- Konu Sahibi papatya3459
- #42.441
Başın sağolsun. Allah başka kederler vermesin ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın anneler. nasılsınız bugün? ben eşimle azcık kavgalıyım o yüzden keyfim yok.![]()
sendin kaynanası gelmeden önce ebebği uyutan demi? canım ben 1 hafta dayanamadım yaa anlattım burda da biraz. olmuyor olmuyor yanında uzanamıyosun bie rahat rahat. 40 ın çıkmadan yalnız kalmasın al basmasın muhabbetinden dolayı mı geliyor kaynanan?Günaydın canım.. bende bugün kayınvalidemle gerginim gündüzleri geliyo akşamları gidiyo ama artık iyice sıkıldım haftaya salı 40 günlük oluyoruz artık gelmesini istemiyorum çok sinirlerimi bozuyor artıkk o yüzden benimde keyfim yookksabah da sağlık ocağına gittik oğluşuma aşı vuruldu çok ağladı canımcım şimdi de mışıl mışıl uyuyo inşallah huysuzlanmaz bugün..
Bir de ben normal doğum yaptığım için haftaya 39. günümde sipiral taktırmaya karar verdim ana çocuk sağlığı merkezleri takıyorlarmış, özel hastane 150 TL istedi ne yapsam acaba AÇS ye mi yoksa özele mi gitsem karar veremedim...
Takma kafana kavgalari...morelini bozma.degmez hicbiseyeeee....
geçmiş olsun canım . hastanede 5 gün kalman sana olumsuz gibi görünsede sezaryense özellikle bence hastane süresi uzamalı. kısa zamanda kavuşursun kocana inşallah.Allah sana da böyle güç vermiş ki işte 2 çocuklu anne olmaya cesaret etmişsin. tebrikler gerçekten.bayılıyorum çok çocuklu ailelere.merhaba arkadaslar bugün tam 3 haftalik olduk. zaman ne kadar cabuk geciyor artik. hamileyken safak bitmiyordu bir türlü insan sabirsizlandikca sabirsizlaniyordu. simdi 2 cocuklu bir anne oldum hala inanamiyorum.
bugun minigimin doktorda kontrolü vardi. ilk asisini da oldu cok agladi ama napalim sagligi icin gerekli diye düsünerek duygusallasmamaya calisiyorum. genital bölgesinde mantar baslangici var anlamadim neden oldu, krem verdi onu kulanacaz.
ben hala almanyadayim ve isin kötsü esim maalesef doguma gelemedi 3 aydir büyük kizimdan ve benden ayri birde yeni dogmus melegimizin bile daha kokusunu icine cekemedi ona cok üzülüyorum. aybikemin alman vatandasligi islemleri henüz bitmedigi icin dönemiyoruz nufus cüzdani daha cikmadi cikar cikmaz dönecez insallah. dua edin bize bu hafta dönelim. ben bir annemin ewindeyim bir babamin evinde. annem babam ayrilar. ikisinde baska ewlilik yaptilar. gerci babam o esinden de ayrildi. ama annemin esi alman ve bizden cok farklilar. gerci cok iyi bir insan cok seviyorum kendisini ama yinede olmuyor. büyük kizim henüz 3.5 yasinda kizim dur yapma ziplama sesli konusma sessiz ol demekten cocugunda psikolojisi bozuldu iyce bana karsi asilesti. gecenlerde kardesini kucagina verdim. kardesine babamizi cok özledik kardesim dimi diyor icim parcalandi. bu kadar cok sey üst üste gelmisken nasil lohusalik depresyonuna girmedim hayret ediyorum. herhalde beynimde kocaman bir kalkan var. meleklerim icin güclü olmak zorundayim ayakta kalmak zorundayim diyorum sürekli belki o etkili oluyor. hastanede cok slklntli günler gecirdim 5 gün kaldim hastanede ama o kadar aciya ragmen ilk gün aksam hemen beni kaldirin yürümem lazim toparlanmam lazim dedim durdum.
ah anne olmak cok farkli ALLAH hepimize saglik sihhat versin, versinki hep yawrularimizin basinda dim dik durabilelim.
cok uzun oldu biliyorum kusura bakmayin ama herhalde benimde birilerine anlatma ihtiyacim varmis polyanacilik oynamak yordu galiba....
sendin kaynanası gelmeden önce ebebği uyutan demi? canım ben 1 hafta dayanamadım yaa anlattım burda da biraz. olmuyor olmuyor yanında uzanamıyosun bie rahat rahat. 40 ın çıkmadan yalnız kalmasın al basmasın muhabbetinden dolayı mı geliyor kaynanan?
bizde cuma gidecez aşıya.aşıya giderken emziği unutmamalı. topuk kanı alınırken işe yaramıştı ağlamamıştı.spiral mevzusuna gelince ben orasıyla alakalı şeylerde korkağım biraz. spiralde önemli bişey kalitesi ve yapılışı farkediyor sanırım duyduklarıma göre konuşuyorum.
ya benim hatam. ufacık şeylerden canım sıkılıyor bıdı bıdı edincedee.öle işte.
geçmiş olsun canım . hastanede 5 gün kalman sana olumsuz gibi görünsede sezaryense özellikle bence hastane süresi uzamalı. kısa zamanda kavuşursun kocana inşallah.Allah sana da böyle güç vermiş ki işte 2 çocuklu anne olmaya cesaret etmişsin. tebrikler gerçekten.bayılıyorum çok çocuklu ailelere.![]()
Sağol canim. Göğüs kalkanı diye çıok duydum ama silikon göğüs ucu gibi bir şey zannediyordumevet canım göğüs kalkanı. philips aventinkini kullanıyorum ben. delikli olanlı göğüs acısını geçirmek için deliksizlerde süt toplamak için. ama deliklilerdede birikiyo ve ben akan sütü görünce ne kdar süt ziyan ettiğimi fark ettim çok işe yarıyor yaralarım da geçti çok şükür
22/02/2013 sabah saat 6 da adet sancısıyla uyandım ama hiç anlamadım çünkü son zamanlarda sık sık bu sancılardan oldugu için hiç aklıma gelmedi ve ilk hamileliğim oldugu için doğum sancısı nasıl birşey onu bile bilmiyordum.. ama o gece sanki eşimle doğacağını hissetmişiz hiç uyuyamadık ikimizde içimde bir heyecan vardı şimdi farkına varıyoruz :)) sabah 9 da eşim işe gitti ve benim hala sancım vardı eşim yüzümden anlamış olacak ki bana ikide birde iyimisin sancın mı var dedi ama ben yok diyordum çünkü herzaman olan sancıydı saatler geçtikçe arttı öglen saat 1 de dayanamadım eşimi aradım sancım var galiba dedim oda heyecanlandı hemen dr ara söyle dedi bende yok uyucam geçer belki dedim dinlemedim uyucaktım wc ye girdiğimde nişanım geldi Allahım nasıl bi korkuydu o hem çok istiyorum doğmasını hemde nişanı görünce titremeye başladım heyecandan eşim geldi hemen hastaneye gittik benim dr degiştiği için başka dr a gidiyordum bana sezeryan yapalım seni dedi 1 gün önce bende drmu beklicem dedim sancım geldiğinde gittik beni sezeryana alamıcagını çok yoğun oldugunu başka arkadaşına yönlendirecegini söyledi tamam dedim ona gittik oda ben neden 1 gün önce dr dinlememişim sezaryen olmamışım diye abartı hayatınız tehlikede herşeye hazırlıklı olun bebekde sende ölebilirsin vs birsürü şey söyledi bende sinirlendim dra kızdım 1 gün geçti diyemi ölecez dedim abartmayın dedim moralim altüst oldu zaten sezeryandan korkuyordum hıçkıra hıçkıra aglamaya başladım eşim aşşagıda kaydımı yaptırıyordu aradım istemiyorum ben bu hastanede doğum yapmicam dedim ama aynı zamanda doğum sancımda tavan yapmış başka hastaneye gittik :)) ama oradada dr bulmamız yarım saat sürdü bulduk ama ordaki dr da korktu bende bi sorun varda diğer dr ondan beni sezeryana almadı zannetti durumu anlatınca rahatladı biraz sonra kaydım yapıldı 1 saat bekledim serumla spinal olucaktım ama anestezi dru yapamadı 20 dk uğraştı vücudum kabul etmedi iğneyi yapamadı bi türlü sonra genel anestezi oldum uyandığımda ölüyorum zannettim çok feci bi ağrıyla uyandım 1 saat agladım hiç durmadan morfin yaptılar ondan sonra azalmaya başladı ağrılarım o zaman kızıma bakmaya başladım doğumdan sonra tam herşey düzeldi derken sabah kızım kustu ve morardı çok korktuk hemen aldılar ve 1 hafta küvezde kaldı şimdi 18 günlük oldui prensesim yanımda mışıl mışıl uyuyor çok mutluyum benim hamileliğim hep sorunlu geçti kızlar düşük tehlikesi erken doğum tehlikesi doğumda yaşanan onca sorun hepsi geride kaldı allah kızımı bana bağışladı sabırla herşey geride kalıyor ama tek tavsiyem sezeryan olacaklara genel anestezi olmayın bebeğinizle ilk saatleri yaşayamıyorsunuz ağrıdan.... çok uzun oldu ama içim şişti anlatmam lazımdı :))
Canım bebeğin hayırlı ömürlü olsun . Bende genel anestezi oldum o ağrı o acı nasıl feci bilirim. Ben ameliyattan 30 dakika sonra uyandım. Ameliyathanedeydim. Ne kadar acı çektim odama götürülürken hasta bakıcılar duvarlara çarpa çarpa götürdü. Her çarpmada öldüm sandımi bu 2. Doğumumdu. İlkindede genel anestezi oldum ama onda odamda uyanmıştım. Ağrıyla uyanmadim. Çok rahattı bu doğumum bi felaketdi. Aynı hastaneydi ama farklı doktorlardi. Birde yirmi gün 2günde bir pansumana gittim. Dikislerim iltihaplandı anlayacağın hatırlamak istemediğim bi doğum yaşadım. Bugün kırkimız çıktı. Allaha şükür ameliyat olmamış gibiyim. Allahım doğum yapacaklara yardım etsin
Sağol canim. Göğüs kalkanı diye çıok duydum ama silikon göğüs ucu gibi bir şey zannediyordum
herkese iyi akşamlar
kızlar bebekleriniz en uzun kaç saat uyuyor, birde gece kaç saatte bir besliyorsunuz( 45 günlük olduk bu arada)???
ben dün gece saat 10 gibi karnını doyurup altını temizleyip yatırdım, saat kurmadım nasıl olsa yanımda uyanınca kalkarım diye düşündüm ama bebeğin sesine uyandığımda saat sabaha karşı 4.30 gibiydi inanılmaz panikledim ve kendimi çok kötü hissettim bu saate kadar aç kaldı diye...
sesini duymamış olmam çok zor çünkü beşik hemen yatağın yanında bu kadar uzun süre uyuması beni korkuttu acaba hastamı diye düşündüm ???
kızlar ben doğum yapalı tam bir ay oldu sezeryanla oldu. sağlık ocağındaki hemşire kanamamın bitmiş olması gerektiğini söylüyor..benm her gün bir kaç damla kanamam oluyor.bende mi bi sorun var..??anlamadım![]()
bende geçenlerde bitecek sandım ama dün tekrar yoğun bi şekilde geldi. bende sezaryenliydim 26. günümdeyim.damla değil bariz ped kullanıyorum. bu bi soruna mı işaret ? ben iyi bişey sanıyordum.![]()
amin, geçmiş olsun. bir şey çıkmaz inşallah.kızlar benim oglum bugun tam 1 aylık oldu gecen hafta bebegimin fazla aglaması üzerine dr gittik idrar test verdi sonuc cıktı bagırsaklarda bakteri varmıs aslında ben gaz sancısı die düsünmüstüm giderken. iyiki gitmisim bu hafta idrar kültürü yapılacak insalah sonuc temiz cıkar. cünkü dr tehlikeli olabilcegini söyledi rabbim hepimizin bebişlerine saglık versin
22/02/2013 sabah saat 6 da adet sancısıyla uyandım ama hiç anlamadım çünkü son zamanlarda sık sık bu sancılardan oldugu için hiç aklıma gelmedi ve ilk hamileliğim oldugu için doğum sancısı nasıl birşey onu bile bilmiyordum.. ama o gece sanki eşimle doğacağını hissetmişiz hiç uyuyamadık ikimizde içimde bir heyecan vardı şimdi farkına varıyoruz :)) sabah 9 da eşim işe gitti ve benim hala sancım vardı eşim yüzümden anlamış olacak ki bana ikide birde iyimisin sancın mı var dedi ama ben yok diyordum çünkü herzaman olan sancıydı saatler geçtikçe arttı öglen saat 1 de dayanamadım eşimi aradım sancım var galiba dedim oda heyecanlandı hemen dr ara söyle dedi bende yok uyucam geçer belki dedim dinlemedim uyucaktım wc ye girdiğimde nişanım geldi Allahım nasıl bi korkuydu o hem çok istiyorum doğmasını hemde nişanı görünce titremeye başladım heyecandan eşim geldi hemen hastaneye gittik benim dr degiştiği için başka dr a gidiyordum bana sezeryan yapalım seni dedi 1 gün önce bende drmu beklicem dedim sancım geldiğinde gittik beni sezeryana alamıcagını çok yoğun oldugunu başka arkadaşına yönlendirecegini söyledi tamam dedim ona gittik oda ben neden 1 gün önce dr dinlememişim sezaryen olmamışım diye abartı hayatınız tehlikede herşeye hazırlıklı olun bebekde sende ölebilirsin vs birsürü şey söyledi bende sinirlendim dra kızdım 1 gün geçti diyemi ölecez dedim abartmayın dedim moralim altüst oldu zaten sezeryandan korkuyordum hıçkıra hıçkıra aglamaya başladım eşim aşşagıda kaydımı yaptırıyordu aradım istemiyorum ben bu hastanede doğum yapmicam dedim ama aynı zamanda doğum sancımda tavan yapmış başka hastaneye gittik :)) ama oradada dr bulmamız yarım saat sürdü bulduk ama ordaki dr da korktu bende bi sorun varda diğer dr ondan beni sezeryana almadı zannetti durumu anlatınca rahatladı biraz sonra kaydım yapıldı 1 saat bekledim serumla spinal olucaktım ama anestezi dru yapamadı 20 dk uğraştı vücudum kabul etmedi iğneyi yapamadı bi türlü sonra genel anestezi oldum uyandığımda ölüyorum zannettim çok feci bi ağrıyla uyandım 1 saat agladım hiç durmadan morfin yaptılar ondan sonra azalmaya başladı ağrılarım o zaman kızıma bakmaya başladım doğumdan sonra tam herşey düzeldi derken sabah kızım kustu ve morardı çok korktuk hemen aldılar ve 1 hafta küvezde kaldı şimdi 18 günlük oldui prensesim yanımda mışıl mışıl uyuyor çok mutluyum benim hamileliğim hep sorunlu geçti kızlar düşük tehlikesi erken doğum tehlikesi doğumda yaşanan onca sorun hepsi geride kaldı allah kızımı bana bağışladı sabırla herşey geride kalıyor ama tek tavsiyem sezeryan olacaklara genel anestezi olmayın bebeğinizle ilk saatleri yaşayamıyorsunuz ağrıdan.... çok uzun oldu ama içim şişti anlatmam lazımdı :))