2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
dualarında bize yer veren ve geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlara teşekkürler. mr bugün çekildi ve çok şükür kızlar temiz çıktı. en azından beyinde bi hasar olmadığını biliyoruz mutluluk verici. pazartesi tekrar eegmiz var. kızımın irkilmelerini videoya almıştım. eeg çeken hemşirede izledi. bunların şiddetli nöbetler olmadığını söyledi. ama kasılmalarımız var galiba. salı günü daha bi netleşecek herşey. tuzecim söylediklerinde haklısın bu hastalık varsa bile ilaçla engelleneninden olsun diye dua ediyoyorum. ben kızımın yaşam kalitesini yükseltmek için elimden geleni yapıyorum gerisi rabbime kalmış.

Haydi gözünaydın diyelim o vakit.Korktuğumda oydu aslında.Benim bu hastalığın hemen hemen her evresinde bir çok arkadaşım var,emin ol benden sağlıklılar.Başta eltim.Sadece 2 kere nöbet geçirmiş,hap kullanıyor.2 bebesi oldu,mutlu mesut yaşayıp gidiyor,hayat kalitesi hiç bozulmadı.Herşey Allah tan canım.Hayır ve şer in neyin arkasında olduğunu bilemeyiz.Herşey bir sınav ve bu hayat mücadelesinde herşeye hazırlıklı olmalıyız.Allah çok ağır hastası olan annelere en büyük sabrı versin diye her gece dua ederim,çünkü herşeye dayanırızda evladımız bizim zayıf noktamız.

merhaba arkadaşlar forumu hep takip ediyorum ama bir türlü yazamadım bebkleri ameliyat olanlara gecmiş olsun hacopoli insallah tekrarlanan teste temiz cıkar ama gercekten dikkatli bir annesin benimde ilk oglum ayakları ve elleriyle bisiklet çeviriyor gibiydi bende videoya almıştım ama eşim sen cocukta hastalık arıyorsun dedi ben dr söyledim yok birşey dedi su an hiçbir sıkıntısı yok ama olabilirdi de geçirtirmeyip üstüne düşmen bence cok ıyı olmus. bizim sıkıntımızda 3 yasındaki oğlum kardeşini kıskanıyor diğerini sevdiğimde onu seviyosun benı sevmiyormusun diyor aynı sorunları yasıyanlar var mı?

canım sıkma canını ne kadar güzel bilinçli bir annesin çocuğunu çok iyi gözlemledin ve erken teşhis konulabildi inşallah tez zamanda atlatırsınız bir şeyciği kalmaz Ayşenaz ın.. Rabbim acil şifalar versin..

Kumpirella kızın çok tatlı.. senin canını çok yakacağa benziyooo :):):)

Patella hoşgeldin tekrar aramıza.. topik baya hareketlenmiş eski günlerdeki gibi geçmişi oku oku bitiremedim :):)

Canım çok teşekkür ederim, kızım ilerde beni yoracak mı bilmiyorum :) hamileyken hayırlısıyla rahat bir doğum olsun diye hatim indirmiştim, çok şükür, sezaryenin ikinci günü yaşadığım ağrılar dışında iyi bir doğum oldu. Kızımı hayırlısıyla kucağıma alınca b kez de hayırlı bir evlat olsun diye hatim indireceğim demiştim, başladım şimdi yeni hatime. Benim gücüm bu dünyanın kötülüklerinden onu korumaya yetmez, Allah'a emanet artık.
Allah hepimizin evladını hayırlı kılsın, iyilerle karşılaştırsın. Kızım canımı yakmasın, yaramazlık yapmasın :9:

dualarında bize yer veren ve geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlara teşekkürler. mr bugün çekildi ve çok şükür kızlar temiz çıktı. en azından beyinde bi hasar olmadığını biliyoruz mutluluk verici. pazartesi tekrar eegmiz var. kızımın irkilmelerini videoya almıştım. eeg çeken hemşirede izledi. bunların şiddetli nöbetler olmadığını söyledi. ama kasılmalarımız var galiba. salı günü daha bi netleşecek herşey. tuzecim söylediklerinde haklısın bu hastalık varsa bile ilaçla engelleneninden olsun diye dua ediyoyorum. ben kızımın yaşam kalitesini yükseltmek için elimden geleni yapıyorum gerisi rabbime kalmış.

Hacopoli çok geçmiş olsun pozitif düşün herşey iyi olsun Rabbim tüm bebişlere sağlık versin seninkinede inş.

Son düzenleme:
Benim kizim 4yasinda oda cok kiskaniyor.elimizden geldigince alistirmaya anlatmaya calisiyoruz.ben bebek uyudukca kizima vakit ayiriyorum.berabr biseyler yapmaktan cok hoslaniyor.cesitli aktivuteler yapiyoruz.bebekle ilgilenecegim zamanda anlatiyorum onun cok kucuk oldugunu ilgulenmem gerektigini.bak ona bakmaliyiz o kalkamiyor yuruyemiyor disleri yok filan diyorum.o zamn fazla kiskanmiyo.ve hep buyuk kizima onu cok sevdigimi soyluyorum.kuskancligi boyle asmaya calisiyorum.ise yariyor.diger turlu hep bebekle olursam cok kiskaniyo sebebsuz seylere agliyo ve cok yaramazlik yapiyo.ama cok zor oluyo dengeyi kurmak.bana gelince ben bu hayatin nerrsindeyim kacinci sirasindayim bilmiyorum unuttum kendimi ;D

bız avent gece emzıgını emıyoruz onu cok sevdı
bu arada yumruk emme bu ayın motor gelısımı galıba benımkı de cork cork su anda emıyor emzıgı atıp yumrugunu hatta 2 yumrugunu emıyor :D caok datlu cooooooook o yumruklarrr :D

bence de çok tatlı oluyolar:9::9: anne karnında da emiyorlardı zaten varsın emsinler ,avente bi bakıcam onu denemedim hiç:31:

hepinizin bebeklerinize maşallah birbirinden güzeller benim oğluşta 73 günlük oldu teyzeleri bizde keliz arkada azcık saçımız var yenileride yavaş yavaş çıkıyor.. $nnn.webp $11894_452808944798749_1128760852_n.webp $çç.webp $mm.webp

hepinizin bebeklerinize maşallah birbirinden güzeller benim oğluşta 73 günlük oldu teyzeleri bizde keliz arkada azcık saçımız var yenileride yavaş yavaş çıkıyor.. Eki Görüntüle 696893 Eki Görüntüle 696894 Eki Görüntüle 696895 Eki Görüntüle 696896
maşallah oğluşuna :nazar: günler nasıl geçiyor
ben saçlarına tatlı badem yağı sürüyorum
daha kuvvetlendi saçları:nazar:

bebeklerimiz büyüyor
bebeği 5kg civarında olan anneler kaç numara bez kullanıyorsunuz
ben huggies in 2 numarasını kullanıyorum
3 e geçme zamanı geldi mi
bacaklarını iz yapıyor bez:44:

çok geçmiş olsun
allah şifa versin kuzuna

hepinizin bebeklerinize maşallah birbirinden güzeller benim oğluşta 73 günlük oldu teyzeleri bizde keliz arkada azcık saçımız var yenileride yavaş yavaş çıkıyor.. Eki Görüntüle 696893 Eki Görüntüle 696894 Eki Görüntüle 696895 Eki Görüntüle 696896
cok tatli oglun :) bixim sacimiz seyrek de olsa var ama dokuluyo :)

merys, ben primanin 2 numarasini kullaniyorum. su an normal oluyo

maşallah oğluşuna :nazar: günler nasıl geçiyor
ben saçlarına tatlı badem yağı sürüyorum
daha kuvvetlendi saçları:nazar:

bebeklerimiz büyüyor
bebeği 5kg civarında olan anneler kaç numara bez kullanıyorsunuz
ben huggies in 2 numarasını kullanıyorum
3 e geçme zamanı geldi mi
bacaklarını iz yapıyor bez:44:

$SDC13242.webp $SDC13245.webp

selam teyzeleri
buda benim sıpam
baya büyüdük ama oğlum bu ay fazla kilo almadı
doktor ameliyattan olabilir dedi

bu arada bizde elimizi emmeye başladık
emziğini tutup çıkarıyo el,ni sokuyo ağzına

gasiba benim oğlumunda kaşlarında konak var
geçen banyosun da yağ sürüp yıkadım ama pek işe yaramadı
sürekli kaşlarını kaşıyo derken suratını çizip kanatıyo

Eklentiler

• $SDC13248.webp
    $SDC13248.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Eki Görüntüle 695285 Eki Görüntüle 695284 Eki Görüntüle 695286

50 günlük oldukkkk :46::64:
ilk fotoda birşeyleri anlamaya çalışırken, odaklanırken görülen çatık kaşlı bakışını görüyorsunuz.
son foto biraz bulanık, çünkü gülerken minik tepükler atıyor, o da koluma çarpıp fotoğrafı bulanıklaştırdı. idare edin teyzeleri :)
maşallah kuzumaaa :54:
Kumpirella maşallah kızına :) bebeğinin yüz hatları çok net :) bizimkiler hep birbirine benziyor. Benim saclarim da bebekken boyle siyah ve gürmüs. Sonradan dökülmüş ve rengi açılmış :)

Eki Görüntüle 697009 Eki Görüntüle 697010

selam teyzeleri
buda benim sıpam

maşallah meri oğluşuna:nazar::nazar:
benim oğlanın da kaşlarında konak oldu
çocuk kaşınmaktan mahvoluyor :((
bizde ameliyattan sonra 600 gr almışız
dr normal dedi

Son düzenleme:
maşallah meri oğluşuna:nazar::nazar:
benim oğlanın da kaşlarında konak oldu
çocuk kaşınmaktan mahvoluyor :((
bizde ameliyattan sonra 600 gr almışız
dr normal dedi

canım çok sağol
aslında daha hoş fotolarımız vardı ama büyük oldukları için koyamadım neyse

bizde 600 gr almışız bu ay
doktor pek önemsemedi
allah hepsine sağlık versin kilo çok önemli değil aslında

Eki Görüntüle 697009 Eki Görüntüle 697010

selam teyzeleri
buda benim sıpam

maşallah bebeğine canım sen sivaslı mısın merak ettim 58 yazıyor ya:1::1::1::1:

geçmiş olsun bebeğine canım allahım kimseyi korktuğuna uğratmasın inşallah allahım acil şifa versin

Bebegim 2,5 aylik yaklasik 1 aydir 3 numarali bezlerden kullaniyorum.hatta bu bez bitiminde prima 4 numaraya (7-14)gecicem.

canım çok sağol
aslında daha hoş fotolarımız vardı ama büyük oldukları için koyamadım neyse

bizde 600 gr almışız bu ay
doktor pek önemsemedi
allah hepsine sağlık versin kilo çok önemli değil aslında
öyle tatlım RAbbim sağlık versin
cümlemizin evladına :nazar:

Bebegim 2,5 aylik yaklasik 1 aydir 3 numarali bezlerden kullaniyorum.hatta bu bez bitiminde prima 4 numaraya (7-14)gecicem.

benden başka huggies kullanan yok galiba :1:
cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar
bende 3e geçeyim artık

Back
X