynı dedı....

anladım cnm yapcak bişi yok ozaman hayırlı uğurlu olsun nerden ve kaça yaptırdın varsa linki fln gönder bize de dicem ama sen yatmaya gittin tabi geçmiş olsun dikkat et kendine.

allahım şu bebişlerin içerden tekme atıp da kendilerini belli etmesi ne kadar güzel ve değişik bi duygu yaa....allah isteyen herkese versin...mucize resmen yaa ufacıktan 30 cm oldu kuzum da annesine tekme atıyo yerim ben onu yaa bi doğsun sıkıştırıp durcam zaten :1: ama tabi kızçenin bu kadar tekme atmasının sebebi annesini keyiflendirmek değil karnının acıktığını ilan etmek o yüzdeeeeeen bilgisayarımı da alıp ufaktan mutfağa yollanayım :9:

aynen kuzu yaa okdr mutlu oluyorumki tekmelerini hissettikçe maşallah bebelerimize :))

ya ben ne dicem size gülmeyin bana ama mesela yatıyorum oturumuma gelicem ya o sırada göbüş üçgen şeklini alıyo sertte bişi var bebekmi sıkışıyo sabah yataktan kalkarkende yaşadım aynı olayı sizdede varmı????:9:

Back
X