2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Eki Görüntüle 764730 bu hoppaladan alıyım diyorum ama ne diyorsunuz kızlar

cnm bende hoppala aldım kraftın x factor olanını oyuncaklı falan dün elime geçti kızım çok sevdi ama günde 2 kez flan yarım saati geçirmeden koyuyorum çok beğendim ben 129tlye aldım hemde gayet uygun fiyatıda aktivite merkezi tarzında bi hoppala $86022517430192394.webp

cnm bende hoppala aldım kraftın x factor olanını oyuncaklı falan dün elime geçti kızım çok sevdi ama günde 2 kez flan yarım saati geçirmeden koyuyorum çok beğendim ben 129tlye aldım hemde gayet uygun fiyatıda aktivite merkezi tarzında bi hoppalaEki Görüntüle 764732

deniz nasıl duruyormu oyunuyormu neden yarım saat tutuyorsun birde nasıl büyükmü yer kaplıyormu

Kızlar bebeklerimiz daha çok küçükler..
Kemikleri kasları belleri daha bildiğiniz kulak memesi kıvamında ki hamur gibi..
Şekillenmemiş..
Oyüzden 7-8 aydan önce ne yürüteci ne de hoppalayı uygun bulmuyorum.
Diyeceksiniz satılıyor üzerinde de 4+ diyor tamamen serbest piyasa ekonomisinden..
Sigara da sağlığa zararlı ama satılıyor..
Aynı mantık..

Kızlar bebeklerimiz daha çok küçükler..
Kemikleri kasları belleri daha bildiğiniz kulak memesi kıvamında ki hamur gibi..
Şekillenmemiş..
Oyüzden 7-8 aydan önce ne yürüteci ne de hoppalayı uygun bulmuyorum.
Diyeceksiniz satılıyor üzerinde de 4+ diyor tamamen serbest piyasa ekonomisinden..
Sigara da sağlığa zararlı ama satılıyor..
Aynı mantık..

benim kız 13 gün sonra 6 ayını bitirecek doktor yürüteç kesinlikle yok hoppala alın dedi bacak kasları için canım bilginiz olsun bu arada kızlar bu arada dediklerinde kesinlikle haklısın ama 6 aydan sonra başlanıyor diye biliyorum ben doktoruma sorarım tekrardan

Son düzenleme:
biizm bebekler zayıf anam ben anlamıyorum benimkide 67 cm 6500 gr dı şimdi ne oldu bilmem ayın 15 inde gittim doktora
Ya aslında bu degerlere bakarsan boy olarak ayının üst sınırında kilo olarak ortalama, yani kilosu normalde boyuna göre biraz az ayyyy keske hep böyle olsa benim gibi yerken 2 kere düsünmeden bi ömür gecirse valla saglıklı olduktan sonra zayıf olsun bence daha iyi ben bıktım her yedigimi hesaplamaktan

deniz nasıl duruyormu oyunuyormu neden yarım saat tutuyorsun birde nasıl büyükmü yer kaplıyormu

duruyo benim kız sevdi cnm genelde durup oyuncaklarıyla oynuyo arada bi hareketlenip hopluyor biraz büyük ama kolay monte edilip sökülüyor yarım saat tutmamın sebebide daha küçük bacakları yorulmasın bi zararı olmasın diye fazla tutmuyorum buarada yürüteç ve hoppalayla ilgilide yürütece 7. aydan önce önermedi dün doktorumuz hoppalayıda almıştık anlattım aktivite merkezi tarzında sabit yerde duruyo dedim ona koyabilirsiniz dedi ama yürütece daha zamanımız varmış hoppala zararsızmış gibi geldi bana aynı kucağımızda ayakta tutar gibi arada tam basıyo arada parmak ucu hatta arada kaldırıyor ayaklarını

duruyo benim kız sevdi cnm genelde durup oyuncaklarıyla oynuyo arada bi hareketlenip hopluyor biraz büyük ama kolay monte edilip sökülüyor yarım saat tutmamın sebebide daha küçük bacakları yorulmasın bi zararı olmasın diye fazla tutmuyorum buarada yürüteç ve hoppalayla ilgilide yürütece 7. aydan önce önermedi dün doktorumuz hoppalayıda almıştık anlattım aktivite merkezi tarzında sabit yerde duruyo dedim ona koyabilirsiniz dedi ama yürütece daha zamanımız varmış hoppala zararsızmış gibi geldi bana aynı kucağımızda ayakta tutar gibi arada tam basıyo arada parmak ucu hatta arada kaldırıyor ayaklarını

bende yürüteç aldım ama oğluş sünnet oldu o yüzden erteledim koymayı bakalam ne zaman koycam zaten şimdi 6 ay 4 günlük iyleşene kadar 7. ayın sonlarına geliriz

ben de alacaktim ama balli olmasi benim de kafami karistirdi.. Alerji falan yapar belki dedim emin olamadim. Almadim o yüzden. Muzlu tahil karisimi aldim onun yerine gece mamasi. Onu yediriyorum, uzerine bi de emziriyorum, emerkn uyuyo zaten. Cok huzursuzsa o mama yerine yogurt yediriyorum. Sakinlestirip daha rahat uyumasini sagliyo.

bende dün kararsız kaldığım için vermedim yazık oldu mamaya ama olsun böylesi daha içime siner babamız bu gün görevde gelirken alçak meyve suları ve anne sütüyle idare etcez artık akşama kadar

Bu arada kilo olayi benim de kafama takiliyo ama ben de çok zayiflamaktan şikayetciyim. 53 le hamile kalmistim 68 le bitmisti, ben dogumdan sonra neredeyse 1 ay icinde eski kiloma döndüm, hatta şu anda 49 a düşmüşüm. Boyum da 164. Cok hizli zayifladim ve zayiflamak icin de hicbi cabam olmadi. Hatta habire esim biseyler yediriyodu süt olsun diye. Hala da oyle. Yazik garibim eve surekli meyve cerez bisuru biseyler tasiyo.. Artik cok bitkin hissediyorum kendimi. Çok cabuk yoruluyorum. Oglum da hemen hemen hemen 6 aylik. 8 bucuk kilo oldu kucak istiyo ölüyorum yorgunluktan. Bisey var ama anlamadim.

ayyy cnm dert ettiğin şeye bak keşke bende zayıflayabilsem bende 52 ile hamile kaldım 67ile bitti doğumdan sonra 58e indim şimdi 60ım maalesef ve dahada alcak gibiyim gayet müsaitim yani. Şimdilik sadece emzirdiğim için yemeyide kısamıyorum helva vs. yiyorum hep 6. ayda eklere geçince biraz biraz diyete başlıcam bende 55e insem yetcekte kendimi çok şişko iğrenç hissediyorum hiç bi kıyafetim olmuyo offff

Bende aynen senin gibiydim 53 e dültüm ama şuan 57 ye öıktım nasıl dersen;)) oruç tutarak. Sahurda sütüm azalmasın diye helva süt yumurta hurma vs kilo aldırıcı şeyleri yiyip yatınca böyle oldu ama inşallah daha fazla almam :/

kızlar kilodan bahsetmişsiniz verenlere maşallah diyorum darısı basıma:1::1::1:aslında boyuma göre kilom tam ama göbeğim şimdiki haliyle nerdeyse 6 aylık hamileyken ki gibi maşallahı var önden önden gidiyor ne acelesi varsa:1::1::1:56 kiloyla hamile kaldım 51 kiloya düşmüştüm doğuma 65 kiloyla girdim doğumdan sonra tekrar 56 oldum ama sonrasında süt olsun falan derken iştahım epey açıldı şimdilerde yine 60 kilo oldum ama benim kilolar hep göbekte birikiyor kola falan dağılsa sorun yok aslında ramazandan sonra vermeye calışıcam inşallah eşim veremezsin diyo bakalım ne olacak kızlar benim neden se yaklaşık iki aydır ara ara sol koltuk altımda ağrı oluyor kolumu kaldıramıyorum birkaç gün sürüp geçiyor dün gene oldu ve hala devam ediyor bu sefer kolumda ağrıyor bayramdan sonra doktora gitcem inşallah sizde böyle bişey yaşayan var mı görünürde bişey yok ne varsa içte var bakalım oğluşuma gelince paşam halen zorla meyvalardan falan vermeye çalışıyorum nasıl alışıcak bilmiyorum yapmadığım şebeklik kalmıyor ağzına aldığınıda geri tükürüyor hemen birde kabızlık sorunumuz var iki gündür kayısı veriyorum zorlada olsa gidiyor bişeyler ama hala dışarı çıkmadı karnı sert değil ama neden dışarı çıkamıyor acaba kan ilacından sonra oldu sanki ama doymuyor desem güzelde emiyor bakalım ayın 5de aşımız var kaç kilo aldı bakalım az aldığı kesin ama biraz uzun oldu ama kusura bakmayın

Ay hepiniz çok alemsiniz :9: Ben şu an 71 kiloyum, 65 kilo ile hamile kaldım, doğuma 80 kilo ile girdim. Sizin şu anki kilolarınızda olduğum zamanları hatırlamıyorum bile :9: Benim hamile kaldığım kiloyla siz doğuma girmişsiniz, kendinizi iğrenç mi hissediyorsunuz? :3: Eh biz ölelim o zaman :5:
Dün alışverişe gittim ve bir kez daha anladım, bu göbekten kurtulmam lazım. Bu akşam düzenli yürüyüşüme başlıyorum arkadaş.. Ama diyet derseniz, ona hala yokum.. Ek gıdaya başlatınca olabilir.

bir de kızlar, kızımın çenesi isilik gibi oldu. Dün şeftali tattırmıştım (tamam güzel yediği için tattırmayı abartmış olabilirim:9:) ardından da ağzını silmeyi geciktirdim sanırım. Ondan olmuş olabilir mi? Bir de göğsümün ucu da kaşınıyor, bir bağlantı var mı çözemedim.

Ay hepiniz çok alemsiniz :9: Ben şu an 71 kiloyum, 65 kilo ile hamile kaldım, doğuma 80 kilo ile girdim. Sizin şu anki kilolarınızda olduğum zamanları hatırlamıyorum bile :9: Benim hamile kaldığım kiloyla siz doğuma girmişsiniz, kendinizi iğrenç mi hissediyorsunuz? :3: Eh biz ölelim o zaman :5:
Dün alışverişe gittim ve bir kez daha anladım, bu göbekten kurtulmam lazım. Bu akşam düzenli yürüyüşüme başlıyorum arkadaş.. Ama diyet derseniz, ona hala yokum.. Ek gıdaya başlatınca olabilir.

bir de kızlar, kızımın çenesi isilik gibi oldu. Dün şeftali tattırmıştım (tamam güzel yediği için tattırmayı abartmış olabilirim:9:) ardından da ağzını silmeyi geciktirdim sanırım. Ondan olmuş olabilir mi? Bir de göğsümün ucu da kaşınıyor, bir bağlantı var mı çözemedim.
ehehe bız olelım dımı kumpiii :)))) olabılır sıcakta deprestırmıstır ıslak kaıyo olabılırmı gogsun?

ehehe bız olelım dımı kumpiii :)))) olabılır sıcakta deprestırmıstır ıslak kaıyo olabılırmı gogsun?
Ya ıslak kalmıyor da, geçenlerde benim kız göğsümü yara yapar gibi oldu, bir müddet göğüs kalkanlarıyla gezdim. Kalkanlar silikondan yapılmış, terleyince o biraz kaşındırdı sıcak yaz günlerinde herhalde. Aman kızımın şeftaliye alerjisi olmasın da, daha doğrusu hiçbirşeye alerjisi olmasın da yesin güzel güzel. İsilikler çıkınca ondan korktum biraz. Şeftali de dediğin gibi sıcakta isilik yapmış olabilir. Ama çok tatlı yiyiyor ya, dayanamıyorum birkaç kaşık veriyorum :))

Son düzenleme:

ama kızlar sizde boy uzundur 160 boy bizde oyüzden patates gibi hissediyom ben kendimi maksimum 53e falan çıkardım ben 51 53 arasıydım hep şimdi 60 kiloyum hatta tokken 61 tartıldıkça sinir oluyom hiç bi kıyafetim olmuyo ama ek gıdaya geçmeden başlayamam diyete şu abur cuburu kessem olcakta canım istiyo emzrdikçe yiyom. buarada isilik sıcaktandır kumpicim benim kızdada bi ara olur gibi oldu banyolarla nemlendiricilerle atlattık

ama kızlar sizde boy uzundur 160 boy bizde oyüzden patates gibi hissediyom ben kendimi maksimum 53e falan çıkardım ben 51 53 arasıydım hep şimdi 60 kiloyum hatta tokken 61 tartıldıkça sinir oluyom hiç bi kıyafetim olmuyo ama ek gıdaya geçmeden başlayamam diyete şu abur cuburu kessem olcakta canım istiyo emzrdikçe yiyom. buarada isilik sıcaktandır kumpicim benim kızdada bi ara olur gibi oldu banyolarla nemlendiricilerle atlattık

Ahahah yok be güzelim ben de 1.62 yim :) ortalama türk kadını boyu işte. senden daha iri bir patatesim anlayacağın :9:
Ben de bu aralar yedikçe mutlu oluyorum valla, mutsuz olacağıma mutlu bir patates olmayı tercih ediyorum yani. En son 7 yıl önce üniversiteden den mezun olduğumda 53 kilo olduğumu hatırlıyorum, o zayıflık da öğrenciliğin parasızlığndanmış. Mezun olup işe girince 2 yılda 8 kg almıştım, her canımız sıkıldığında soluğu kebapçıda alıyorduk çünkü :) sonra bir daha da toparlayamadım.
eşim bir ara 60 kg a düşersen sana nissan qashqai alıcam demişti. Şu anda arabamız yok, çünkü paramız yok, bedavaya rejim yapmayayım. Eşimin cebi biraz para görsün, o zaman bu vaadini hatırlatıp diyet yaparım artık :9:

Ahahah yok be güzelim ben de 1.62 yim :) ortalama türk kadını boyu işte. senden daha iri bir patatesim anlayacağın :9:
Ben de bu aralar yedikçe mutlu oluyorum valla, mutsuz olacağıma mutlu bir patates olmayı tercih ediyorum yani. En son 7 yıl önce üniversiteden den mezun olduğumda 53 kilo olduğumu hatırlıyorum, o zayıflık da öğrenciliğin parasızlığndanmış. Mezun olup işe girince 2 yılda 8 kg almıştım, her canımız sıkıldığında soluğu kebapçıda alıyorduk çünkü :) sonra bir daha da toparlayamadım.
eşim bir ara 60 kg a düşersen sana nissan qashqai alıcam demişti. Şu anda arabamız yok, çünkü paramız yok, bedavaya rejim yapmayayım. Eşimin cebi biraz para görsün, o zaman bu vaadini hatırlatıp diyet yaparım artık :9:

aynen aynen canım çok alemsin ya eşlerimizi üzmeyelim benimkide aman 3 kilo falan fazlan var üzülme deyip duruyo. aynen ya bende yemek yemekten zevk alıyorum resmen ya şu emzirme döneminin tadını çıkarıp yemeye devam boşver. hamileliğin ilk 3 ayı bişey yiyemedim onun acısını çıkarıyorum hamilelik önceside sadece yemek yemiş olmak için yerdim şimdi resmen canım istiyo şu abur cubur olmasa.

Bu arada kilo olayi benim de kafama takiliyo ama ben de çok zayiflamaktan şikayetciyim. 53 le hamile kalmistim 68 le bitmisti, ben dogumdan sonra neredeyse 1 ay icinde eski kiloma döndüm, hatta şu anda 49 a düşmüşüm. Boyum da 164. Cok hizli zayifladim ve zayiflamak icin de hicbi cabam olmadi. Hatta habire esim biseyler yediriyodu süt olsun diye. Hala da oyle. Yazik garibim eve surekli meyve cerez bisuru biseyler tasiyo.. Artik cok bitkin hissediyorum kendimi. Çok cabuk yoruluyorum. Oglum da hemen hemen hemen 6 aylik. 8 ucuk kilo oldu kucak istiyo ölüyorum yorgunluktan. Bisey var ama anlamadim.

canımmm beniimm keşke bizde öyle olabilbilsek ama işte herkesin metabolizması farklı, ben hamileyken canım hiçbirşey istemiyordu zorla bebeğime vitamin olsun diye yedim hep ve 55 ile hamile kalıp 77 ile doğuma girdim şu an 67 iyim ama sürekli 69 a çıkıp geri 67 66 ya inmeyi başarıyorum bir türlü 65 i göremedim iştahım çok açık acayip yiyesim var :):)

benim kızda 5 ay 1 haftalık valla benimki bebbü bubba memmem diyo arada ama rastgele tabi hatta annede diyo gibi ağlarken annem eşim bile diyo anne diyo bu ağlarken diye. ama rastgeledir tabi çünkü sürekli söyleniyo sesler çıkarıyo tam dilli düdük benim kız. bugünde kontrolümüz vardı 8700 67 cm çıktı boyu 1cm uzamış 650gram almış ama bana kalırsa boyunu yanlış ölçtüler her ay 3 4 cm uzardı ama doktor çok iyi ek gıdaya başlatmayalım dedi 6. aya kaldı ekler bizde

maşallah kızına... benim oğluşumda sanki hep anne annem diyo gibime geliyor.. hatta 3 günlükken benim kucağımda ağlıyordu birden sanki anneannen dedi herkes döndü baktı anneme verdim oğlumu ve anında sustu :):) ama bizim duymak istediklerimiz bunlar sanırım:):)

kızlar kilodan bahsetmişsiniz verenlere maşallah diyorum darısı basıma:1::1::1:aslında boyuma göre kilom tam ama göbeğim şimdiki haliyle nerdeyse 6 aylık hamileyken ki gibi maşallahı var önden önden gidiyor ne acelesi varsa:1::1::1:56 kiloyla hamile kaldım 51 kiloya düşmüştüm doğuma 65 kiloyla girdim doğumdan sonra tekrar 56 oldum ama sonrasında süt olsun falan derken iştahım epey açıldı şimdilerde yine 60 kilo oldum ama benim kilolar hep göbekte birikiyor kola falan dağılsa sorun yok aslında ramazandan sonra vermeye calışıcam inşallah eşim veremezsin diyo bakalım ne olacak kızlar benim neden se yaklaşık iki aydır ara ara sol koltuk altımda ağrı oluyor kolumu kaldıramıyorum birkaç gün sürüp geçiyor dün gene oldu ve hala devam ediyor bu sefer kolumda ağrıyor bayramdan sonra doktora gitcem inşallah sizde böyle bişey yaşayan var mı görünürde bişey yok ne varsa içte var bakalım oğluşuma gelince paşam halen zorla meyvalardan falan vermeye çalışıyorum nasıl alışıcak bilmiyorum yapmadığım şebeklik kalmıyor ağzına aldığınıda geri tükürüyor hemen birde kabızlık sorunumuz var iki gündür kayısı veriyorum zorlada olsa gidiyor bişeyler ama hala dışarı çıkmadı karnı sert değil ama neden dışarı çıkamıyor acaba kan ilacından sonra oldu sanki ama doymuyor desem güzelde emiyor bakalım ayın 5de aşımız var kaç kilo aldı bakalım az aldığı kesin ama biraz uzun oldu ama kusura bakmayın

canım geçmiş olsun.. ihmal etme beze falan oluşmuştur belki hemen görün doktora..

Ya aslında bu degerlere bakarsan boy olarak ayının üst sınırında kilo olarak ortalama, yani kilosu normalde boyuna göre biraz az ayyyy keske hep böyle olsa benim gibi yerken 2 kere düsünmeden bi ömür gecirse valla saglıklı olduktan sonra zayıf olsun bence daha iyi ben bıktım her yedigimi hesaplamaktan

canım benim oğluma şeftali kabız yapıyor.. o yüzden pek vermek istemiyorum.. çok seviyor ama çok sıkıntı yaşıyoruz o yüzden sende bir dene bakalım kabız olursa ona göre önlemini alırsın...

böyle bişi yaşayan varmı dr alerji değil diyor haftada bir denicekmişim vücut alışcakmış böylece yoğurda peynir de korkudan deneyemedim :(

canım benim oğlumada yapıyor yoğurt ama 5 dk sonra kızarıklık geçiyor hemen yıka yüzünü 5 dk sonra geçiyor.. yalnız kollarında temre var ( doğru yazdım mı bilmiyorum, herkes farklı bir şey söylüyor) duası varmış onu da okudum ama geçmedi ne yapsam bilemedim.. :(:(

bizde dün ürolojiye gittik sünneti görüşmek için herhangi bir sorun olmadığını sünnet ettirilebileceğini ancak yağ dokusu biraz fazlaymış oğlumda o nedenle sünneti güzel olmaz isterseniz yürümesini kilosunu atmasını bekleyin dedi dr amcası bizde peki o zaman dedik seneye kaldı sünnetimiz..

birde kızlar benim moralim çok bozuk bu aralar sizden yardım almak istiyorum.. kimseylede konuşamıyorum bu konuyu.. Allah izin verirse bayramdan sonra rapor alabilirsem Eylülde işe başlıycam ve oğluma kayınvalidem bakıcak.. şanslıyım hiç değilse oğlumu çok seven biri bakıyor onda sorun yok ama beslenmesi konusunda çok dikkat edeceğini sanmıyorum o yüzden eşim çorbasını yemeğini yaparsın götürürsün dedi.. besin değerleri çok iyi olmuycak çünkü anında yapılıp hemen yedirilmesi gerekiyor diyor dr lar ama ne yapalım tamam akşamdan yaparım her şeyini götürürüm.. ama benim asıl üzüldüğüm şu k.validem oğlumun sanki annesi gibi davranıyor deli oluyorumm
temmuzda 1 hafta baktı ben 14,30 eve geldim eve gelince vermiyo oğlumu bana arabaya biniyoruz bir yere gitcez hemen kucağımdan almaya çalışıyor sanki sanarsınız annesi o, görümceme gidiyoruz ver ben bakarım diye kucağımdan alıyor kimseye vermiyor.. sürekli benle bir çatışma halinde .. allahım sinir krizleri geçirdim uzunca bir süre.. eşimde anladı ve baya sert konuşmuş annesi ile ama beni üzüyor kadın ya. bu günde 5 dk uğrayalım dedik kucağına aldı oğlumu "annesinin gülü gülü" diyor.. kendisinden bahsediyor... iyice sinirlendim evet benim herşeyim o falan dedim bende artık.. kırmak da istemiyorum ama oğluma öyle davranması ve oğlumun ona alışmasını hiç istemiyorum yaa :( ne yapacağımı bilemiyorum çok çok üzülüyorum eşime de hafif çıtlattım anlıyorum ben ne demek istediğini bana denk geldiği zaman böyle bir durum ben gereken uyarıyı yaparım dedi ama ne kadar dikkate alır bilmiyorum.. çok dik kafalı başına buyruk bir kadın.. dua etmek istiyorum ama nasıl dua edeceğimi de bilmiyorum bu konu hakkında.. Allahım oğlumu kıskanıyorum oğlum onlara alışmasın onları sevmesin mi diyim ne diyim yaa :(:(

böyle bişi yaşayan varmı dr alerji değil diyor haftada bir denicekmişim vücut alışcakmış böylece yoğurda peynir de korkudan deneyemedim :(
alerjı olsa butun vucudunda cıkar bence

aynen aynen canım çok alemsin ya eşlerimizi üzmeyelim benimkide aman 3 kilo falan fazlan var üzülme deyip duruyo. aynen ya bende yemek yemekten zevk alıyorum resmen ya şu emzirme döneminin tadını çıkarıp yemeye devam boşver. hamileliğin ilk 3 ayı bişey yiyemedim onun acısını çıkarıyorum hamilelik önceside sadece yemek yemiş olmak için yerdim şimdi resmen canım istiyo şu abur cubur olmasa.
laynnnnnn emzırmekle aburcuburun alakası yokkkk, ben ek gıdaya baslamadan basladım dıyete dr karbonhıdratın bebege faydası yok kes onları dedı gercekten sutumde etkılenmedı

bizde dün ürolojiye gittik sünneti görüşmek için herhangi bir sorun olmadığını sünnet ettirilebileceğini ancak yağ dokusu biraz fazlaymış oğlumda o nedenle sünneti güzel olmaz isterseniz yürümesini kilosunu atmasını bekleyin dedi dr amcası bizde peki o zaman dedik seneye kaldı sünnetimiz..

birde kızlar benim moralim çok bozuk bu aralar sizden yardım almak istiyorum.. kimseylede konuşamıyorum bu konuyu.. Allah izin verirse bayramdan sonra rapor alabilirsem Eylülde işe başlıycam ve oğluma kayınvalidem bakıcak.. şanslıyım hiç değilse oğlumu çok seven biri bakıyor onda sorun yok ama beslenmesi konusunda çok dikkat edeceğini sanmıyorum o yüzden eşim çorbasını yemeğini yaparsın götürürsün dedi.. besin değerleri çok iyi olmuycak çünkü anında yapılıp hemen yedirilmesi gerekiyor diyor dr lar ama ne yapalım tamam akşamdan yaparım her şeyini götürürüm.. ama benim asıl üzüldüğüm şu k.validem oğlumun sanki annesi gibi davranıyor deli oluyorumm
temmuzda 1 hafta baktı ben 14,30 eve geldim eve gelince vermiyo oğlumu bana arabaya biniyoruz bir yere gitcez hemen kucağımdan almaya çalışıyor sanki sanarsınız annesi o, görümceme gidiyoruz ver ben bakarım diye kucağımdan alıyor kimseye vermiyor.. sürekli benle bir çatışma halinde .. allahım sinir krizleri geçirdim uzunca bir süre.. eşimde anladı ve baya sert konuşmuş annesi ile ama beni üzüyor kadın ya. bu günde 5 dk uğrayalım dedik kucağına aldı oğlumu "annesinin gülü gülü" diyor.. kendisinden bahsediyor... iyice sinirlendim evet benim herşeyim o falan dedim bende artık.. kırmak da istemiyorum ama oğluma öyle davranması ve oğlumun ona alışmasını hiç istemiyorum yaa :( ne yapacağımı bilemiyorum çok çok üzülüyorum eşime de hafif çıtlattım anlıyorum ben ne demek istediğini bana denk geldiği zaman böyle bir durum ben gereken uyarıyı yaparım dedi ama ne kadar dikkate alır bilmiyorum.. çok dik kafalı başına buyruk bir kadın.. dua etmek istiyorum ama nasıl dua edeceğimi de bilmiyorum bu konu hakkında.. Allahım oğlumu kıskanıyorum oğlum onlara alışmasın onları sevmesin mi diyim ne diyim yaa :(:(
ay ne desem bılemedım zor bı durum allahtan kocan senın yanında

peki sen hala veriyormusun yoğurt düzenli?ben tekrar denemeye korkuyorum ewet bizim de hemen geçiyor kızarıklık ama bayaçok oluyor yüüznde kulaklarına kadar:(temre hç duymadım internetten okuudm cildin florasının bozulmasıymış dr ne dedi en iisni onlar bilir nazardan olduğuna inanılıomuş halk arasında

Son düzenleme:

ayy benim durumumun aynısı kendim yazmışımda okuyorum sandım benimkininde kızı yok benm kız sanki onun gibi davranıyor ilk torunda bi görsen hiç bana vermek istemiyo gelince bi lıyo anca emzirmek için alıyıom arabada o tutmak istiyo son iftara giderken vermedim gezmeye gidince hep o tutsun istiyo anneme kalmaya gidiyorum gelince ağlıyo falan bende ekimde işe başlıcam 1 hafta annem 1 hafta k.validem bakcak çok morallerim bozuk aynen yemek konusunda hatta alt değiştirme uyku satleri herşey hakkında telaşlıyım offff ne zor şey ya çalışan anne olmak bi 3 ay daha izin istemeyi planlıyorum ama nasıl bırakcam hiç bilmiyom klıma gelip kızıma baktıkça ağlıcağım geliyo

Back
X