Kızlaaarr Merhabalarr.. nasılsınız?? geçen hafta işe başladım bir hafta çalışmak zorundaydım bu hafta rapor aldık 20 günlük bayrama raporumuz bitiyor.. Eylüle kadar rapor almak istiyorum Eylülde başlıycam inşallah tamamen iş hayatına, o zaman da 7 aylık oluyoruz biraz biraz toparlanmış olurlar..
Sizlerde ne var ne yok tatilden gelenler olmuş oohh ne güzel mavusbebek di sanırım.. umarım iyi eğlenmissinizdir canım.. Meltem abla da hala tatil yapıyor galiba.. biz de ayarlamaya çalışıyoruz ama oğlum arabayı hiç sevmiyor Ankara ya tek yakın yer Amasra heralde Amasraya gitcez bizde :):)
cx (canım ismin Tuğçe idi sanırım) oğlun çok tatlı.. Allah nazarlardan korusun maşallah ayına göre çok ilerde gidiyo annesi bizimkiler dönüyorlar ama ayakta senin oğlun gibi duramıyorlar maşallah süphanallah nazar değmesin...
Kızlar biz diş çıkarcaz sanırım felaket kaşınıyo oğlumun dişleri ne yapacağımı bilemiyorum, uykusu geldiğinde hele çıldırıyo hiç bir şekilde uyutamıyorum ana kucağında, beşiğinde, ayağımda sallamaya çalışıyorum istemiyor, sallamadan uyutayım onu hiç istemiyo kucağımda uyutuyorum artık bende.. onda da çok zorlanıyorum tam uyudu diyorum ama birden başlıyor ağlamaya baya yoruyo beni belim çok ağrımaya başladı..