2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
GÜNAYDIINLAAAARRR.... Kovalasın sizi sancılaaarrr :):):)

Kızlar dün saat 11,00 gibi vajinal muayene olmuştum öğleden sonra 15,00 gibi de bir kaç damla hani adet öncesi gelen lekeler olur ya kahverengi ondan geldi. çok da önemsemedim muayeneden kaynaklanmıştır diye düşündüm.. gece saat 01,00 de bir sancım geldi uykumdan uyandırdı geri uyumaya çalıştım ve uyudum şimdi sabah kalktığımda da nişan tarifine benzeyen hafif sarı sümüksü akıntım oldu.. bebiş doğum kanalına indiği içinde bu akıntılar olabilir diye duymuştum ama bilemiyorum bekliycem bakalım nişan geldikten 1 saat sonra sancılar başlıyormuş diye duymuştum ve 12 saat sonra da doğum gerçekleşiyormuş bizim nasıl olcak..

senn günün az kalmış...walla belirtilerinde doğumun dahada yakın olduğunu gösteriyo..yalnız sana tavsiyem o kokulu akıntı bendede vardı..yeni tahlil yaptırdım bakteri çıktı..normal doğum yapacaklar içinde önemli bi konu...çoçuğa bulaşabiliyomuş...doktorundan antibiyotik iste bence....

doktorumda her an bekliyo sancılar artı bu gece bel ağrısından uyuyamadım ama oğlum aşağıya inmiyo yaramazım :emir_bebek: kontrollerim 2 haftadır haftada 1 e indi sürekli tetikteyiz.inşallah gelsinnnn gelsinnn benimle başlayan arkadaşların hepsi bebeğini kucağına aldı.bir ben kaldım hastanede koca göbişli :49:.her hafta idrar tahlili yapıyo doktorum ama tertemiz çıktı.30 kilo aldım doktorum sürekli tansiyonumu ölçüyo hep düşük şeker var dedi tertemiz çıktı.inan doktor bana uzaylı gibi bakıyo :1:.her sölediğinin tersi çıkıyo canım :33:

Gunaydın guzel şubat anneleri,
Gece de yine agrılar sancılar uyuruyanık yatmalar herseye devam yani.
Nezaman belli degil ama birgun daha yaklasıyoruz bebişlerimize

Kızlar dün saat 11,00 gibi vajinal muayene olmuştum öğleden sonra 15,00 gibi de bir kaç damla hani adet öncesi gelen lekeler olur ya kahverengi ondan geldi. çok da önemsemedim muayeneden kaynaklanmıştır diye düşündüm.. gece saat 01,00 de bir sancım geldi uykumdan uyandırdı geri uyumaya çalıştım ve uyudum şimdi sabah kalktığımda da nişan tarifine benzeyen hafif sarı sümüksü akıntım oldu.. bebiş doğum kanalına indiği içinde bu akıntılar olabilir diye duymuştum ama bilemiyorum bekliycem bakalım nişan geldikten 1 saat sonra sancılar başlıyormuş diye duymuştum ve 12 saat sonra da doğum gerçekleşiyormuş bizim nasıl olcak..

ayyy çok sevindim adına.ama kıskandım benim gelmiyo daha :47:.genelde 24 48 saat te doğum gerçekleşiyomuş.tek seferde bir nefeste bebişini kucağına alırsın inşallah.darısıııı başımızaaaaaaa İNŞALLAHHHHH:emir_bebek: gel artık benim yaramazımmm :emir_bebek:

ayyy çok sevindim adına.ama kıskandım benim gelmiyo daha :47:.genelde 24 48 saat te doğum gerçekleşiyomuş.tek seferde bir nefeste bebişini kucağına alırsın inşallah.darısıııı başımızaaaaaaa İNŞALLAHHHHH:emir_bebek: gel artık benim yaramazımmm :emir_bebek:

inşallah inşallah hayırlısı ile alalım kucaklarımıza, bebişlerimizle yeni bir hayata merhaba diyelimm..

kızlarrr ben burda sürekli oğluşuma gel diyorum.aşağıya inmiyo diye üzülüyorum ama bunun nedeni sancılarım erken başladı.eğer 9 şubata kadar kanala inmezse sezeryana dönücek doktorum çünkü sürekli vücudum şişiyo ve inmiyo.bende normal doğum istiyorum.sürekli kendimi tenkin ediyorum gel gel diye.yoksa vaktinde sağlıklı gelmesini çok isterim ama benim vücudum kist yapıyo sürekli tedavi görüyorum normal doğum yaparsam içim temizlenicek o yüzden çok istiyorum...

canım merhaba benim bebeğimde 37+1 3370 olmuş maşallah 3 hafta önce 3000 kiloydu bizde çok bekliyorduk ama az almış doktora korktuğum için sordum benim ihsalim çok son zamanlarda ihsal olduğu zaman bebeğim almıyomuş fazla doktorum öle söyledi.inşallah doğuma kadar 4000 geçeriz ama sancılarım giderek artmaya devam ediyo bakalım hayırlısı artık...:emir_bebek:

hımm anladım canım ama 4000 gramı geçerse normale izin vermiyolar sezeryan oluyo mecburen, aslında bende içten içe korktuğum için 4 kiloyu geçsin sezeryan olayım diyom eşimde işine geliyor dimiii diyoo işte bekliyoruz bakalım yarın kontrolümüz var gidişatı öğreneceğiz inşallahh

oooo çok sevindim..hadi allah yardımcınız olsun...sağlıkla alırsın inşlh bebişini kucağına...

aslında ben bunu sanırım mucizem için yazmıştım. gecenin o saati alıntı yapınca ben doğuma gidiyorum gibi olmuş. biz kızımı 16 şubata kadar bekleyeceğiz. o gün 39+0 oluyor. kendi daha önce gelmeye karar vermezse tabiiiii.

hadi bakalımm çok heyecanlııı hayırlııısıyla gelsinler,benimde akşamları karnım ağrıyor özellikle tamam bu sancı diyorum ama uyuyunca geçiyor sabaha tık yokk:( sancıyı bile merak ediyorum artık

İnşallah canım, inşallah çalıştığımız yerden çıkar sorular:9: ben de senin gibi biliyorum yani nişan bi tür hazırlıklı ol doğum yaklaştı mesajı ve çok iyi bişey bence. O aşamada ben de sadece doktorumu haberdar ederim. Ben de senin gibi biliyorum yani su gelirse hastaneye gidilecek mutlaka. Diyorum ya inşallah herşey anlamlandırabildiğimiz şekilde gelişir, tek duam bu. çünkü anlayamazsam ne yapacağımı adam akıllı tayin edemem gibi geliyor.
ben niyeyse bu kızla 40 haftayı tamamlarım gibi geliyor, öyle bir his. Sancı filan da pek hissetmiyorum ya. Sonra da kara kara düşünürüm artık ne oldu, neden doğmadı vs diye. Allah yardımıcımız olsun.

o kadar çok kendimizi dinliyoruz ki mecburen. anlarız kızlar merak etmeyin. ben ilk doğumda anlamıştım, daha önce yaşamamışta olsam aynı anlatılan gibiydi. o sancılar başladı mı ve sıklaştı mı zaten noluyo ,başlıyomu diyorsun. insan ister istemez sıklaşınca takip etmeye başlıyor. gece 2-3 gibi başlamıştı benim sancılarım. zaten derin bir uyku uyuyamadığım için anlamıştım. bence anlamakla ilgili bir sıkıntı yaşamazsınız. ancak su azalırsa filan nst de çıkar ya da bazen anne hiç sancı hissetmiyor nst de çıkıyor ya, o zamanda zaten dr müdahale eder. düşünmemek elde değil ama içinizi ferah tutun.

Gunaydinnnn
Mucizem 11de doguma girecekti bugun guzel haberlerini aliriz insallah.
Baska dogum varsa da hep iyi haberler gelsinnnn, kuzulara kavusulsunnn

hımm anladım canım ama 4000 gramı geçerse normale izin vermiyolar sezeryan oluyo mecburen, aslında bende içten içe korktuğum için 4 kiloyu geçsin sezeryan olayım diyom eşimde işine geliyor dimiii diyoo işte bekliyoruz bakalım yarın kontrolümüz var gidişatı öğreneceğiz inşallahh

benimde yarın kontrolüm var hayırlısı bakalım gidişat netleşicek hayırlısıyla

kızlarrr ben burda sürekli oğluşuma gel diyorum.aşağıya inmiyo diye üzülüyorum ama bunun nedeni sancılarım erken başladı.eğer 9 şubata kadar kanala inmezse sezeryana dönücek doktorum çünkü sürekli vücudum şişiyo ve inmiyo.bende normal doğum istiyorum.sürekli kendimi tenkin ediyorum gel gel diye.yoksa vaktinde sağlıklı gelmesini çok isterim ama benim vücudum kist yapıyo sürekli tedavi görüyorum normal doğum yaparsam içim temizlenicek o yüzden çok istiyorum...

inş Allah sana normal doğumu nasip eder canım

aslında ben bunu sanırım mucizem için yazmıştım. gecenin o saati alıntı yapınca ben doğuma gidiyorum gibi olmuş. biz kızımı 16 şubata kadar bekleyeceğiz. o gün 39+0 oluyor. kendi daha önce gelmeye karar vermezse tabiiiii.

bende 39 dolsun istiyorum inş.39+1 18 şubat oluyor.o zamana kadar beklesin istiyorum inş.

Oh ne güzel canım ya, hadi bakalım. insan 40. Haftayı geçirmesinler istiyor değil mi? Bu sefer neden gelmiyor, ya içerde bişeyler yolunda gitmezse filan diye düşünür çünkü. Bi de doğum yaklaşıyorsa da fark etmek istiyor, buna ihtiyaç duyuyor.
Benim ya sancılarım hala başlamadı, ya da ben anlayamıyorum. En korktuğum da hiçbir zaman anlayamamak zaten. Böyle adım adım olsa, önce nişan gelse, sonra su, sonra sancılar, takip etsek 5 dk da bir olduğunda gitse vs yani demek istediğim herşey öğretildiği gibi olsa, kafamız karışmasa doğum daha az tedirgin edici olur.

bende belli bi sırayla olsun istiyorum.kafası büyük olduğu için sezeryan olacağım.ama hem beklesin istiyorum hemde beklenmedik bi anda gelmesin en azından sezeryanla olacaksa planlı olsun istiyorum.inş bekler şimdilik bekleyecek gibi görünüyor.

nişandan sonra daha uzunda sürebilir sancıların başlaması diye biliyorum.hayırlısı olsun.

Selam kızlar ben sabah 7buçukda sezeryanla doğum yaptım. sanırım Şubatın ilk annesi benim burzu ve mucizemde doğum yapacaktı bugün allah yardımciları olsun.

Selam kızlar ben sabah 7buçukda sezeryanla doğum yaptım. sanırım Şubatın ilk annesi benim burzu ve mucizemde doğum yapacaktı bugün allah yardımciları olsun.

ALLAH analı babalı büyütsün canım :nazar: çok geçmiş olsun.sancısız çabucak iyişleşirsin canım inşallah

selam kızlar sona yaklaştıkça ben de forumu daha yakından takip etmeye başladım. benm de özellikle akşamları kasılmalarım çok fazla oluyor. birkaç nstde sancım çıktı ama ne ağrı var ne sızı hiç bir his yok. hergün nstye gidesim geliyor da kendimi zor tutuyorum.. bakalım ben de sizin gibi nstde çıkar da bende rahatsızlık vermez sancım olmaz da anlamam diye korkuyorum. ne su var ne nişan gelen giden ağrı sızı olmayıca daha biirr sürüüüü gün daha beklicekmiş gibi gelio sanki aylarca çıkası yok gibi:) hadi bakalım hayırlısı:))

Back
X