- Konu Sahibi papatya3459
- #45.381
Yakinda ise basliyorum ve ogluma bakici bulmam gerekiyor
simdiden icim icimi yiyo. Hic rahat degilim. Ya kötü davranirsa bebegime, ya bakamazsa
şimdiden moralim cok bozuk..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakinda ise basliyorum ve ogluma bakici bulmam gerekiyorsimdiden icim icimi yiyo. Hic rahat degilim. Ya kötü davranirsa bebegime, ya bakamazsa
şimdiden moralim cok bozuk..
ay kızlar benimkide 2 aydır falan öyle aynı dediğiniz gibi ilk 4 ay gece 1 gibi dalıyodu sabah 6.30da kalkıyodu.. noldu bu yavrulara yada ne zamana kadar acaba:26:aynı benim oğlumu anlatmışsınya benimki her saat başı kalkıyo emmek istiyo bazende emmiiyo sadece kucağıma almamı ister gibi alır almaz uyuyo yatağına koyunca yine mızır mızır iyice dlmasını bekliyorum çok uykusuzum bide çalışıyorum işe zombi gibi geliyorum gündüzleri annemde annemede aynını yapıyormuş yarım saate bi uyanıp mızırdanıyormuş sallayınca tekrar uyuyormuş sütün yetmiyordur geceleri dedi herkes gece uyurken 120 cc mama verdim denemek için yine aynı 1 saat sonra uyandı bence acıkmakla alakaı yok her geçen gün huyları değişiyo
aynı benim oğlumu anlatmışsınya benimki her saat başı kalkıyo emmek istiyo bazende emmiiyo sadece kucağıma almamı ister gibi alır almaz uyuyo yatağına koyunca yine mızır mızır iyice dlmasını bekliyorum çok uykusuzum bide çalışıyorum işe zombi gibi geliyorum gündüzleri annemde annemede aynını yapıyormuş yarım saate bi uyanıp mızırdanıyormuş sallayınca tekrar uyuyormuş sütün yetmiyordur geceleri dedi herkes gece uyurken 120 cc mama verdim denemek için yine aynı 1 saat sonra uyandı bence acıkmakla alakaı yok her geçen gün huyları değişiyo
Gunaydin kizlar uzuuuun bir aradan sonra merhaba. umarim herkes iyidir biz de iyiyiz Bestem 5 bucuk aylik oldu ek gidalara gectik gibi duzenli yedigimiz soylenemez memeye daha bi duskun oldu bugunlerde ki benim sutum az mama yapiyordum 1 aydir artik onu bile dogru duzgun icmiyor.
Kalca cikigi problemimiz 4. Ayda cekilen ultrasona gore kalmamis acilar normal degerlerdeymis ayrica rontgen de cekildi doktorumuza gore yine de bi suphe var bakalim agustos ayinda tekrar gidicez umarim artik sorun kalmamistir. Allah hepimize guc kuvvet versin cocuk buyutmek cok zormus bu sorumluluk gercekten cok agir
Aslinda ben son mesajlari gorunce yazmak istedim araya kendimi de yazdim neyse :)
Surekli uyanan bebeklerle ilgili daha dun bu sitede bi yazi okudum sagolsun bi arkadas paylasmis 6-9 ay arasi bebekler tipki bizim gibi ruya gormeye baslarlarmis bu ruya gecisleri arasinda da uyanirlarmis bi de artik anne babadan ayri kalma korkusu baslarmis bu yuzden bebekler uyanma ihtiyaci duyarlarmis ki bizimle temasa gecebilmek icinmis bu uyanmalari. aza indirebilmek icin bi uyku duzeni kurmak sartmis. uyumadan once hep ayni seyleri yapmak gerekirmis mesela ilik bir banyo gibi diye yazmislar bi de bebeginizin karninin tok altinin temiz oldugunu halde kalkiyorsa hemen kucaga alinmamasi gerekirmis sirtini sivazlayip gerekirse ninni soylemek onu rahatlatirmis bir de bizim kokumuzu ararmis bunun icin biraz yanimizda beklettigimiz battaniye veya tuylu oyuncagi onun yanina koyarsak bizim kokumuzla rahatlarmis.
Umarim bunlar ise yarar benim arkadasim bu yuzden uykuya hasret onun bebegi 10 aylik uyku yuzu bilmiyo kizcagiz. bugunlerde benimki de basladi gibi Allah hepimize yardim etsin
Kizlar ya bisey sorucam. Oglum 5 ay 5 gunluk. Geceleri bundan bi 15 gun oncesine kadar cok guzel uyurdu 2 kez emzirirdim o da uykusu arasinda. Gunduz de 9 gibi uyanirdi. Ama artik oyle olmuyoakşam saat 9 bucukta uyuyo ama sabaha kadar 2 saatte bi uyaniyo emmek istiyo emziriyorum bazen de emmek istemiyo mizirdaniyo salliyorum bu sefer. Saat sabahin 6 sinda da tamamen uyaniyo. Gunduzleri de 2 saatte bir 40 dk ya da 1 saat uyuyo. Sizce geceleri daha az uyanmasi ve erkenden uyanmamasi icin ne yapmaliyim?
Ayni sorun bizde de var10 da uyuturdum, 3e 4e kadar uyurdu guzelce. Simdi uyutuyorum, aglayarak uyaniyo devamli...
Gunaydin kizlar uzuuuun bir aradan sonra merhaba. umarim herkes iyidir biz de iyiyiz Bestem 5 bucuk aylik oldu ek gidalara gectik gibi duzenli yedigimiz soylenemez memeye daha bi duskun oldu bugunlerde ki benim sutum az mama yapiyordum 1 aydir artik onu bile dogru duzgun icmiyor.
Kalca cikigi problemimiz 4. Ayda cekilen ultrasona gore kalmamis acilar normal degerlerdeymis ayrica rontgen de cekildi doktorumuza gore yine de bi suphe var bakalim agustos ayinda tekrar gidicez umarim artik sorun kalmamistir. Allah hepimize guc kuvvet versin cocuk buyutmek cok zormus bu sorumluluk gercekten cok agir
Aslinda ben son mesajlari gorunce yazmak istedim araya kendimi de yazdim neyse :)
Surekli uyanan bebeklerle ilgili daha dun bu sitede bi yazi okudum sagolsun bi arkadas paylasmis 6-9 ay arasi bebekler tipki bizim gibi ruya gormeye baslarlarmis bu ruya gecisleri arasinda da uyanirlarmis bi de artik anne babadan ayri kalma korkusu baslarmis bu yuzden bebekler uyanma ihtiyaci duyarlarmis ki bizimle temasa gecebilmek icinmis bu uyanmalari. aza indirebilmek icin bi uyku duzeni kurmak sartmis. uyumadan once hep ayni seyleri yapmak gerekirmis mesela ilik bir banyo gibi diye yazmislar bi de bebeginizin karninin tok altinin temiz oldugunu halde kalkiyorsa hemen kucaga alinmamasi gerekirmis sirtini sivazlayip gerekirse ninni soylemek onu rahatlatirmis bir de bizim kokumuzu ararmis bunun icin biraz yanimizda beklettigimiz battaniye veya tuylu oyuncagi onun yanina koyarsak bizim kokumuzla rahatlarmis.
Umarim bunlar ise yarar benim arkadasim bu yuzden uykuya hasret onun bebegi 10 aylik uyku yuzu bilmiyo kizcagiz. bugunlerde benimki de basladi gibi Allah hepimize yardim etsin
kızlar 2 yasındaki oglum su cicegini atlattı ama simdide ben geciriyorum vücudum dolmus bebegimi emzirmelimiyim sizce yaaaaaaaaaaaa offf cok üzgünüm esim destek oluo ama ailesi ogluma bulastırma falan dedi kardesleri falan cok kötüyüm sanki kendimi kötü bi hastalık geciriomusum gibi hissettim cok üzgünüm yaaa
Öncelikle çok çok geçmiş olsun canım. Bebeğini emzirmesende sonuçta bi temas olacak altını alma gibi doyurma gibi:-/ bulaşacagi varsa öylede bulaşır. Doktora gittinmi doktorun dediği önemli bence herkes birşey söyler. Ayrıca eşinin ailesi oğluma bulaştirma derken esindenmi oğlundanmi bahsediyorlar. Ne demekmiş o laf senden çok mu düşünüyorlar oğlunu. Kendini hiç kötü hissetme kimse oğlunu senden çok düşünemez. Sinir oluyorum böyle insanlara hastalık bu destek olacaklarına birde laf sokuyorlar. Takma kafana inşallah bulasmadan atlatırsiniz allah yardımcınız olsun canım tekrar geçmiş olsun
korkma canım ne kör,nede zatüre olursun...benm büyük oğlum gözünde çıkardı kaşımadığı sürecede bişi olmadı,küçük kızımdada korkuttular zatüreye çevirir die çok şükür onuda atlattık...yani endişe edip aklına kötü şeyler getirme,geçmiş olsun bu arada...cok sagol canım.benim oglumu düşündüklerinden degil canım kendi ogullarını düşündüklerinden.esime ayrı yatın sana gecmesin falan gibi seyler söyledi. belkide kötü niyetle demedi ama sert ve gülerek karıstırdı yüz ifadesini. takmıyorum yaaa sunu anladım rabbim bütün anneleri bebişlerine bagıslasın insan önce saglıgı kendi için istemeliymiş. bn hep önce esim için onun iyi saglıklı olmasını dilerdim halada diliyorum ama demekki allah basa vermesin insanın basına kötü bi hastalık gelse kimse bulasır düşüncesiyle yaklasmıcak herkes kacacak rabbim tüm hastalara sifa versin insalah ya bide yetişkinde zor geciyormus su ciçegi hatta zatüreye dönüşüp ölümcül bile olabiliomus insalah kolayca atlatırım birde gözde cıkarsa kör oluyormus insan dün gece gözlerim cok agrıdı saga sola bakamıodum gözüm sanki düsecek gibi agrıodu cok tırstım sabah ilk işim dr a gitmek olcak.esimin annesi biraz önce geldi korkma bişi yoktur falan dedi darıldıgımı anladı galiba nese canım rabbim sana bebişine esine saglık versin
hayırlı ramazanlar herkese,oruç tutan varmı ne durumdasınız kızlar??ben tutmaya başladım duruma göre tutatrım die düşündüm dün bugün sütümde bir eksilme yok henüz ama ben çok susuyorum bilmiyorum devam edebilecekmiyim,sütümde azalma olursa bırakıcam.bu arada bebeğim rizeden döndükten sonra çok az şiş yapar oldu.su da vermeye başladım ama yine de aynı.dr.normla demişti sizde durumlar nasıl.biz izmirdeyiz malum çok sıcak sizce ondan mıdır??[/QUOTE
bende korkuyordum sütte azalma olur die ama maşallah bi sorun olmadı,rabbim rızklarını veriyo miniklerimizin...bu arada bende bol bol su içip,tahin pekmez yiyorum tavsiye ederim...
cok sagol canım.benim oglumu düşündüklerinden degil canım kendi ogullarını düşündüklerinden.esime ayrı yatın sana gecmesin falan gibi seyler söyledi. belkide kötü niyetle demedi ama sert ve gülerek karıstırdı yüz ifadesini. takmıyorum yaaa sunu anladım rabbim bütün anneleri bebişlerine bagıslasın insan önce saglıgı kendi için istemeliymiş. bn hep önce esim için onun iyi saglıklı olmasını dilerdim halada diliyorum ama demekki allah basa vermesin insanın basına kötü bi hastalık gelse kimse bulasır düşüncesiyle yaklasmıcak herkes kacacak rabbim tüm hastalara sifa versin insalah ya bide yetişkinde zor geciyormus su ciçegi hatta zatüreye dönüşüp ölümcül bile olabiliomus insalah kolayca atlatırım birde gözde cıkarsa kör oluyormus insan dün gece gözlerim cok agrıdı saga sola bakamıodum gözüm sanki düsecek gibi agrıodu cok tırstım sabah ilk işim dr a gitmek olcak.esimin annesi biraz önce geldi korkma bişi yoktur falan dedi darıldıgımı anladı galiba nese canım rabbim sana bebişine esine saglık versin
çok geçmiş olsun canımkızlar 2 yasındaki oglum su cicegini atlattı ama simdide ben geciriyorum vücudum dolmus bebegimi emzirmelimiyim sizce yaaaaaaaaaaaa offf cok üzgünüm esim destek oluo ama ailesi ogluma bulastırma falan dedi kardesleri falan cok kötüyüm sanki kendimi kötü bi hastalık geciriomusum gibi hissettim cok üzgünüm yaaa
kızlar 2 yasındaki oglum su cicegini atlattı ama simdide ben geciriyorum vücudum dolmus bebegimi emzirmelimiyim sizce yaaaaaaaaaaaa offf cok üzgünüm esim destek oluo ama ailesi ogluma bulastırma falan dedi kardesleri falan cok kötüyüm sanki kendimi kötü bi hastalık geciriomusum gibi hissettim cok üzgünüm yaaa
korkma canım ne kör,nede zatüre olursun...benm büyük oğlum gözünde çıkardı kaşımadığı sürecede bişi olmadı,küçük kızımdada korkuttular zatüreye çevirir die çok şükür onuda atlattık...yani endişe edip aklına kötü şeyler getirme,geçmiş olsun bu arada...
günaydın evet canım çok şükür ben de devam ediyorum akşama doğru biraz zorlanıyorum ama normal zaman olsa da çok susardım zaten çok şükür devam ederiz inş.yemek konusunda biraz sıkıntılıyım işte suyu içincebişey yiyesim kalmıyorum zorluyorum kendimi yemek için.bende korkuyordum sütte azalma olur die ama maşallah bi sorun olmadı,rabbim rızklarını veriyo miniklerimizin...bu arada bende bol bol su içip,tahin pekmez yiyorum tavsiye ederim...
Oncelikle gecmis olsun Allah tez vakitte iyilestirsin minigini. Ben ilk basta kalin havlu koymustum ic camasiriyla beraber koyuyordum sonrasinda cift bez bagladim. kucagima oturttugum zamanlarda mutlaka bacaklarini iki yana iyice acip otutturdum baskalari kucagina aldiginda onlara da tembihledim. Ayakta kucagimda tutarken legen kemigime otutturup yine bacaklarini actim. Uyurken bacaklarinin altina yastik koydum havada ve acik kalmasi icin hos o yastik baya bi tekme yedi ama olsun :) bi de ayaklari uzerine bastirmamaya calistim zaten yurutec vs yasak. Agustosun 6 sinda yine gidicez doktora yine rontgen cekilecek bakalim ne dicek doktorumuz. Açilar benim kafama takiliyo sag 62-42 sol 65-39. Suphelenilen taraf sag.Senin bu konu hakkinda bi bilgin var miCanim kalca cikigini nasil tedavi ettiniz.biz de cift bez kullaniyoruz.insallah duzelir.![]()