- Konu Sahibi papatya3459
- #42.461
hikayeni daha yeni okudum. cok fazla topige giremiyorum gecmis hic yapamiyorum. ama okudugumda da cok degisik duygular yasadim ilk kizimin dogumuna gittim geldim. ve hastanede deliler gibi dolandigim geldi gözümün önüne. benim de ilk kizim 4110 gr dogmustu zor bir dogumdu 3 gün suni sancidan sonra apar topar serzeryana alindim. cünkü ikimizdede hayati tehlike wardi. 3 gün geberecek kadar suni sanci cektikten sonra sezeryana girip birde sonrasinda sezeryan sancilarini cekmek. hastanedeki personelin öküzlügü de eklenince ben iyce depresyona girdim. ilk cocugumdu herseyi farkli hayal ediyorsun ama bam baska insana yasatiliyor. sezeryandan ciktiktan sonra ebe gelip kizimi tam karimin üstüne yatirdi emzirim diye ama ben alin su cocugu diye bagirdigimi hatirliyorum sadece cünkü canim cok acimisti. nefesim kesildi resmen acidan inim inim inledim kizima bakamiyordum bakmak istemiyordum. sonra bizi odaya aldilar 4 kisi bir odadaydik. biri ayni gün dogum yapmis biri daha hamile digeri de aksam dogum yapip glmisti. ayni gün dogum yaptigimiz alman kadini sürekli benim cok sütüm var senin hic yok vermek isterdim ama deyip durdu. beni daha cok sinir etti. benim hic gögüs ucum yoktu sütüm yoktu. sürekli elektriklide gidip sagmaya calisiyorum ama bir damla ya geliyor ya gelmiyor. kan akiyordu resmen. bir hemsire gönderdiler güya emzirme uzmaniymis. 3 gün aglatti beni. sonra rapor yazdi cocuk doktorlarina verdi. emzirme potansiyeli yok bu annenin biberon versin cocuguna diye. kizim ac birde kilolu dogdu sürekli agliyor kabus gibiydi. 3. gün sütüm geldi bu sefer de kizim inat etti almadi. 4. gün hastaneden kactim resmen. ewe geldik. hemen sicak bir dus aldim temizlendim. sütüm de sipir sipir akmaya basladi. sonra Rabbime sigindim ve emzirmeye basladim. sakin sakin cocugumla basbasa kaldim. kimseyi dinlemedim yok albasanmis yok bilmemneymis kulaklarimi herseye ve herkese kapattim icimdeki sesi dinledim. bu cocuk benimdi ve kendi ic güdülerimle hareket edecem dedim. 2 sene emzirdim kizimi. yetistirirkende kizimi kimseye müdahale etme hakki vermedim esimin disinda.
simdi Rabbim ikinciyi nasip etti. ve ilk dogumda yaptigim hatalari yapmadim. hastaneye kimseyi kabul etmedim sadece büyük kizimi yarim saat getirmelerine müsaade ettim. hastanedeki hic bir hemsireye müdahale hakki vermedim. ve aslinda güzel bir dinlenme süreci gecirdim. kendi saglik sorunlarimdan dolayi slklnti yasadim hastanede sadece.
Ilk kizim büyüdükcede yüzüne baktikcada hep ona sunu söyledeim SENI BU KADAR COK SEVECEGIMI BILSEYDIM HEP ICIMDE TASIRDIM. ilk bebeklerde tecrübesizlik o depresyonlara neden oluyor. karanlik cok yakinda aydinlanacak ve her gecen gün günesin hep daha güzel isinlarini sacacak....
simdi Rabbim ikinciyi nasip etti. ve ilk dogumda yaptigim hatalari yapmadim. hastaneye kimseyi kabul etmedim sadece büyük kizimi yarim saat getirmelerine müsaade ettim. hastanedeki hic bir hemsireye müdahale hakki vermedim. ve aslinda güzel bir dinlenme süreci gecirdim. kendi saglik sorunlarimdan dolayi slklnti yasadim hastanede sadece.
Ilk kizim büyüdükcede yüzüne baktikcada hep ona sunu söyledeim SENI BU KADAR COK SEVECEGIMI BILSEYDIM HEP ICIMDE TASIRDIM. ilk bebeklerde tecrübesizlik o depresyonlara neden oluyor. karanlik cok yakinda aydinlanacak ve her gecen gün günesin hep daha güzel isinlarini sacacak....