- Konu Sahibi papatya3459
- #43.301
ne yazıkki aynı dertten muzdaribim sol kolumu hissetmiyorum sürekli omzumda uyumak istiyor uyuyunca yerine koyuyorum hemen uyanıyor eşim saolsun ağladığında hemen aldı kucağına alıştırdıartık kollarımdan ve belimden olacağım sanırım :)..benim sıpa sadece omzumda ve göğsüme yaslanarak uyuyor ve gezicem illaki odada yoksa uyumuyor..artık ağrımaya başladı hertarafım .birde benim oğlan çok artist kucağımdan koyayım dalmadan yargarayı basıyor ciyak ciyak duysanız sanki bi yerine bişe omuş ama kucağına al tık yok yoruldum artık tavsiyeniz nedir kaderim diyip çekiyimmi:)))

bizde 2 aşımızı bugün olduk gitmeden 1saat öncee calpol verdim aşıdan 8 saat sonra bi daha verdim ateşi yok ama çok mızmızzz uykusu var ama uyumuyor gözleri kıpkırmızı bugece uyku yokslm kızlar bugün 2.ay aşımızı olduk eve geldikten 1 saat sonra emdi birazda mama yedi uyudu kızım sonra baya agladı huysuzluk yaptı ama 4 saati gecti ne emmek istiyo ne mama yiyo sürekli huysuz aglııyo ayakta gezdirince susuyo ama emmeye gelince kesinlikle emmiyo calpol surup verdm 1 çay kasıgı ama durum hala aynı cok sükür pek ates yok fakat beslenmek istemiyo neyapacam ben sizdede böyle oldumu?