- Konu Sahibi papatya3459
- #45.221
Ohhh aşılarımızı da olduk :119::119:
Şimdi dondurma zamanıııı:131::111:
Şimdi dondurma zamanıııı:131::111:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben emzirmediğim halde hasta daha hiç olmadım lekelenmem oldu sadece ama 3 aylıık iğne oldum büyük ihtimal ondan hamile değilim.ve bir sene kadar hasta olamayabilirmişim iğneden şu..biz kadınların işi ne zor ya.kızlar 6 gündür sütüm hiç yok diyebilirim gögsümün bası kopacak sanki ayrılmııs baya; emzirmek cok zor günde 2 kere emzirebiliom anca oda kanıyor sütüm gelse iyilesir bence kuru emiyor bn humana cayını soracaktım gercekten artırıomu sütü kullananlar varsa öneririrmi bide adet günüm 2 gün gecti cok tırsıyorum ya 3.çü bebek yoldaysa naparım bn adet düzensizligi yasıyormusunuz
Canim hayirdir, birsey mi oldu seni uzen, sarsan? Benim de sutum azken bebek kuvvetli cektigi icin goguslerim yara olmustu, yani tahmininin haklilik payi olabilir. Ben 3 kutu humana ictim, su anda icmiyorum, oyle cok etki etmedi bende. var olan sutu artirir ama senin durumunda mucize yaratmaz gibi geliyor. Yine de al ama bence eczaneden bira mayasi da al istersen, o daha etkiliymis sanirim. Duzensiz bile degil resmen adet gormuyorum desem yeridir, bir kez lekelenme gibi yasadim o kadar. Ama korundugum icin hamile degilim diyorum. Yani bizde de var duzensizlik. Suphen varsa test yaptir istersen canim.kızlar 6 gündür sütüm hiç yok diyebilirim gögsümün bası kopacak sanki ayrılmııs baya; emzirmek cok zor günde 2 kere emzirebiliom anca oda kanıyor sütüm gelse iyilesir bence kuru emiyor bn humana cayını soracaktım gercekten artırıomu sütü kullananlar varsa öneririrmi bide adet günüm 2 gün gecti cok tırsıyorum ya 3.çü bebek yoldaysa naparım bn adet düzensizligi yasıyormusunuz
kızlar 6 gündür sütüm hiç yok diyebilirim gögsümün bası kopacak sanki ayrılmııs baya; emzirmek cok zor günde 2 kere emzirebiliom anca oda kanıyor sütüm gelse iyilesir bence kuru emiyor bn humana cayını soracaktım gercekten artırıomu sütü kullananlar varsa öneririrmi bide adet günüm 2 gün gecti cok tırsıyorum ya 3.çü bebek yoldaysa naparım bn adet düzensizligi yasıyormusunuz
ben hala adet olmayanlardanım 4 üncü ayımız dün bittikızlar 6 gündür sütüm hiç yok diyebilirim gögsümün bası kopacak sanki ayrılmııs baya; emzirmek cok zor günde 2 kere emzirebiliom anca oda kanıyor sütüm gelse iyilesir bence kuru emiyor bn humana cayını soracaktım gercekten artırıomu sütü kullananlar varsa öneririrmi bide adet günüm 2 gün gecti cok tırsıyorum ya 3.çü bebek yoldaysa naparım bn adet düzensizligi yasıyormusunuz
gece sıcaklıyor olabilir uzul29Kızlar sizinde bebeklerınız geceleri sürekli beşiğinde surekli bi saga bi sola donuyormu benımki gozlerı kapalı surekli donuyo tam uyudu sanıyorum yatıyorum bır bakıyorum donuyo. Neyden rahatsız anlamıyorum geceleri hep uyanıyorum hiç uykuları yok :) benim gibi olan varmı
ben hala adet olmayanlardanım 4 üncü ayımız dün bitti
test yap istersen canım,umarım yoktur 3ncü kuzu
canım sütün moralle ve kaliteli uykuyla çok alakası var biliyorsun
maydonoz hariç yeşillik tüket, bulgur falan da süt yapıyor
ben humanayı kullandım faydasını gördüm inşallah sende görürsün
kumpirellanın dediği gibi malt içecekleri varmış onu da deneyebilirsin
ha bu arada yara olduysa krem falan kullan, tam bi işkence oluyor emzirmek
inşallah sütün artar canım
gece sıcaklıyor olabilir uzul29
üstünü daha ince giydir tavsiyem
biz bile bunalıyoruz sıcaklardan, bebişler de bunalıyordur
ayrıca benim oğlan 4 ayı bitirdi dönmeye başlamadı daha :44:
Bizim de oyleydi ta ki biz beraber uyumaya baslayana kadar :) 2 ayliktan beri kizimla yatiyorum, sanirim kokumu aldigindan, sadece aciktiginda uyaniyor, onda da aciyorum memeyi eme eme devam ediyoruz uykumuza o da ben de :) gece kac kere uyandigini bile tam olarak bilmiyorum. Uykumu da aliyorum boylece. tavsiye ederim canim.Kızlar sizinde bebeklerınız geceleri sürekli beşiğinde surekli bi saga bi sola donuyormu benımki gozlerı kapalı surekli donuyo tam uyudu sanıyorum yatıyorum bır bakıyorum donuyo. Neyden rahatsız anlamıyorum geceleri hep uyanıyorum hiç uykuları yok :) benim gibi olan varmı
Bizim de oyleydi ta ki biz beraber uyumaya baslayana kadar :) 2 ayliktan beri kizimla yatiyorum, sanirim kokumu aldigindan, sadece aciktiginda uyaniyor, onda da aciyorum memeyi eme eme devam ediyoruz uykumuza o da ben de :) gece kac kere uyandigini bile tam olarak bilmiyorum. Uykumu da aliyorum boylece. tavsiye ederim canim.
Benimki de kucagimdayken en olmadik hareketleri yapsam, bagira bagira konuşsam bile fosur fosur uyuyor. Ama iyi dalmamişsa uykuya yerine birakir birakmaz uyanir. Biz de 9 bucuk en gec 10 da uyuruz, sabah 8 de kalkariz. Sen bunu alistirmak olarak gorme bence. Kac kere anne olacagiz ki, kac kere bugunleri yasayabiliriz ki? Dun aksam ilk dogum fotolarina baktim, nasil degismis. Fazla degil 4 ay oncesi. Ne cabuk buyuyorlar! O yuzden beraber yatmayi alistirmak degil, bu firsati kacirmadigim icin bir şans olarak gorenlerdenim. İlerde de onun yataginda uyku oncesi kitap okumak guzel olacak, ama simdi birlikte yatmak zamani. Hem bize annenin bebekleriyle uyumamasini tavsiye eden batı felsefesi. Tam aksine belli bir yaşa kadar anneyle uyumanın iyi olduğunu söyleyen doğu felsefesi de var. Kimi uzmanlar anneyle uyuyan bebeğin nörolojik olarak daha iyi gelistigini ve daha ozguvenli oldugunu söylüyor. Ama özellikle bebek diyorum, çocuk değil :). Bunlarla ilgili birşeyler okumayı düşünüyorum ben de.İçinden geleni yap sen de ama uykusuz kalmak da insanı yoruyor canım.Bende alıştırmıyım diyorum çunkü gercekten yanımda yatınca uyuyordu ısrarla besigine koyuyorum duzelir belki. Cok ta ince giydiriyorum akşam yatıpta sabah uyanan bebişlere hayranım. Bızımki 3.5 aylıkken filan donmuştu sanırsam.
aman geç olsun güç olmasın öyle pimpirikli bi anne değilim kate cim :)))Benim kızımda 4ay 20günlükken dönmeye başladı. 1şubat doğumlu. Artık koltukda bırakamiyorum anında dönüyo yerde yatırıyorum geri geri gidiyo ileri gidemiyo. Burada birisi 3aylıkken dönmeye başladı demişti benimki neredeyse 5aylıkken döndü her bebek bir değil daha döner canım.
herkese merhaba bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim ben mart annesiyim bebeim 3 aylık ve meme emmiyor mama kullnıyoruz kabız oluyor bebelac ve aptamil birde aptamil conformil denedik yinede kabız dı şuan sma ya geçmeyi düşünüyorum varı sma kullnana tavsiye ediyormusunuz.
aman geç olsun güç olmasın öyle pimpirikli bi anne değilim kate cim :)))
oğlanı yüzüstü yere yatırınca kendini ileri doğru ittiriyor
kolunu kurtarmayı başarsa bir de
dün gece 4,5 da uyandı ömer
emzirdim yatağına koydm
Allahım bi ağlamaya başladı 1 saat susturamadık
kesinlikle sakinleşmiyor da
akşamdan da huzursuzdu ağlamaya yer arıyordu
ağrı kesici verdim biraz
sakinleşti uyudu şükür ama çok üzüldüm gece gece
hiç böyle olmamıştı(
aaaa bursadan biri daha. gerçi ben taşındım artık karacabeydeyim ama olsun. gene aynı sınırlar içindeyiz:)
evet cnm bursalıyım bende merkezdeyim ben tophaneyi bilirsin oralardayım işte