2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Eki Görüntüle 684284 Eki Görüntüle 684285 Eki Görüntüle 684286
başarabildiysem tabii yüklemeyi :) hep erkek bebeklerimizin resimleri var bende kızımın resmini paylaşayım dedim kızlar

milia canım onlar bızde yasadık gectı ıyı sukr buyuyor oda :)Eki Görüntüle 684479

..bebişlerinize maşallah hepsi büyüyor göz açıp kapayıncaya kadar..oğluşum 61 cm 6.700 kilo doktorumuz 3 aylık bebek gelişiminde dedi.çarşamba günüde 3 tane aşımız var. ..maşallah ayazıma benimmm...Eki Görüntüle 684638 Eki Görüntüle 684637 Eki Görüntüle 684636
maşallah bebeklerimizeee ya hepsi kocaman abla abi olmaya başlamışlarrr öpüyoruz oğlusumla hepsini bizde :))

çokk tatlı bebişler kızlar maşallah hepsine:nazar::nazar::nazar::nazar: bizim dün aşımız vardı 3 tane birden aşı oldu verem aşısı dahil. ateşlenmedi bebeğim çok şükür ama çok huzursuz :(

ahmetefe bugün cok huysuz :(( ilk kez bu kadar üzüyor beni..gündüz cocuk doktoruna götürdük gözlerinin çapak yapmasından ve sulanmasından dolayı..Meltemcim seninde dediğin gibi göz kanallarında tıkanma varmış buyüzden sulanıp çapak yapıyormuş.masaj tarif etti serum fizyolojik uygulayıp o masajı yapmam gerekiyormuş birde burnumuz tıkalı onada serum fizyoloji uygulayıp burun aspiratörüyle temizliyoruz cok zorlandık bunları yaparken..hele ki burnuna dokundurtmuyor bile aglaya aglaya uykusuda gitti cok sükür azönce uyudu ama hala sesini duyuyorum suanda :)) ninni ezberlemekten hafızamda kendi mesleğime ait bilgiler silinmeye basladı yer yok cünkü kafam dolu iiiyce:)

Bayadir giremedim misafirlerden.ama benide pek arayip soran merak eden olmamis gibi.uzuldum valla :( neyse napalim....bebegim cok iyi masallah.buyuyoruz.sali gunu asimiz var.tam 2aylik olduk.

Bayadir giremedim misafirlerden.ama benide pek arayip soran merak eden olmamis gibi.uzuldum valla :( neyse napalim....bebegim cok iyi masallah.buyuyoruz.sali gunu asimiz var.tam 2aylik olduk.

Canım ben kendi adıma konuşayım, seni, tuze'yi ve hayeli merak ediyordum, hatta nerdeler diye bir mesaj yazdım ama bu aralar nete telefondan girdiğimden, telefon kendiliğinden açtığım websayfalarını kapattığından ve ben bu olunca sinirden kafayı yediğimden mesajım burada yer alamadı. Zaten ben de bu aralar pek katılamadım sohbetlere. Yokluğun fark edilmeyecek gibi değildi benim için, inan bana. Aşıyı nasıl buldun, yani hastanelerde yokmuş ya tüberküloz aşısı, nerede yaptıracaksın?

Kızlar bizimkiler daha miniminnacık ama elbet bir gün iki yaşına gelecekler ve sanırım bu dönem pek lanet bir dönem :)Bakın birisi çocuğunun iki yaş krizi ile ilgili bir galeri yapmış, ben ço kgüldüm ve sizinle paylaşmak istedim. Fotoğraflardaki ufaklık da pek şeker :)Oğlum her şeye ağlıyor! - Hayat - Radikal

gercekten komik eglenceli ama bi o kadarda sanırım zor bir süreç:)) babasının deyimiyle cocuk gercekten herseye aglıyor :) bakalım biz neler yaşayacagız :))

43 günlüğüz daha... Iki saatte bir olacak şekilde düzene koyayim o zaman. Önceden öyle yapıyordum ama sütüm yetmiyo mu diye çok evham yapıyorum. O yüzden devamlı emzirme peşindeyim. Ilk zamanlar gogsum sepsert oluyordu. Artık olmuyo. Az olduğunu dusunmemde bunun da etkisi var.

canım bence biz mart annesi olduğumuz ve bizim topiktekilerden bir ay kadar daha küçük bebeklerimiz olduğu için bir süre daha istediğimiz saatte emzirebiliriz. İki ay tam olarak bitin doktorla konuşup ona göre hareket ederiz. Ben de şu anda bebeğim ne zaman isterse o zaman emziriyorum.sonra saat aralıklarına dikkat ederim. Sütüm az diye endişelenme, sadece bol bol su iç, sütü artıran en önemli şey suymuş. O da Allah'ın hikmeti işte diye düşünüyorum. Düşünsene dünyanın ücra bir köşesinde falanca otu sütü artırsaydı, biz onu bulamasaydık. Ama suyu her yerde bulursun. Hem bebek her zaman aç olduğu için emmek istemez, bazen seni özlediği için de emmek isteyebilir. O yüzden hiç sütün olmadığını düşünsen de bebeğin senin tenini istiyor diye bile emzirebilirsin, yani ben öyle yapıyorum. Gerçi her halükarda sütünü bulup çıkarıyor beim cimcimem :)

Herkesin bebisleri cok büyümüs cok tatlılar yaaa.
Bu da Deniz in 57 günlük hali teyzeleri $20130413_175201.webp $20130413_175327.webp $20130413_175326.webp

kızlar bebeğine avrupa yakasında kalça ultrasonu çektiren varmı hastane önerebilirmi acaba ssk ile fiyatları çok pahalı gibi geldi sanki

SELAM ANNİŞLER NASILSINIZ ?????
:nazar::emir_bebek:BİZDE 1.5 SAAT ÖNCE 2.AY AŞILARIMIZI OLDUK COK AGLADIII.((((( GELDİ GELELİ UYUYORRR UMARIM ATES VE HUYSUZLUK YASAMAYIZZZ

selam kızlar, uzun zaman oldu, ama takipteyim. hepinize selam ederim..:)
yaşadığım bir tecrübeyi paylaşmak istedim ,belki birine bir faydam dokunur. belki hatırlarsınız kızım 50 günlükken idrar yolu enfeksiyonu teşhisi kondu, üstelik hiç bir belirti yokken, idrarında üreme olduğu görüldü. bunun üzerine minik kızım bir gün hastanede serum yedi, ardından 5 gün antibiyotik vuruldu.kontrole gittik,tekrar idrar alındı. bu esnada ben birkaç makalede idrar örneği alınırken "batikon tarzı kahverengi mikrop öldürücülerle silinmemesi gerektiğini okudum. yakın bir çocuk doktoru arkadaşımızdan da aynı şekilde onla silinmemesi gerektiğini öğrendim.ve bebeğimi yine batikonla silerek aldılar idrarını.sonuç yine üreme çıktı ve bu sefer hastanede 1 hafta yatıcaktık.
içim rahat etmedi, daha büyük bir hastaneye gittim, orda vajina bölgesini sabunlu bezlerle iyice temizleyerek aldılar idrarı, VE ÜREME ÇIKMADIIIIII.diğer hastanede çıktı ,1 gün sonra başka hastanede çıkmadı. neydi bu şimdi. neydi içiniz rahat etmiyorsa içgüdülerinize güvenin.ve idrar örneği alınırken oranın çok temiz olmasını sağlayın. çünkü o tarz sürülen maddeler başka bakterilerin üremesine yol açıyormuş..
bunu da öğrenmiş olduk.
bugünlerde rotavisürü vurulcaz...hepinizi ve bebişlerinizi sevgiyle öpüyorum

Back
X