2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Canım ya çok sevindim senden güzel haberler almak çok güzel. Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi.
Normal doğum öyküleri daha da artsın ve paylaşılsın isityoruz, cesarete çok ihtiyacımız var :9:
Bu arada kaşıntılar doğumla birlikte kesildi mi?
sağol canım, hikayemi en kısa zamanda yazmaya çalışıcam, sunni sancıyla başlatıldığı için benim durumum sizlerden farklı ama yinede yazıcam.. sakın korkmayın doğumdan korkunun size hiç bir faydası olmaz, bulabildiğiniz bütün cesareti toplayıp gidin, doğum anında yaşayabileceğiniz şeyleri göze alırsanız çok daha rahat geçecektir inş.. en uzun ve zor şekilde olabilecek gibi hazırlayın kendinizi, sancılar girdiğinde de bol bol dua edin.. çevrenizede söyleyin kuran okusunlar dua etsinler size..
canım gözün aydın umarım kaşıntıların bitmiştir sağlıkla büyütürsün bebişini
teşekkür ederim canım, kaşıntılarım halen var ama bi hayli azldı tabi öncekine göre, çok sıkıntı olmuyor uykumu bölecek kadar değil mesela..o da yavaş yavaş geçecektir herhalde..
TEBRİKLER canım.ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin.darısı başıma inşallah sancılarım dahada kuvvetli bakalım yarın kontrolum var hayırlısııı artık kısa zamanda gelir benim oğlumda bende hikayemi paylaşırım sizinle :emir_bebek:
amin canım darısı bütün bekleyen annelerin başına.. amin.

yine doguranlar olmus gicik hatunlar sizi...saka bi yana zeysima, hacopoli, mucizem ve diger adini yazmadigim kim varsa doguran masallah barekallah. Rabbim nazardan korusun sizleri bebislerinizi size sizi onlara bagislasin. Kocalarinizi size daha bi asik, bebeklerine hayirli baba etsin. Aminnnn:49:

Kızlar merhaba,ben bu topige yeni geldim,bi sorum olack,burda dogum yapanlar cok, benim dun sbh 5 te nişanim geldi, dr kontrol etti,ztn idrar yolu enfksynundan hastanedydim. Dogum baslamamis ddi. Sizce ne zaman başlar? Bi de nşandan sonra suyum da gelir mi?

kızlar ben erken sezeryan olmak zorunda kaldım acılma olmuştu 36 37 hafta gibi bebeğim 2900kg 47cm olarak doğdu allaha şükür sağlıklı şimdi biraz sarı ama dr çok hafif her bebekte olabilir dedi benim bir sorunum var bile yada duyan varsa cevaplayın sağ tarafımda sertlik var beze gibi ağrı yapmıyor malum ameliyat hafif ağrılarım var :43::43:

en kısa sürede toparlar bebişin inşallah. sorun için yorum yapamayacam bi bilgim yok canım

yine doguranlar olmus gicik hatunlar sizi...saka bi yana zeysima, hacopoli, mucizem ve diger adini yazmadigim kim varsa doguran masallah barekallah. Rabbim nazardan korusun sizleri bebislerinizi size sizi onlara bagislasin. Kocalarinizi size daha bi asik, bebeklerine hayirli baba etsin. Aminnnn:49:

ben doğurmadım ki doğurdumda haberim mi yok acaba:9:

Kızlar merhaba,ben bu topige yeni geldim,bi sorum olack,burda dogum yapanlar cok, benim dun sbh 5 te nişanim geldi, dr kontrol etti,ztn idrar yolu enfksynundan hastanedydim. Dogum baslamamis ddi. Sizce ne zaman başlar? Bi de nşandan sonra suyum da gelir mi?
canım çok karmaşık olaylar bunlar, doktorlar bile bu tarz sorulara net yanıt vermiyorlar, sen suyu değil sancılarını iyi takip et.. rutin şekilde girdiğinde doğum başlamış demektir, nişandan sonra ertesi gün başlayanda oluyor 10 gün sonra başlayanda kişiye göre değişiyor

canım çok karmaşık olaylar bunlar, doktorlar bile bu tarz sorulara net yanıt vermiyorlar, sen suyu değil sancılarını iyi takip et.. rutin şekilde girdiğinde doğum başlamış demektir, nişandan sonra ertesi gün başlayanda oluyor 10 gün sonra başlayanda kişiye göre değişiyor

ilk bebeğim ya,heyecandan neyapcgmi bilemiorum:) daha bekleyelim bakalim, dogum sancisi nasi gelcek onu da bilmiyorum
:)

kaynımın oğlu bizde 9 yaşında sabahtan beri eşimle ders çalışıp oyun oynuyorlar. eşim neyapcaz biz hep ilgilenmek gerek diyor şimdiden korktu:9:

:46:dogum haberıyle gelen arkadasları tebrık edıyorum :1: Darısı bızlere....bebıslerınız cok tatlı. Benımkı nasıl acaba cok merak edıyoruuuum :16:

Arkadaslar halen hastanedeyim sancimin gelmesini bekliyorum ama sanci hic Yok, yarin sabaha kadar olmasa suni sanci verecekler bugün vermelerini istdim ama 24 Saat gecmeden vermiyorlar. Zeysima senin nasil oldu anlatsana biraz sanada suni sanci vermisler, Ben cok korkuyorum ya sancidan degil dogumda yanlis bi hareket yaparim Allah korusun bisey olur felan diye, cok dayanaksizim oyuzden korkuyorum

Arkadaslar halen hastanedeyim sancimin gelmesini bekliyorum ama sanci hic Yok, yarin sabaha kadar olmasa suni sanci verecekler bugün vermelerini istdim ama 24 Saat gecmeden vermiyorlar. Zeysima senin nasil oldu anlatsana biraz sanada suni sanci vermisler, Ben cok korkuyorum ya sancidan degil dogumda yanlis bi hareket yaparim Allah korusun bisey olur felan diye, cok dayanaksizim oyuzden korkuyorum
canım kendi sancıların gelse inan daha iyi olur, bebeğin kendisi başlatmış olur en azından, sunni sancı verilir verilmz başlıyor sancılar senin durumuna görede açılma başlıyor, senin açılman ne kadar şu anda?

inşallah suni sancıya gerek kalmadan sancıların başlar canım.dua edicem senin için korkma hep bebeğini kucağına alacağın anı düşün canım.ALLAH yardımcın olsun şimdiden

canım kendi sancıların gelse inan daha iyi olur, bebeğin kendisi başlatmış olur en azından, sunni sancı verilir verilmz başlıyor sancılar senin durumuna görede açılma başlıyor, senin açılman ne kadar şu anda?
Keske sancilarim Gelse, sabah 9.30da suyum patladi ama halen sanci Yok kac DEFA merdiven cikdim, yuruyus yappiyorum ama halen hic sanci Yok buyuk ihrimal yarin sabah sanci verecekler

herkes bebişleriyle beraber mutludur umarım bebişim uyanmak üzere. o uyanmadan kızımı sizinle tanıştırayımm. herkese sevgiler gönderiyoruzzz:16:

Allah analı babalı büyütsün canım çok güzel bebişin maşallah:nazar:

merhaba bayanlar ben mucizem 2012 arkadaşıyım ,

mucizem bugun saat 12: 00 da sezeryanle bir erkek bebek dünyaya getirdi.
Ancak kendisi solunum problemi sebebiyle yoğun bakımda..
durumu iyi sizin dualarınızı bekliyoruz.
Bebekde çok sağlıklı şükürler olsun...

Dualarımız onunla saglıkla cıkıp bebişine kavusur insallah
:nazar:

iyi geceler hanımlar :)
bayadır giremiyorum çünkü doğum yaptım :)
geçtiğimiz pazar günü kaşıntılarım bi hayli arttı ve benim psikolojimi bozmaya başladı, p.tesi günü kontrole gittik doktora, durumu anlattım o da doğumu daha fazla ertelemeyelim bebeğinde dengesi bozulacak artık seni doğurtalım dedi.. bende kabul ettim, buraya hep yazıyordum normal doğumu ne kadar çok istediğimi, doktorumda biliyordu bu yüzden sunni sancıyla normal şekilde doğumu denemeye karar verdik.. hastaneye yatışım yapıldı ilaç verilmeye başlandı, sorlu bir 7 saatin ardından normal şekilde doğum yaptım çok şükür..
bebeğimin doğum kilosu 3260gr
boyu 48 cm
bugün kontrole gittik 2900 e düşmüş kilomuz.
şu an derdimiz göğüs uçları.. onun dışında büyük bir sıkıntımız yok..elhamdülillah.
doğumu bekleyen annelere sabır ve cesaret diliyorum sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız inş.., ben buralarda değilken doğum yapmış olan arkadaşları da tebrik ederim.
Sagol canım bizde bekliyoruz darısı basımıza

kızlar ben erken sezeryan olmak zorunda kaldım acılma olmuştu 36 37 hafta gibi bebeğim 2900kg 47cm olarak doğdu allaha şükür sağlıklı şimdi biraz sarı ama dr çok hafif her bebekte olabilir dedi benim bir sorunum var bile yada duyan varsa cevaplayın sağ tarafımda sertlik var beze gibi ağrı yapmıyor malum ameliyat hafif ağrılarım var :43::43:
Senin de gözün aydın canım:nazar:

Keske sancilarim Gelse, sabah 9.30da suyum patladi ama halen sanci Yok kac DEFA merdiven cikdim, yuruyus yappiyorum ama halen hic sanci Yok buyuk ihrimal yarin sabah sanci verecekler
canım benim sunni sancı verselerde korkma, zaten senin içinde doğumu yapacak güç var Allah hepimizi ona uygun yaratmış herkes doğuruyor sen neden doğuramayasın, doğum anında yanlış bişey yapmaktan korkmana gerke yokki, zaten sancıyla ıkınacaksın sancı gidince nefes alacaksın, inş hiç bir problem çıkmaz, sancı geldiğinde kuvvetlice ıkın bebeğini aşağıya ittiğini hissetmeye çalış, içinden bağırmak geliyorsa bağır kimseyi dinleme.. doktorlar sana yardımcı olacaklardır zaten onların yönlendirmelerini dikkate al, korkmanın hiç bir faydası yok, bebeğini kucağına aldığını düşün sonrasını düşün, dua et bol bol allah yardımcın olsun, bir avazda kurtulursun inş

ohh maşallahh bebişlerimiz artıyoo:16::16:
tek tek alıntılayamadım tüm doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum, fotolara bayıldım süperler Allah nazarlardan saklasın:nazar::nazar:
meltem herkesi iştaha getirdin yaa gelse öpsem koklasam ağlamalarına uyansam emzirsem gazını alsam uyurken izlesem oğlumu:31::21: Allahım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşş

canım benim sunni sancı verselerde korkma, zaten senin içinde doğumu yapacak güç var Allah hepimizi ona uygun yaratmış herkes doğuruyor sen neden doğuramayasın, doğum anında yanlış bişey yapmaktan korkmana gerke yokki, zaten sancıyla ıkınacaksın sancı gidince nefes alacaksın, inş hiç bir problem çıkmaz, sancı geldiğinde kuvvetlice ıkın bebeğini aşağıya ittiğini hissetmeye çalış, içinden bağırmak geliyorsa bağır kimseyi dinleme.. doktorlar sana yardımcı olacaklardır zaten onların yönlendirmelerini dikkate al, korkmanın hiç bir faydası yok, bebeğini kucağına aldığını düşün sonrasını düşün, dua et bol bol allah yardımcın olsun, bir avazda kurtulursun inş

arkadasimada oyle olmustu sabaha karsi sancisi geldi 10 gibi dogum yapti seninde gelir tahminim allah yardimcin olsun
Cok saolun kizlar sizleri okudukca rahatliyorim.

Kızlar bende geçmişi okuyamadım çünkü 28 ocak da sezaryenle doğum yaptım 3 gün hastanede yattım 2. Gün gece yavrumun nefesi kesilir gibi oldu panik yaptık dr. çağırdık topuğundan 3 tüp kan aldılar sonucu iyi çıktı ama bi sorun var gibi sabah film çekilcek gece yan yatırın dedi 3.gün oldu bn taburcu olcaz die hazırlandım film çekildi ciğerlerine kusmuğu kaçmış ben bu şekilde taburcu edemem 1 hafta yada 10 gün küvezde yatması gerekli yoksa gece boğulabilir dedi kabul ettik ve eve gelmeyi planlarken yavrumu elimden almaları çok zordu tüm gün ağladım Şimdi 3gündür hastanede günde 1 kez emzirme hakkım var gördükçe rahatladım inş hafta başı gibi çıkar bn öyle ümit ediyorum allah hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin :emir_bebek:

Back
X