- Konu Sahibi papatya3459
- #45.341
Kizlar 4. Ay doktor kontrolumuzden geliyoruz. Kizim bu ay tam 500 gr almis, 6950 gr olmus, boyu 66 cm. Doktor Problem yok, anne sutune devam dedi. D vitaminine devam edicez. Kan damlasini kabiz yapabilecegi ve anne sutune devam ettigimiz icin vermedi, 6. Ayda ek gidalara baslayinca bana nasil yemekler hazirlayacagimi anlatacakmis, etle yumurtayla filan demir ihtiyacini karsilayamazsak o zaman damla vermeyi dusunurmus. Doktorumuzun yaklasimini seviyorum. Aşıları da olduk, eve gelince ger ihtimale karsi 1 olcek calpol verebilirsib dedi, kizim simdilik iyi gorunuyor, atesi cikmaz insallah.
Size birsey sormak istiyorum. Hani 2. Ayda rota asisi eczaneden alinip yapiliyor ya, ikinci dozu da gidip eczaneden almak mi gerekli oluyor? Bizim ozel sigorta asiyi karsiladigi icin normali nasil oluyor merak ettim de.
Size birsey sormak istiyorum. Hani 2. Ayda rota asisi eczaneden alinip yapiliyor ya, ikinci dozu da gidip eczaneden almak mi gerekli oluyor? Bizim ozel sigorta asiyi karsiladigi icin normali nasil oluyor merak ettim de.