2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
valla benim gibiysen kesin hatırlıyodur :1: annem de hamileliğinde çok dinlememiş kendini hareketlerini hissetiğimde 6 aylıktın dedi yuh dedim :9: ama o kadar bezdirmişim ki kadıncağızı annemi geçtim babam bile hatırlıyo fıldır fıldır dolanıyodun içerde diyo :1: valla benimki heryerde 1 günde hem aşağıda hem yukarda hem sağda hem solda olduğu günler oluyo :9:

sen bayaaa akıllarına kazınmışsın demekki :1: aman sağlıklı olsunlar vursunlar da sağ ,sol fark yapmaz :))

kızlar ayıp mı ettim ben yaa( park yatağı almış arkadaşları benimle bağlantı kuran arkadaşı aradı biz internetten aldık bugün geldi ama pembe yaaaa, dedi... ya bazıları önemsemez ya ne diyorsun iade edebilirim deyince, ben de dedim yaaa bilmiyorum ki sen bilirsin... ama ne bileyim hani değişim falan yapıyorlarsa dedim kem küm ettim. sonra üzüldüm şimdi kınarlar mı acaba, kıza yardım ediyoruz pembe diyor falan der diye ya olsun önemli değil falan dedim ama yok tamam bakalım değiştirirler heralde falan dedi... ay ayıp mı ettim yaaaaaa....:(((((

yok canım niye ayıp olsun hem yanlış gelmiş hemde artık iade kolay oluyor alıp sırtların da taşımayacaklar ya gelip alır firma kafana takma hiçte ayıp etmemişsin

Herkesee selaaammm..
Ya arkadaşım doğum yaptı bebiş 4,5 kilo 53 cm bi tosuncuukk..alt kattaki komşum doğurdu herkes doğuruyo ve bütün arkadaşlarım hamile:9: bebiş sevmek istiyorum artııkkk:27:
BENDEN MIS ODA:)

napalım canım şahsen ben alttakilerin neden yazmadığını merak ediyorum :9: sen napıosun
uyuyodum ki ben:35::35:

yok yaa ne tuvaleti zaten suratsızın teki :47:valla özeniyorum böyle arkadaşlarıyla beraber hamile kalanlara benimkiler ya evlenmedi ya da yeni evlendi onlar da bana kızıyolar bizi beklemedin diye :1:
sbız 3 arkadas hamıleydık 2 sı dogurdu ben kaldım:) 2umuzunde cocukları aynı yasta:)
2.lerde aynı olacak ınş.
Ya valla bende dedim aynısını:9: nasıl beslediii acabaa:9::9: ama normal doğuramadı sezeryan oldu mecburen öle bi tosuncuktan sonaa.ya o kadar tombik bi bebek doğurmak istermiydim diye düşünüorum acemi anne olarak altını daha kolay alırdım heralde..bizimkiler 3,5 doğsun ben razıyım valla:16:
gel bana sorrrrr cok keyıflı oluyır hıc enı dogmus gıbı omuyor ebeler hemsıreler dogdugunda mıncıklaya mıncıklaya sevdı garıbımı kımse kale almadılar yenı dogdu dıye ebe dalga gectı bıraz daha kalsa emekleyerek gelırmıs bu bebek dedi:)

sen bayaaa akıllarına kazınmışsın demekki :1: aman sağlıklı olsunlar vursunlar da sağ ,sol fark yapmaz :))

sanırım öyle olmuş zira kardeşim benden 8 sene sonra doğmasına rağmen annem benim kadar net hatırlamıyo onu :9: bence de canım...benim kuzu bi 15 dak önce uyandı galiba çünkü aktiviteler başladı....şu an çapraz duruyo sanırım bi taraftan eller bi taraftan ayaklar çalışıyo :1:

nabersınızzz kızlarr masallaah ne cene gecmısı okuyım dedım yok yarıdan döndum bosuna vakıt gecıcek dahaa ekmekalmaya gıtcem:))ben yıne bu gun gezdım gezdımdurdum havada bozduu offf yarın dahada soğuk olacakmısss elere tıkınmaya baslıycazz

BENDEN MIS ODA:)

uyuyodum ki ben:35::35:

sbız 3 arkadas hamıleydık 2 sı dogurdu ben kaldım:) 2umuzunde cocukları aynı yasta:)
2.lerde aynı olacak ınş.

gel bana sorrrrr cok keyıflı oluyır hıc enı dogmus gıbı omuyor ebeler hemsıreler dogdugunda mıncıklaya mıncıklaya sevdı garıbımı kımse kale almadılar yenı dogdu dıye ebe dalga gectı bıraz daha kalsa emekleyerek gelırmıs bu bebek dedi:)

uykucu seniiiiii :9: bence de cem yılmazın dediği gibi biraz daha dursa okula başlıycakmış :9:

tuğbaaa hediyem ulaşınca hediye sayfasına yazar mısın canım bu ara kaçırabilirim yazılanları da
bir de kızlar hediyesi gelenlerden hiç foto yok hani oraya koyacaktık yaa en zevkli kısmı bakması olacak koyalım lütfennnn:)

bu arada site donuyo sayfalar sizde de açılmıyor mu diye soran arkadaşlara ithafen;

evet donuyodu siteyi kapatıp baştan açtım geçti..

uykucu seniiiiii :9: bence de cem yılmazın dediği gibi biraz daha dursa okula başlıycakmış :9:
evettttt tosbaaaam o benım:)

tuğbaaa hediyem ulaşınca hediye sayfasına yazar mısın canım bu ara kaçırabilirim yazılanları da
bir de kızlar hediyesi gelenlerden hiç foto yok hani oraya koyacaktık yaa en zevkli kısmı bakması olacak koyalım lütfennnn:)
ezelcım tahlıl sonucların ne zaman cıkacak ?

Şu facebook a herkez yediğini içtiğini koyuyor nasıl sinir oluyorum :52:canım istiyor aniden görünce, aklım kalıyor valla :9:en sonunda yazacağım duvara yeter artık yemek resmi koymayın diye ama ayıp olcak :9:

salihin annesı yazan tacım bugun geldı bende oglusa suprız yaptım haberı yoktu sımdı okuldan geldı kapıyı actım aaa ruzgarın annesı mı yazdırdın dedı bende hayır dedım yazıyı gorunce mest oldu tosbaaaaam yaaaa

yemeğimi hallettim geldim kızlarrr yavaş yavaş pişsin o...
Şu facebook a herkez yediğini içtiğini koyuyor nasıl sinir oluyorum :52:canım istiyor aniden görünce, aklım kalıyor valla :9:en sonunda yazacağım duvara yeter artık yemek resmi koymayın diye ama ayıp olcak :9:

ayyy bende valla...hatta topikte de konuşuluyodu bi ara da o zaman da demiştim yazmayın canım istiyo diye...çok basit bişey olsa bile insanın elinin altında olmayınca aklı kalıyo yiyene kadar da rahat edemiyorum ben :1:

salihin annesı yazan tacım bugun geldı bende oglusa suprız yaptım haberı yoktu sımdı okuldan geldı kapıyı actım aaa ruzgarın annesı mı yazdırdın dedı bende hayır dedım yazıyı gorunce mest oldu tosbaaaaam yaaaa

seninki azıcık kıskanç mı oldu yoksa kız :9:

iyi aksamlar herkese,:1::1: bisey sormak istiyorum benim esim sarisin ela gözlü bende onun tam tersiyim esmerim cok merak ediyorum kime benzocek diye sizce daha cok kime ceker bi cocuk, herkes diyordu bana senin cocugun cok güzel olacak ikinizin karisimi olacak biri sari biri esmer:72:

bu arada markafonide azizbebe,lansinoh ve bebefox indirimde....park yatakların iç yatakları,hamile minderleri vs. ler var...ilgilenenlere duyurulur...

iyi aksamlar herkese,:1::1: bisey sormak istiyorum benim esim sarisin ela gözlü bende onun tam tersiyim esmerim cok merak ediyorum kime benzocek diye sizce daha cok kime ceker bi cocuk, herkes diyordu bana senin cocugun cok güzel olacak ikinizin karisimi olacak biri sari biri esmer:72:

esmerlik ve koyu göz renginin geni her zaman daha baskındır canım...ama tabii %100 diye bişey yok sadece genetik açıdan esmer ve koyu renkli olma ihtimali yüksek

Back
X