2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Eki Görüntüle 764730 bu hoppaladan alıyım diyorum ama ne diyorsunuz kızlar
bizimki de buna benziyo canım
ama daha kullanmaya başlamadık
ben bebeklerin zıpladıklarında yüzlerindeki o ifadeye bayılıyorum
sırf o yüzden aldık diyebilirim :))))

Ay hepiniz çok alemsiniz :9: Ben şu an 71 kiloyum, 65 kilo ile hamile kaldım, doğuma 80 kilo ile girdim. Sizin şu anki kilolarınızda olduğum zamanları hatırlamıyorum bile :9: Benim hamile kaldığım kiloyla siz doğuma girmişsiniz, kendinizi iğrenç mi hissediyorsunuz? :3: Eh biz ölelim o zaman :5:
Dün alışverişe gittim ve bir kez daha anladım, bu göbekten kurtulmam lazım. Bu akşam düzenli yürüyüşüme başlıyorum arkadaş.. Ama diyet derseniz, ona hala yokum.. Ek gıdaya başlatınca olabilir.

bir de kızlar, kızımın çenesi isilik gibi oldu. Dün şeftali tattırmıştım (tamam güzel yediği için tattırmayı abartmış olabilirim:9:) ardından da ağzını silmeyi geciktirdim sanırım. Ondan olmuş olabilir mi? Bir de göğsümün ucu da kaşınıyor, bir bağlantı var mı çözemedim.
ben senden bir boy daha iri bi patatesim canım :9:
bekarken 47 kg larda dolaşan ben,işe başladım oldum 50
50yle evlendim derken ipin ucu kaçtı gece yemek yemekten,hatırım içinler yüzünden
70le hamile kaldım 89la doğuma girdim
boy desen 1.60 , selvi de değilim
şimdi 77yim bazen 75 e kadar düşüyorum
ama çok pis azmettim verecem bu kiloları:47:
hatta ideal kiloma inecem:10:
hayatım boyunca yediklerimi saydım diyebilirim
hamileliktede o kadar dikkat edip bir nevi rejim yapmama karşın 19 kilo aldım :5:
dikkat etmeseydim 30-40 kg alırdım rahat
arkadaş benimde metabolizmam hızlı olsaydı ne vardı sanki
off off deştiniz yaramı kızlar :(((

bizde dün ürolojiye gittik sünneti görüşmek için herhangi bir sorun olmadığını sünnet ettirilebileceğini ancak yağ dokusu biraz fazlaymış oğlumda o nedenle sünneti güzel olmaz isterseniz yürümesini kilosunu atmasını bekleyin dedi dr amcası bizde peki o zaman dedik seneye kaldı sünnetimiz..

birde kızlar benim moralim çok bozuk bu aralar sizden yardım almak istiyorum.. kimseylede konuşamıyorum bu konuyu.. Allah izin verirse bayramdan sonra rapor alabilirsem Eylülde işe başlıycam ve oğluma kayınvalidem bakıcak.. şanslıyım hiç değilse oğlumu çok seven biri bakıyor onda sorun yok ama beslenmesi konusunda çok dikkat edeceğini sanmıyorum o yüzden eşim çorbasını yemeğini yaparsın götürürsün dedi.. besin değerleri çok iyi olmuycak çünkü anında yapılıp hemen yedirilmesi gerekiyor diyor dr lar ama ne yapalım tamam akşamdan yaparım her şeyini götürürüm.. ama benim asıl üzüldüğüm şu k.validem oğlumun sanki annesi gibi davranıyor deli oluyorumm
temmuzda 1 hafta baktı ben 14,30 eve geldim eve gelince vermiyo oğlumu bana arabaya biniyoruz bir yere gitcez hemen kucağımdan almaya çalışıyor sanki sanarsınız annesi o, görümceme gidiyoruz ver ben bakarım diye kucağımdan alıyor kimseye vermiyor.. sürekli benle bir çatışma halinde .. allahım sinir krizleri geçirdim uzunca bir süre.. eşimde anladı ve baya sert konuşmuş annesi ile ama beni üzüyor kadın ya. bu günde 5 dk uğrayalım dedik kucağına aldı oğlumu "annesinin gülü gülü" diyor.. kendisinden bahsediyor... iyice sinirlendim evet benim herşeyim o falan dedim bende artık.. kırmak da istemiyorum ama oğluma öyle davranması ve oğlumun ona alışmasını hiç istemiyorum yaa :( ne yapacağımı bilemiyorum çok çok üzülüyorum eşime de hafif çıtlattım anlıyorum ben ne demek istediğini bana denk geldiği zaman böyle bir durum ben gereken uyarıyı yaparım dedi ama ne kadar dikkate alır bilmiyorum.. çok dik kafalı başına buyruk bir kadın.. dua etmek istiyorum ama nasıl dua edeceğimi de bilmiyorum bu konu hakkında.. Allahım oğlumu kıskanıyorum oğlum onlara alışmasın onları sevmesin mi diyim ne diyim yaa :(:(
Canım ya okuyunca çok üzüldüm, kendimi senin yerine koydum da aynı senin gibi hisseder, aynı senin gibi yaşardım duygularımı. Bana öyle geliyor ki, çalışan bir anne için bebeğe biri bakacaksa en önce kendi annesi olsun istiyor. Kayınvalide olabildiğince bakmasın isteniyor (bende de öyle) seninki iyiden iyiye bebek özlemiş, belli. Sabret, zamanla coşkusu azalacaktır. Tabi senin şu an kayınvalidenin tavırlarına bu kadar uyuz olman bebeğinden ayrılmak zorunda kalacağını düşününce yaşadığın sıkıntıdan da kaynaklanıyor bence. Düzeniniz oturunca yine kızarsın ama bu kadar değil. Şimdi ona benden iyi kimse bakamaz duygusu baskındır sende. Kayınvalidenin o bir haftalık deneme sürecindeki tavırları da seni rahatsız etmiş. Bi de 'anne' lafı çok özel yaa, ben ona çok kızdım. Babanne olmak neyine yetmiyor? Genç mi k.validen? Yaşlanmak mı istemiyor, neye direniyor ki torununa annem diye hitap ediyor? Çok gıcık bir durum.
Şu "onları sevmesin" duygusunu ben de çok sık yaşıyorum, k.valide bebeği kucağına alınca ağlasın, uykusu gelsin filan istiyorum. Ben de kızımı kıskanıyorum onlardan. Bağıra bağıra sevmeleri, şapşup öpmeleri beni de delirtiyor. Öyle bağırarak 'babanneeemmm' diyor ki, kızım sıçrıyor.
Annen baksa olmaz mı, uzakta mı? K. Validenle çok mu yakın oturuyorsunuz?
Bir de radikal birşey diyeceğim ama, işe dönmesen, çalışmasan bir süre olmaz mı?

ayy benim durumumun aynısı kendim yazmışımda okuyorum sandım benimkininde kızı yok benm kız sanki onun gibi davranıyor ilk torunda bi görsen hiç bana vermek istemiyo gelince bi lıyo anca emzirmek için alıyıom arabada o tutmak istiyo son iftara giderken vermedim gezmeye gidince hep o tutsun istiyo anneme kalmaya gidiyorum gelince ağlıyo falan bende ekimde işe başlıcam 1 hafta annem 1 hafta k.validem bakcak çok morallerim bozuk aynen yemek konusunda hatta alt değiştirme uyku satleri herşey hakkında telaşlıyım offff ne zor şey ya çalışan anne olmak bi 3 ay daha izin istemeyi planlıyorum ama nasıl bırakcam hiç bilmiyom klıma gelip kızıma baktıkça ağlıcağım geliyo
Valla benimki benden çekiniyor, bir de bana uzak oturuyor, ondan bunları yapamıyor. Yüz bulsa yapar. Geçenlerde ben bebek arabasını kullanırken bana bir kalça attı, hooop aldı arabayı eline, ama farkında değil. o an canı birşeye sıkkındı, birşey demedim ama nasıl sinir oldummmmm:47:
senin k. Valide böyleyken bir hafta o bir hafta anneanne olayı yürümeyebilir. Üç hafta ben bakaym sen bi hafta bak filan diyebilir annene. Sen sıkı sıkı tembihle anneni, kontrolü ona bırakmasın.

ben senden bir boy daha iri bi patatesim canım :9:
bekarken 47 kg larda dolaşan ben,işe başladım oldum 50
50yle evlendim derken ipin ucu kaçtı gece yemek yemekten,hatırım içinler yüzünden
70le hamile kaldım 89la doğuma girdim
boy desen 1.60 , selvi de değilim
şimdi 77yim bazen 75 e kadar düşüyorum
ama çok pis azmettim verecem bu kiloları:47:
hatta ideal kiloma inecem:10:
hayatım boyunca yediklerimi saydım diyebilirim
hamileliktede o kadar dikkat edip bir nevi rejim yapmama karşın 19 kilo aldım :5:
dikkat etmeseydim 30-40 kg alırdım rahat
arkadaş benimde metabolizmam hızlı olsaydı ne vardı sanki
off off deştiniz yaramı kızlar :(((
Yavrum şu forumda yakınımda olmadığına, aynı şehirde yaşamadığıma, komşu olma şansımın olmadığına en çok üzüldüğüm hatun sensin yemin ederim.:16: Şuracıkta olsaydın şu ücretsiz izinleri çatır çatır yeseydik, beraber kaza oruçlarımızı tutsaydık, akşamları birlikte yürüyüş yapsaydıkne şahane olurdu yaaa... Şu çok pis azminden ecük de bağa vir :)) metabolizmayı hiç sorma benimki de çok yavaş, hiç hızlı kilo veremem. Bir ara benden çok yediği halde 36 beden olan bir arkadaşla takılıyordum, sinir bozucuydu.
bozma moraliniiii, çok güzeliz çooookkk :21:
Bi de magnum double karadut böğürtlen çok güzel bak, ondan ye bol bol :9: Meltem karbonhidratın süte etkisi yok demiş, katılmıyorum. Mesela nefis bir dilim patatesli börek ya da kek,pasta (karbonhidratlı)yedin, yanına da mis gibi demlenmiş açık bir bardak çay. Mutlu oldun, moral oldu ohhhhhhh missss dedin, al sana sütttt :))
diyet yaptın, kilo vermem lazım, çok çirkinim dedin. Sinir stres yaptın, süt salınımı azaldı. Ne oldu süt azaldııııııı :9:
Yani neymiş
karbonhidratlı nefis yemekler =mutluluk= süt
diyet psikolojisi = stres= ahan da azaldı süt

arz ederim :9:

Yavrum şu forumda yakınımda olmadığına, aynı şehirde yaşamadığıma, komşu olma şansımın olmadığına en çok üzüldüğüm hatun sensin yemin ederim.:16: Şuracıkta olsaydın şu ücretsiz izinleri çatır çatır yeseydik, beraber kaza oruçlarımızı tutsaydık, akşamları birlikte yürüyüş yapsaydıkne şahane olurdu yaaa... Şu çok pis azminden ecük de bağa vir :)) metabolizmayı hiç sorma benimki de çok yavaş, hiç hızlı kilo veremem. Bir ara benden çok yediği halde 36 beden olan bir arkadaşla takılıyordum, sinir bozucuydu.
Bi de magnum double karadut böğürtlen çok güzel bak, ondan ye bol bol :9: Meltem karbonhidratın süte etkisi yok demiş, katılmıyorum. Mesela nefis bir dilim patatesli börek ya da kek,pasta (karbonhidratlı)yedin, yanına da mis gibi demlenmiş açık bir bardak çay. Mutlu oldun, moral oldu ohhhhhhh missss dedin, al sana sütttt :))
diyet yaptın, kilo vermem lazım, çok çirkinim dedin. Sinir stres yaptın, süt salınımı azaldı. Ne oldu süt azaldııııııı :9:
Yani neymiş

Cok hossun :)

bayadır giremiyorum pc bozuk yok telefon bozuldu pc takılıyo felan derken face kolay giriyo anlamadım bu pcyi şubat mart annelerinde takılıodum kk da mart annelerinde sürmeli diye bi arkadaş varmış bebeğini yastıkla uyutmuş ilk kez ve bebeğini kaybetmiş çok üzüldüm lütfen yastık kullanmayın bide cenaze dönüşünde haberlerdede çıktı kırklareli samsun trafik kazası olmuş onun ailesiymiş 5 kişi vefat etmiş dua ettim sizde edin isterseniz allah sabır versin.kötü haberle gelmek istemezdim :(

bu arada ek gıdalar için gurmebebek.com diye bir site var harika tüm yiyeceklerin hangi aydan itibaren verilebilceği içindeki değerler yararları ve tariflerle dolu bir site ben grup grup ayrılmış olan yiyecekelri yanlarına hangi aylardan itibaren yedirmem gerektğini buzdolabıma yapıştırdım ilk aşama yiyecekelr var bir bakın kızlar
bu arada bi arkadaş hamileymiş tebrikler hasta olanlar geçmiş olsun
ben 3 aylıkken ören de şişme havuza deniz suyu dolduduk sahilde güneşte beklettik ısınınca öyle soktuk sonra marmara adası ve geçen gün erdekte soktum ona sarıldım ilk ayaklarını sokunca ayaklarını çekiti vücudunu oyu yapa yapa sokup çıkardım ve çok mutlu oldu sırt üstü yatırıp çektim denizde baya eğlendik artık 5 aylık olduk tabii 27 şubat doğumlu oğlum.şubat mart annelri sayfasında bi arkadaş swim avia mmı öle bişe simidi boynuna taktığın ı düşünün ondan almış çok memnunm dedi o gruptan bi arkdaş yurt dışından getirtiyo 28 tl internetten araşştrıdık bebeklerin boynu acımıyomuş ve kendi başına suyun içinde hareket etmeleri rahatlatıyormuş bi araştrın isterseniz yarın görüşmek üzere artık buradayım :)

Yani neymiş

ahahahhah hıc teee bıleeee bak 2 bucuk aydır emzırıyorummmm :D kumpı ıtıraf et emzırmeın arkasına sıgınıyosun :1::1::1::1:

bayadır giremiyorum pc bozuk yok telefon bozuldu pc takılıyo felan derken face kolay giriyo anlamadım bu pcyi şubat mart annelerinde takılıodum kk da mart annelerinde sürmeli diye bi arkadaş varmış bebeğini yastıkla uyutmuş ilk kez ve bebeğini kaybetmiş çok üzüldüm lütfen yastık kullanmayın bide cenaze dönüşünde haberlerdede çıktı kırklareli samsun trafik kazası olmuş onun ailesiymiş 5 kişi vefat etmiş dua ettim sizde edin isterseniz allah sabır versin.kötü haberle gelmek istemezdim :(

bu arada ek gıdalar için gurmebebek.com diye bir site var harika tüm yiyeceklerin hangi aydan itibaren verilebilceği içindeki değerler yararları ve tariflerle dolu bir site ben grup grup ayrılmış olan yiyecekelri yanlarına hangi aylardan itibaren yedirmem gerektğini buzdolabıma yapıştırdım ilk aşama yiyecekelr var bir bakın kızlar
bu arada bi arkadaş hamileymiş tebrikler hasta olanlar geçmiş olsun
ben 3 aylıkken ören de şişme havuza deniz suyu dolduduk sahilde güneşte beklettik ısınınca öyle soktuk sonra marmara adası ve geçen gün erdekte soktum ona sarıldım ilk ayaklarını sokunca ayaklarını çekiti vücudunu oyu yapa yapa sokup çıkardım ve çok mutlu oldu sırt üstü yatırıp çektim denizde baya eğlendik artık 5 aylık olduk tabii 27 şubat doğumlu oğlum.şubat mart annelri sayfasında bi arkadaş swim avia mmı öle bişe simidi boynuna taktığın ı düşünün ondan almış çok memnunm dedi o gruptan bi arkdaş yurt dışından getirtiyo 28 tl internetten araşştrıdık bebeklerin boynu acımıyomuş ve kendi başına suyun içinde hareket etmeleri rahatlatıyormuş bi araştrın isterseniz yarın görüşmek üzere artık buradayım :)
bende yenı uye oldum o gruba surmelıye bende cok uzuldum rabbım evlat acısı vermesın kımseye

günaydın kızlar sürmeliden bahsedilmiş ya mart annelerinden biz yastık kullanmıyoruz ama oğlum artık çok rahat döndüğü için sırt üstü yatırsamda bir sağ bir sol yüzüstü her tarafa dönüyor deli gibi yatıyor yani sabaha kadar kırk şekil değiştiriyor.sizce yüzüstü yatması sakıncalımı ama engelleyemem ki kendi istediği gibi dönüyor sizler nasıl yapıyorsunuz

ahahahhah hıc teee bıleeee bak 2 bucuk aydır emzırıyorummmm :D kumpı ıtıraf et emzırmeın arkasına sıgınıyosun :1::1::1::1:

Olabilir meltem, niye yüzleşmeye zorluyorsun ki :9:
Ya benim diyet yapabilmem için önce yediklerimden bu kadar keyif almamam lazım :56: O da nasıl olur ki, anca hipnoz ya da akupunktur olabilir herhalde. Bir de önceki mesajımda dediğim gibi , kocam araba sözü verdi. Ucunda anca büyük bir ödül olması lazım. Şu aralar alamayacağına göre diyeti de şimdi yapmaya gerek yok :9:
Bu arada bugün benim doğumgünüm kızlar, bugün 30 yaşımı doldurdum :62:

Son düzenleme:
Ya benim diyet yapabilmem için önce yediklerimden bu kadar keyif almamam lazım :56: O da nasıl olur ki, anca hipnoz ya da akupunktur olabilir herhalde. Bir de önceki mesajımda dediğim gibi , kocam araba sözü verdi. Ucunda anca büyük bir ödül olması lazım. Şu aralar alamayacağına göre diyeti de şimdi yapmaya gerek yok :9:
doğum güünün kutlu olsun nice mutlu yıllar mutlu yaşlar inşallah bebişinle ve sevdiklelerinle sağlıklı bir ömür dileğiyle

ıyıkı dogdun kumpıııııııııııııııııııııııı demek sende 83 lusunnn :D ben bedavaya dıyet yapıyorum deseneeee :D demekkı sen yasamak ıcın yıyenlerden degıl yemek ıcın yasayanlardansın , ne kadar guzel yedıklerınden keyıf alman helekı yedıkten sonra vıcdan azabı cekmıyosan super superrr :)

meltem nasılsın canım ben bişey sorcam hemşireyide arıcam ama inan burdaki hemşirelerden daha iyi biliyoruz şimdi oğlum ayın 28zinde aşısı var ama ogun pazar birde oğlum sünneti daha yeni bir kaç gün ertelesem yada pazartesi olsa çok zorlanmazmı

ay ne desem bılemedım zor bı durum allahtan kocan senın yanında[/QUOTE]

Çok şükür hep yanımda oldu inşallah bundan sonrada böyle devam eder..
Bu arada kilo verme azmine bayıldım.. müthiş bir irade Maşallah diyelim de nazar değmesin..

peki sen hala veriyormusun yoğurt düzenli?ben tekrar denemeye korkuyorum ewet bizim de hemen geçiyor kızarıklık ama bayaçok oluyor yüüznde kulaklarına kadar:(temre hç duymadım internetten okuudm cildin florasının bozulmasıymış dr ne dedi en iisni onlar bilir nazardan olduğuna inanılıomuş halk arasında

canım ben hala yoğurt vermeye devam ediyorum.. kan tahlilinde falan hiç bir sorun çıkmadı.. z.yağı sürüp dua okumaya devam edicez :)

ayy benim durumumun aynısı kendim yazmışımda okuyorum sandım benimkininde kızı yok benm kız sanki onun gibi davranıyor ilk torunda bi görsen hiç bana vermek istemiyo gelince bi lıyo anca emzirmek için alıyıom arabada o tutmak istiyo son iftara giderken vermedim gezmeye gidince hep o tutsun istiyo anneme kalmaya gidiyorum gelince ağlıyo falan bende ekimde işe başlıcam 1 hafta annem 1 hafta k.validem bakcak çok morallerim bozuk aynen yemek konusunda hatta alt değiştirme uyku satleri herşey hakkında telaşlıyım offff ne zor şey ya çalışan anne olmak bi 3 ay daha izin istemeyi planlıyorum ama nasıl bırakcam hiç bilmiyom klıma gelip kızıma baktıkça ağlıcağım geliyo

Yalnız değilmişim demek ki.. Allah yardımcımız olsun.. insan kimseye güvenemiyor dediğin gibi .. keşke imkan olsa da biz baksak bebişlerimize ::(

Canım ya okuyunca çok üzüldüm, kendimi senin yerine koydum da aynı senin gibi hisseder, aynı senin gibi yaşardım duygularımı. Bana öyle geliyor ki, çalışan bir anne için bebeğe biri bakacaksa en önce kendi annesi olsun istiyor. Kayınvalide olabildiğince bakmasın isteniyor (bende de öyle) seninki iyiden iyiye bebek özlemiş, belli. Sabret, zamanla coşkusu azalacaktır. Tabi senin şu an kayınvalidenin tavırlarına bu kadar uyuz olman bebeğinden ayrılmak zorunda kalacağını düşününce yaşadığın sıkıntıdan da kaynaklanıyor bence. Düzeniniz oturunca yine kızarsın ama bu kadar değil. Şimdi ona benden iyi kimse bakamaz duygusu baskındır sende. Kayınvalidenin o bir haftalık deneme sürecindeki tavırları da seni rahatsız etmiş. Bi de 'anne' lafı çok özel yaa, ben ona çok kızdım. Babanne olmak neyine yetmiyor? Genç mi k.validen? Yaşlanmak mı istemiyor, neye direniyor ki torununa annem diye hitap ediyor? Çok gıcık bir durum.
Şu "onları sevmesin" duygusunu ben de çok sık yaşıyorum, k.valide bebeği kucağına alınca ağlasın, uykusu gelsin filan istiyorum. Ben de kızımı kıskanıyorum onlardan. Bağıra bağıra sevmeleri, şapşup öpmeleri beni de delirtiyor. Öyle bağırarak 'babanneeemmm' diyor ki, kızım sıçrıyor.
Annen baksa olmaz mı, uzakta mı? K. Validenle çok mu yakın oturuyorsunuz?
Bir de radikal birşey diyeceğim ama, işe dönmesen, çalışmasan bir süre olmaz mı?

Valla canım herşeyi geçtimde dediğin gibi Anne kelimesi artık "ebe" dedittircem sana diycem.. :D:D ya birde 3. torunu.. görümcemin de 2 oğlu var en küçüğüne de k.validem bakmış ama bu oğlunun cocuğu olduğu için kendisinin zannediyo.. hala böyle düşünceler var malesef ki.. anneme uzak oturuyorum k.validemin evi iş yerimize yakın olduğu için burada oturmayı tercih ettik hem anneme göre de daha genç diye böyle bir karar almıştım ayrıca annem yazın ANkarada olmuyor ama kışın annemi bana getircem biraz bende bakar biraz ben giderim anneme o şekilde idare edicez sanırım.. ücretsiz izin almam çok zor eşim de memur çünkü tek memur maaşı ile geçinmek de çok zorlanırız:(:( Allahım hayırlısını versin.. kimseyi çocuğundan ayırmasın, hayırlı evlat olsunlar inşallah..

günaydın kızlar sürmeliden bahsedilmiş ya mart annelerinden biz yastık kullanmıyoruz ama oğlum artık çok rahat döndüğü için sırt üstü yatırsamda bir sağ bir sol yüzüstü her tarafa dönüyor deli gibi yatıyor yani sabaha kadar kırk şekil değiştiriyor.sizce yüzüstü yatması sakıncalımı ama engelleyemem ki kendi istediği gibi dönüyor sizler nasıl yapıyorsunuz

canım bnde yastık kullanmıyorum 1 yaşına kadar yastık yok sanırım ama dediğin gibi çok dönüyor ve karın üstü yatmayı seviyor inşallah sorun yaşamayız..

bu arada Allah sabır versin sürmeliye kimseye bu acıyı yaşatmasın...

Kizlar sut sagma makinam bozuldu napicam ben :((((( bi de haftasonuna denk geldi. Pazartesi servise gondersem ne zaman gelecek... O zamana kadar sutum iyice azalir, zaten azdi :(((( oglum da emmiyo beni... :(((

canım geçmiş olsun.. ihmal etme beze falan oluşmuştur belki hemen görün doktora..

sağol canım bugün yok mesala geçti arada tekrarlıyor işte dünde elimi yaktım ya bana ne oluyor sa anlamadım çürüğe ayrıldım daha 1 coçukla

Kumpiciimm dun dogum gununu kutlayamadim kizinla esinle mutlu uzun yillar gecirmen dilegi ile...

Uyuyamiyorum bugun sabah direksiyon sinavim var ogleden sonra da ablam gelecek amerika dan baya heyecanlıyım galiba:))

meltem nasılsın canım ben bişey sorcam hemşireyide arıcam ama inan burdaki hemşirelerden daha iyi biliyoruz şimdi oğlum ayın 28zinde aşısı var ama ogun pazar birde oğlum sünneti daha yeni bir kaç gün ertelesem yada pazartesi olsa çok zorlanmazmı
Bana hemsıre 4. Ay asısının ustunden tam 2 ay gecmelı onemlı dedı ama bılemedım

Back
X