- Konu Sahibi papatya3459
- #43.541
dualarında bize yer veren ve geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlara teşekkürler. mr bugün çekildi ve çok şükür kızlar temiz çıktı. en azından beyinde bi hasar olmadığını biliyoruz mutluluk verici. pazartesi tekrar eegmiz var. kızımın irkilmelerini videoya almıştım. eeg çeken hemşirede izledi. bunların şiddetli nöbetler olmadığını söyledi. ama kasılmalarımız var galiba. salı günü daha bi netleşecek herşey. tuzecim söylediklerinde haklısın bu hastalık varsa bile ilaçla engelleneninden olsun diye dua ediyoyorum. ben kızımın yaşam kalitesini yükseltmek için elimden geleni yapıyorum gerisi rabbime kalmış.
Haydi gözünaydın diyelim o vakit.Korktuğumda oydu aslında.Benim bu hastalığın hemen hemen her evresinde bir çok arkadaşım var,emin ol benden sağlıklılar.Başta eltim.Sadece 2 kere nöbet geçirmiş,hap kullanıyor.2 bebesi oldu,mutlu mesut yaşayıp gidiyor,hayat kalitesi hiç bozulmadı.Herşey Allah tan canım.Hayır ve şer in neyin arkasında olduğunu bilemeyiz.Herşey bir sınav ve bu hayat mücadelesinde herşeye hazırlıklı olmalıyız.Allah çok ağır hastası olan annelere en büyük sabrı versin diye her gece dua ederim,çünkü herşeye dayanırızda evladımız bizim zayıf noktamız.