kızlar ne zamandır gıremıyorum hiç vaktim olmadı. 2 gün öncesi itibariyle annem evine gitti. evimdeyim oğlumla...
annem burada kaldığı için eşimin anneside hergün bizdeydi. ki ben kendi ailemden bile çabuk daralırım :)
sessizlik hoşuma gitti. en önemlisi tezimi çalışmaya başladım ve 2 gündür sadece anne sütü veriyorum.
moral gerçekten önemliymiş.

..
oğlum hala 4-5 günde bir kaka yapıyor.

uyandığı zaman 4-5 saat uyanık kalıyor. gaz çıkartmaktan hala nefret ediyorum n

çünkü çok gazlı yavrum. emdiğini kustuğunu gördükçe üzülüyorum. gazı için sab simplex kullanıyorum.
anneliğe alışmaya başlıyorum sanki. ama aynada kendime baktıkça sen annemi oldun dünkü çocuk demekten kendimi alamıyorum. düne kadar sırt çantasıyla gezen ben -ve o günler yine yakın- gezip tozan ben şuan annecim oğlum balım deyip duruyorum. kendime inanamıyorum. zaten bebek kararını da çok zor vermiştim :)
ama mutluyum...
kilolarımla bile

doğum sonrası 9 kilo vermiştim 10 gün içerisnde şimdiden 4 kilo aldım. ama süt artsın diye yapmadığım şey kalmadı. bugün itibariyle günde yarım saat yürüyeceğim.
zayıflasam iyi ama esas amacım kendimi daha da iyi hissetmek. yoksa yemek diyeti falan yapmayı düşünmüyorum.
...
kumpircim ve diğer arkadaşlar cinsel ilişkiden bahsetmişsinşz

biz bebiş 45 günlükken denedik ben stresten gerildim tabi. ama geçen hafta 53 günlükken gayet iyiydi. bence de en iyi korunma yöntemi kondom buarada. haplar beni mahvediyor spiralden de korkuyorum.
kızlar buarada doğum sonrası dr a gidip smear testi yaptırdınız mı? ben perş gideceğim ama ne yalan söyleyim tırsıyorum...
...
sizleri özledim arkadaşlarım...
opüyorum