- 25 Mart 2011
- 2.101
- 106
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
- #43.161
milia canım onlar bızde yasadık gectı ıyı sukr buyuyor oda :)Eki Görüntüle 684479
maşallah ya ne çabuk büyüyo bu bebişler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
milia canım onlar bızde yasadık gectı ıyı sukr buyuyor oda :)Eki Görüntüle 684479
maşallah ya ne çabuk büyüyo bu bebişler![]()
Yaaaaaaaaaa bu ne tatlı şeyyy be avatarındaki hali de melek gibi ayyyyyyy
Eki Görüntüle 684284 Eki Görüntüle 684285 Eki Görüntüle 684286
başarabildiysem tabii yüklemeyi :) hep erkek bebeklerimizin resimleri var bende kızımın resmini paylaşayım dedim kızlar
maşallah bebeklerimizeee ya hepsi kocaman abla abi olmaya başlamışlarrr öpüyoruz oğlusumla hepsini bizde :))..bebişlerinize maşallah hepsi büyüyor göz açıp kapayıncaya kadar..oğluşum 61 cm 6.700 kilo doktorumuz 3 aylık bebek gelişiminde dedi.çarşamba günüde 3 tane aşımız var. ..maşallah ayazıma benimmm...Eki Görüntüle 684638 Eki Görüntüle 684637 Eki Görüntüle 684636
Bukadar mı güzel olur bebişler maşallah hepsi birbirinden güzel Eki Görüntüle 684732 Eki Görüntüle 684734
koca kız olmuş annesi maşallah ona
çokk tatlı bebişler kızlar maşallah hepsinebizim dün aşımız vardı 3 tane birden aşı oldu verem aşısı dahil. ateşlenmedi bebeğim çok şükür ama çok huzursuz
![]()
bızde sızı optuk kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)maşallah bebeklerimizeee ya hepsi kocaman abla abi olmaya başlamışlarrr öpüyoruz oğlusumla hepsini bizde :))
Bayadir giremedim misafirlerden.ama benide pek arayip soran merak eden olmamis gibi.uzuldum vallaneyse napalim....bebegim cok iyi masallah.buyuyoruz.sali gunu asimiz var.tam 2aylik olduk.
Kızlar bizimkiler daha miniminnacık ama elbet bir gün iki yaşına gelecekler ve sanırım bu dönem pek lanet bir dönem :)Bakın birisi çocuğunun iki yaş krizi ile ilgili bir galeri yapmış, ben ço kgüldüm ve sizinle paylaşmak istedim. Fotoğraflardaki ufaklık da pek şeker :)Oğlum her şeye ağlıyor! - Hayat - Radikal
43 günlüğüz daha... Iki saatte bir olacak şekilde düzene koyayim o zaman. Önceden öyle yapıyordum ama sütüm yetmiyo mu diye çok evham yapıyorum. O yüzden devamlı emzirme peşindeyim. Ilk zamanlar gogsum sepsert oluyordu. Artık olmuyo. Az olduğunu dusunmemde bunun da etkisi var.
Kızlar bizimkiler daha miniminnacık ama elbet bir gün iki yaşına gelecekler ve sanırım bu dönem pek lanet bir dönem :)Bakın birisi çocuğunun iki yaş krizi ile ilgili bir galeri yapmış, ben ço kgüldüm ve sizinle paylaşmak istedim. Fotoğraflardaki ufaklık da pek şeker :)Oğlum her şeye ağlıyor! - Hayat - Radikal