- Konu Sahibi papatya3459
- #43.361
kızlar bu insanlar neden bu kadar anlayışsız. eşim işten yorgun geliyor bugün ondan şikayet ediyordu bende seneye 1. sınıf okutacam dedim seneye yandık o zaman kızımız da var. kayınvaldem demez mi nasıl olsa emmiyor biz bakarız siz işlerinize bakarsınız. güya iyilik yapacak ama emmiyor lafı benim canımı o kadar yakıyor ki bi emmiyor,sezaryanla doğdu lafı aldı başını gidiyor belki ben alınganlık yapıyorum
insan hassas olduğu konuda alınganda oluyor canım, belki kv.den farkında bile değildir. benim oğlumun bacakları tam o şeklindeydi belki 1-1,5 yaşına kadar ve çok dikkat çekiyordu. kv dem birkaç kez söylemişti, dr. a sorduk, normal düzelir dedi. buna rağmen söylüyordu ben de artık üzülmeye ve alınmaya başlamıştım. kv dem bigün özür diledi ben hiçbir şey demeden. onada eşim bebekken biri böyle bir laf etmiş, çok üzülmüş. onu yaşamama rağmen seni üzebileceğimi hiçç düşümemiştim demişti. ama herkes bunu farketmeyebiliyor, sözlerinin seni üzebileceğini yani.bazı şeyler de yaşanmadan anlaşılmıyor.