- 24 Ekim 2012
- 1.136
- 37
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
- #40.501
sağol canım, hikayemi en kısa zamanda yazmaya çalışıcam, sunni sancıyla başlatıldığı için benim durumum sizlerden farklı ama yinede yazıcam.. sakın korkmayın doğumdan korkunun size hiç bir faydası olmaz, bulabildiğiniz bütün cesareti toplayıp gidin, doğum anında yaşayabileceğiniz şeyleri göze alırsanız çok daha rahat geçecektir inş.. en uzun ve zor şekilde olabilecek gibi hazırlayın kendinizi, sancılar girdiğinde de bol bol dua edin.. çevrenizede söyleyin kuran okusunlar dua etsinler size..Canım ya çok sevindim senden güzel haberler almak çok güzel. Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi.
Normal doğum öyküleri daha da artsın ve paylaşılsın isityoruz, cesarete çok ihtiyacımız var
Bu arada kaşıntılar doğumla birlikte kesildi mi?
teşekkür ederim canım, kaşıntılarım halen var ama bi hayli azldı tabi öncekine göre, çok sıkıntı olmuyor uykumu bölecek kadar değil mesela..o da yavaş yavaş geçecektir herhalde..canım gözün aydın umarım kaşıntıların bitmiştir sağlıkla büyütürsün bebişini
amin canım darısı bütün bekleyen annelerin başına.. amin.TEBRİKLER canım.ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin.darısı başıma inşallah sancılarım dahada kuvvetli bakalım yarın kontrolum var hayırlısııı artık kısa zamanda gelir benim oğlumda bende hikayemi paylaşırım sizinle![]()