- Konu Sahibi papatya3459
- #22.881
bi tane daha var ama o komik :)) bebiş doğuyo ben emziriyorum emzirmem bitince onu soğuktan çevreden vs. korumak için geri içime sokuyorum çıktığı yerden :))
korktum valla o bişey değil çocuğa yazık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi tane daha var ama o komik :)) bebiş doğuyo ben emziriyorum emzirmem bitince onu soğuktan çevreden vs. korumak için geri içime sokuyorum çıktığı yerden :))
sende bır spıelberg ruhu gordum yaratıcılıkta:)
bizimkisi takıntıdan değil canım benim bir tane oğlum var bu ikinci ben kız çok istiyordum eşimde kız olursa 7 .aya kadar bişi almıcaksın dedi bende kız olsunda aman almam tamam söz dedim bebişimiz kız çıktı ama ben mağazaların önünden geçemiyorum dayamıcam yoksa o güzel kız kıyafetlerini almamak için dalıcam birgün neyseki bir hafta sonra başlıcam bitiyo dedim ses etmedi yandım şimdi valla diyo oğlum annen mağazayı toplar gelir artık diye de şikayet ediyo beni oğluşuma
korktum valla o bişey değil çocuğa yazık![]()
![]()
![]()
yok kız çok rahat giriyo içeri :) ve öyle yeni doğan falan da değil ha en az 7-8 aylık falan :)) doğunca denesem mi ki geri sokmayı :)
günaydın kızlar nasılsınız neler var neler yok bebişler nasıllar bende hergece tuhaf tuhaf rüyalar görüyorummm allah hayır etsin zaman yaklaştıkça böyle rüyalar görmemiz doğal düşünüyoruz ya sürekli bilinç altı oluyor
günaydın kızlar nasılsınız neler var neler yok bebişler nasıllar bende hergece tuhaf tuhaf rüyalar görüyorummm allah hayır etsin zaman yaklaştıkça böyle rüyalar görmemiz doğal düşünüyoruz ya sürekli bilinç altı oluyor
heheheheh sen hele bir çıkar da o doğum sancılarından sonra heleki 7-8 aylık bir bebeği hiç sokacağını sanmıyorum![]()
evt şimdi hepimiz sabırsızlıkla kucağımaza almayı bekliyoruz ama son aylarımız tatını çıkarmalıyız benimkide çok tepikliyo bazen o kadar kızlı tepikliyorki dışarı çıkıcak sanıyorum :) özellikleride sabaha karşı açıkıyo galiba tam vajinamın üstüne üstüne vuruyo küçük sıpam benimayyy bi gelse doğum :)) bazen sabırsızlanıyorum hemen doğsun diye, bazen de diyorum tekrar içimde olamayacak keyfini çıkar tekmelerinin :) bi de sıpamı 2 gündür hıçkırık tutuyo :) bi de sağolsun kaburgalarımın altına ayağını dayayıp itiyo :)) niyeyse o minnacık ayağı gidebileceği en sağa kadar gidip oraya dayanıyo :)
evt şimdi hepimiz sabırsızlıkla kucağımaza almayı bekliyoruz ama son aylarımız tatını çıkarmalıyız benimkide çok tepikliyo bazen o kadar kızlı tepikliyorki dışarı çıkıcak sanıyorum :) özellikleride sabaha karşı açıkıyo galiba tam vajinamın üstüne üstüne vuruyo küçük sıpam benim
dün akşam kocayla dışarı çıktık, tavla oynuyoduk, eğilerek oturuyorum ya kaburgama bi dayadı ayağını :)) hoooop ben direkt dik oturmaya başladım eskiden okşayınca çekiyodu, 10 dakika ara verdik tavlaya ve 10 dakika okşadım neredeyse kendi istediği zaman çekti ayağını sıpam :) artık can da yakıyorlar :)
ben beğendim bu ürünü de ne diye aratcam nette adını göremedim bi yerde??
bende otururken yapıyor bana çalışırken kendimi kaptırıp eğiliyorum ayağını resmen kaburgama sokuyor
dün akşam kocayla dışarı çıktık, tavla oynuyoduk, eğilerek oturuyorum ya kaburgama bi dayadı ayağını :)) hoooop ben direkt dik oturmaya başladım eskiden okşayınca çekiyodu, 10 dakika ara verdik tavlaya ve 10 dakika okşadım neredeyse kendi istediği zaman çekti ayağını sıpam :) artık can da yakıyorlar :)
e büyüdüler annesi yerleri azaldı :)) allahım ya keseydi bunlar, nokta kadardı, göbeksizdik, ne zaman çıkacak diye sabırsızlandık, ne zaman tekme atacak, tekmesi nasıl bişey, acaba bu tekme miydi, ikili test, üçlü test, şeker yüklemesi derken rakamlardan 30lu haftalara yaklaştık :)) allah herkese sağlıklı çocuklar versin ve isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.
kızlar meltemin yaptığını gördünüz mü? biri konu açmış ben geldim diye. bizimki hemen duruma el koymuş:
" şubat annesi misin? sabit başlığa gelsene biz hepimiz ordayız..."müthiş avcı iş başında kapaklamış hemen, gel abla geeel sabit topiğe gellll
... bakalalım gelecek mi o arkadaş
bayılıyorum ya bu kadına her yere yetiyo![]()