2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
aminnn tşk.ederim bitanem sağlıklı sıhhatli alalım bebeklerimizi kucağımıza alalım inş.

aynen öle kuzucumm aynı gün bir saat arayla yapıcaz doğumlarımızı canım seda bebeğini kaybetmiş doğumdayken :(( çok üzüldüm Rabbim sabır versin sabah erken kalkıcam oyüzden erken yatıcam son hazırlıklarımızı yapalım biz Rabbim yardımcımız olsun hepimizin dualarınızı esirgemeyin sağlıkla kucağımıza alalım meleklerimizi

Öyle üzüldümkii allah sabır versin sedaya..son hazırlıklarımı tamamladım ben ama bi kere daha kontrol edip yatıcam..yarın uzun ve güzel bi gün olucak inşallaaahh..

Benimde en az 2 haftadır karnım dustu gecen hafta kanala dayamış dedi doktorum fakat bebek bu son ana kadar napıcagı belli olmaz demişti sabırsızlıkla bekliyorum artıık. ama bugunlerınde cok kıymetli oldugunu da biliuorum allah yardımcımız olsun hepimizin

:emir_bebek:amin canım nts de sancı gözüküyo ama daha tık yok içersi daha rahat :)

Seda ecrin bebegini kaybetmis sedanin haberi yokmus seda da yogun bakimdaydi.esi meltemi aramis bizimde oglen haberimiz oldu.insallah onun iyi haberini de aliriz

Herkese selaam..
Bugün hastaneye gittik kızım cumartesiyi bekliyemicek durumdaymış yarın saat 12:00 de sezeryanla doğum yapıcam.Kızıma kavuşuyorum sonunda ve Şubat 1 itibari ile şubat annesi oluyorum :34: ve şimdiden herkese hayırlı doğumlar diliyorum..

canım Allahım hayırlısıyla bebişine kavuştursun... bende 12.00 de doğum yapcam :27:4 şubat...Allahın izniyle

aminnn tşk.ederim bitanem sağlıklı sıhhatli alalım bebeklerimizi kucağımıza alalım inş.

aynen öle kuzucumm aynı gün bir saat arayla yapıcaz doğumlarımızı canım seda bebeğini kaybetmiş doğumdayken :(( çok üzüldüm Rabbim sabır versin sabah erken kalkıcam oyüzden erken yatıcam son hazırlıklarımızı yapalım biz Rabbim yardımcımız olsun hepimizin dualarınızı esirgemeyin sağlıkla kucağımıza alalım meleklerimizi

canım ztn sorunluydu hatırlarsan sedanın durumuriskliydi ben hep umutluydum bebek sağlıklı gelecek diye doğumdayken bebeği kaybetmiş kendiside yoğun bakımdaymış ve bebekten hbri yokmuş diye yazmış kızlar :((( meltem eşiyle knşmuş sedanın :(((

kıyamam yaa canım benim :50::50:
evet sorunlu bi gebelikti ama seda hep cok güçlü ve pozitifti bende inanıyodum bi mucize olacağına
Rabbim hiçbirimize yaşatmasın böyle bişeyi sedayada bol sabır ve güç versin inşallahh amin :43::43::43:

Kızlar karnınızdaki sertleşmeleri ne kadar sıklıkta hissediyorsunuz

çok sık, saatte 1 yarım saatte 1, 20 dak.da 1 ama sonra gene saatte 1 e çıkıyor. böyle saatlerin arası düzensiz olunca ne kadar sertleşsede önemli değil, yalancı sancıdır dedi dr.um.benim 2 - 3 haftadır böyle devam ediyor.

gune guzel bır haber ıle başlamak ısterdım ama malesf:( seda arkadasımızın esı aradı seda_ecrin arkadasımız bugun doguma gırmıstı , malesef bebegi kaybettik sedanın haberı yokmus yogun bakımda ımıs allahım guc kuvvet ve dayanma gucu versın arkadasıma:( ben cok fena oldum duyunca, melegı yanında olamayacak ama , annesını cennetınde bekleyecek , mekanın cennte olsun efe bebek.........
:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
Allah sabırlar versin
çok çok üzüldüm

Seda ecrin bebegini kaybetmis sedanin haberi yokmus seda da yogun bakimdaydi.esi meltemi aramis bizimde oglen haberimiz oldu.insallah onun iyi haberini de aliriz

inş seda bi an önce sağlığına kavuşur yakın olsak da elimizden bişey gelse suan sadece dua ediyorum allahım onu eşine ve sevdiklerine bağışlasın :43::43::43:

canım Allahım hayırlısıyla bebişine kavuştursun... bende 12.00 de doğum yapcam :27:4 şubat...Allahın izniyle

senin de az kalmış valla hadi hayırlısı sağlıkla inşşş :nazar:

ca nımmm bende yarın itibariyle doğuma giriyorum saat 11 de ameliyata alcaklar Allahın izniyle dualarını esirgemesin arkadaşlar herkese hayırlı doğumlar diliyorumm hepinizi çok sewiyorum arkadaşlar Allaha emanet olun

allahın izniyle sağsağlim gel bebeğinle. en kısa zamanda iyi haberler bekliyoruz senden.

egzantrikressam sezeryan mı olucaksın? nasıl hissediyorsun? korku faaln oluyor mu? benım oglan kanala giremiyor kafa aşağıda ama kanalda değil. hafataya çarş kadar girmezse ben de sezeryan olucam ama çok korkuyorum

Herkese selaam..
Bugün hastaneye gittik kızım cumartesiyi bekliyemicek durumdaymış yarın saat 12:00 de sezeryanla doğum yapıcam.Kızıma kavuşuyorum sonunda ve Şubat 1 itibari ile şubat annesi oluyorum ve şimdiden herkese hayırlı doğumlar diliyorum..

ilk şubat anneleri oluyorsunuz hayırlısıyla, iyi haberlerle gidin gelin inş.

bugün kızımın hareketleri çok azdı. öğlenden saat 15:30 a kadar hemen hemen hiç hareket etmedi. sonra 30 dak.da 10-15 hareket bir sonrakinde gene 10-15 hareket oldu. dr.umu aradım, sabah nst vardı, akşam gel tekrar bakalım kafan rahat olsun dedi.gittim iyi çıktı ama gündüz ki korkusu yetti. sedayıda okuyunca iyice korktum. insan kötü haber duyunca dahada evham yapıyor galiba. 15.30 dan sonra yatak odasına gittim, uzandım, başladım dinlemeye. allahtan kızımda daha fazla üzmedi beni başladı hareketler. ama küt küt attı kalbim düzenli duyana kadar. normalde çok hareketli, yeri daraldı diye hiç sıkıntısı yok öyle dalgalanır iter gibi değil, çok hareketli. hiç olmadı günde 2 kez hıçkırık tutuyor. birde azalınca panikledim. akşam nst den sonra dr.um günde 3 kez yemeklerden sonra hareket etmesi yeterli dedi. ben çok korkunca başınıza gelince paniklemeyin diye paylaşayım dedim.

inş seda bi an önce sağlığına kavuşur yakın olsak da elimizden bişey gelse suan sadece dua ediyorum allahım onu eşine ve sevdiklerine bağışlasın :43::43::43:

senin de az kalmış valla hadi hayırlısı sağlıkla inşşş :nazar:

amin canım yaaa heyecan mutluluk abiside her sabah kalktığında anne 1 parmak dahamı bitti diyo her parmak 1 gün oluyoda... :9:

egzantrikressam sezeryan mı olucaksın? nasıl hissediyorsun? korku faaln oluyor mu? benım oglan kanala giremiyor kafa aşağıda ama kanalda değil. hafataya çarş kadar girmezse ben de sezeryan olucam ama çok korkuyorum

sezeryan olucam canım valla çok heyecanlıyım :52: mutluluğum korkudan daha ağır basıyor yani evet ameliyathaneye girerken çok garip bi duygu ama sonra o ses off dünyalara bedel Rabbim hayırlısıyla hepimizin kucağını bebişle doldursun...:16:

canım bebiş döndüyse niye sıkıntı ediyosunki kanalada girecektir annesi merak etme pozitif düşün öyle olsun inşaallah sende bir avazda normal doğurursun :34:

sezeryan olucam canım valla çok heyecanlıyım :52: mutluluğum korkudan daha ağır basıyor yani evet ameliyathaneye girerken çok garip bi duygu ama sonra o ses off dünyalara bedel Rabbim hayırlısıyla hepimizin kucağını bebişle doldursun...:16:

canım bebiş döndüyse niye sıkıntı ediyosunki kanalada girecektir annesi merak etme pozitif düşün öyle olsun inşaallah sende bir avazda normal doğurursun :34:

cnm benim bebiş 3 haftadır aşağıdaki bi türlü kanalı bulamadı. Şurada BDT me 5 gün var. Hala ultrasonda poz veriyor sıpam:27: O yüzden tırsıyorum. Bir de böyle bebişlerini kucaklarına alanları gördükçe kıskanıyorum ya. Oğlum gelsin seveyim istiyorum. ısırıcam poposundan.:52::54:

iyi geceler kızlar ben kaçayım sabah kontrolümüz var, hepimiz iyi haberlerle bulusalım inş bebişli güzel rüyalarrr:21:

Back
X