2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
teşekkür ederiz teyzesi hiç sorma ama şimdi sıkıntı oldu dökülmeye başladılar yer gök ağzı burnu emziği hep saç uzar uzar canım benimmm seninkide çok tatlı maş. allah bağışlasın evlatlarımızı

amin cnm amin sağlıklı olsunlarda saçı başı boşver. benim abimin kızda hemen hemen 1 yaşına kadar adamakıllı saçı yoktu imdi 2 yaşına gircek kıvırcık bonus oldu benimde azmış zaten bebekken saçım bana çekmiş kızçem. senin kızında anne saçları dökülür sonra bisürü güzel güzel orijinal saçları gelir döküldüğü kadarda yenisi çıkarmış zaten sürekli. senin kuzunun adı neydi cnm

Eklentiler

• $rz.webp
    $rz.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 32
çok hızlıyımdır 2010 dn buyana günlerim hamile ve doğumla geçti:1::1::1::1: evet renkli bebişlerimin gözleri kızımın yeşil oğlumun mavi benim kahveren

maşallah cnm ikisini birden büyütür rahatlarsın. babalarına çekmiştir kuzuların benimkide şimdilik mavi ama bakalım neolcak değişirmi sizce kızlar babasının amcasının babaannesinin mavi annemin benim ela abimin yeşil ama bakalım neolcak

amin cnm amin sağlıklı olsunlarda saçı başı boşver. benim abimin kızda hemen hemen 1 yaşına kadar adamakıllı saçı yoktu imdi 2 yaşına gircek kıvırcık bonus oldu benimde azmış zaten bebekken saçım bana çekmiş kızçem. senin kızında anne saçları dökülür sonra bisürü güzel güzel orijinal saçları gelir döküldüğü kadarda yenisi çıkarmış zaten sürekli. senin kuzunun adı neydi cnm
hümeyra kızımın adı canım :)
oyyyy yemelık sıpaaaa beeeee ıısr totodan hemııı
maşallahımızı eksık etmeyın teyzoslar:nazar::nazar::nazar::nazar:

maş. benim kuzuma canım benimmmm allahım nazarlardan korusun

Son düzenleme:
kızlar bilmem sizlerde varmıdır ama bizde var kızlara 6 ay kınası yapılırda neler yapcam misafirlere ne hediye dağıtcam bilemedim 2 ayımız kaldı malum

ayyyy senin oğlunada maşallah ki ne maşallah sarı sarı ne tatlı yaaaa. rüzgardı demi 1 haftaya arkadaşım doğum yapcak oda rüzgar koycak bakalım bizim rüzgarda böyle yakışıklı olcakmı:1:

hümeyra kızımın adı canım :)

maş. benim kuzuma canım benimmmm allahım nazarlardan korusun
tesekkur ederız teyzsolar :) olur yakısıklı sızın ruzgarınızda yaa neden olmasın her bebk brıbırınden guzel buyudukce cırkın oluyolar :D

amin canım amin teşekkür ederiz bizde yok canım nasıl bir şey olduğunu bile bilmiyorum :1:

6 aylık olunca yapılır bebişe bizlerin kınada giydiği gibi bindallı kaftan tarzı bişey giydirilir bazıları güzel bi elbise alır giydirir bebişe kına yakılır ki ben kınayı hiç sevmem azcık ortasına yaktırıp tutmadan yıkarım hemen. sonrada yicek bişeyler dağıtılır bide magnet çikolata tarzı bişeyler verilir bazıları dualı bazıları eğlenceli yapar. gelenlerde bebişe ufak tefek armağanlar verirler işte

Son düzenleme:
oyyyy yemelık sıpaaaa beeeee ıısr totodan hemııı
maşallahımızı eksık etmeyın teyzoslar:nazar::nazar::nazar::nazar:

ben de seni bulduğuma sevindim bizim dönem den fazla kişi kalmadı bende çok nadir giriyorum meltemin maşallahı var bu konuda seviyom kız sizi bana gelince ilk günlerde zorlansam da şuan herşeyi rayına oturdum bi tek dışarı çıkamıyorum ama evlat herşeye değiyor buda benim eymen paşam ve prensesim elam elanın fotosu eymenin doğduğu gün hastanede çekildi bu arada elayıda eymeni de aynı oda da aldım kucağıma

hemen ama bizim yeni fotosu yok canım ya işte benimmmm kuzummm
Masallah hepsi birbirinden tatli Allah bagislasin
kızlar bilmem sizlerde varmıdır ama bizde var kızlara 6 ay kınası yapılırda neler yapcam misafirlere ne hediye dağıtcam bilemedim 2 ayımız kaldı malum
Cnm Bunu bir arkadasimda yapmisdi cagirmisdi gidememisdim, sanirim yunan turklerin böyle bi adeti var yanlis bilmiyorsam

biz bursalıyız annem babam eşim falan bursalı bursada herkes yapar Eskişehir balıkesirde falanda varmış.[/QU
ben Eskişehirliyim ama hiç duymadım..babam Malatyalı duymadım..annem İzmirli duymadım..10 yıldır adanada yaşıyorum duymadım..alla allaaa..belki gerçekten vardır ya ben duymamışımdır..

biz bursalıyız annem babam eşim falan bursalı bursada herkes yapar Eskişehir balıkesirde falanda varmış.[/QU
ben Eskişehirliyim ama hiç duymadım..babam Malatyalı duymadım..annem İzmirli duymadım..10 yıldır adanada yaşıyorum duymadım..alla allaaa..belki gerçekten vardır ya ben duymamışımdır..

var cnm var bursada kızı olup yapmayan yok gibidir herkes şimdiden yapcan demi deyip duruyo nettende araştırdım ege yöresine özgü diyo. çokta güzel oluyo olunca fotoları koyarım inşallah

tuğçecim maşallah ayaza. geçen face e koyduğun videoyu izlemiştim sana benzettim ben kuzuyu :)

Back
X