- Konu Sahibi papatya3459
- #45.661
Kızlar selam ben de şubat annesiyim foruma yeni katıldım. hepinizi öpüyorum minnakları kokluyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar selam ben de şubat annesiyim foruma yeni katıldım. hepinizi öpüyorum minnakları kokluyorum![]()
hoş geldin aramıza ne güzel yazmışsın aklıma işe başladığım ilk gün geldi aynı duyguları bende yaşadım çok tuhaf ama onlar için çalışmak zorundayız bende senin gibi düşünüyorum 2 yaşında doğru kreşe nasip olursa inş. sende minnakını öp bizim yerimize![]()
burnum sızlamıştı yaş burnumdan akmaya başladıama anneme belli etmek istememiştim o ağladı hemen, o benim ciğerim gözün arkada kalmasın demişti. ben de koşarak kaçmıştım. merdivende ağlamıştım. üzüldüğümü görsün. istememiştim annemin.
![]()
benim kızımada kv bakıyor oda aynısını yaptı bana gözün arkada kalmasın sakın canım ciğerim o benim dedi ama bende ne ağlamak bak şimdi ağllatın gene kız beni nasıl bebişin yemesi uykusu boyu kilosu
orta karar bir bebek. bu aralar nazlı yiyor. Kilosu 5. ayda 7 civarıydı. boyu 64 cm. sütüm yok. mama veriyoruz ufak ufakta ek besinler. ve su!!!!
canım çok geçmiş olsun.dediğin gibi bunlar kaçınılmaz sanırım bundan sonra hayatımızda. ne kdar dikkatli olsak da tahminimizde daha haraketli bu böcükler. bişey olmamasına sevindim umarım ilk ve son olur..![]()
gecmıs olsun kumpıcım , ama uzulme o kadar cok duseceklerkı :)
Kumpicim geciktim ben biraz ehliyet konusunda ama çok şükür atlattım, valla sonuna kadar haklısın ehliyeti alıp cüzdanda bekletmiycem inşallah aktif bir şekilde kullanalım ki iyice öğrenelim yavaş yavaş alışcaz inşallah..
bu arada çok geçmiş olsun, düşe kalka büyüycekler tatlım ne yapalım yine de çok çok dikkat edelim de birşeycik olmasın yavrucaklarımıza..
canım ınan oncesınde cok barız bı belırtısı olmadı genel huysuzluk saly aakması , her seyı agza goturup kasıma cabaları , oncesı cok hırpalamadı, sonrası daha huysuz olduMelteemm (meltem abla demiyorum artık, bir tek ben abla diyince tuhaf oluyor sanki o yüzden)
Rüzgar'ın diş çıkarma aşamalarını yazarmısın.. Mert çok huysuz bu aralar dilini çiğner gibi bir hareket yapıyor sürekli.. sağ kulağını tutuyor.. sürekli ilgi kucak istiyor.. ama diş etinde herhangi bir kabarıklık yok ... huysuzluğunun sebebini anlamaya çalışıyorum da yardımcı olursan sevinirim..
biz saat itibariyle dün aşımızı olduk 6. ay aşısı şimdilik allaha şükür ateş falan yok inş olmazda
bebeğini sünnet edenler bizim dr krem kulanmayın dedi ama iltabı var ve bazen çok kuruyo sizler hangi kerimi kullandınız
Sorun halloldu :))) medela Ile ilgili problemlerinize yardimci olabilirim :)
annem fotoğrafımı gösterip. gel annesi geeel geel geel diyomuşHoşgeldin aramıza canım.. çok zor çalışan anne olmak minikbebek in dediği gibi onlar için çalışıyoruz.. üzmemeye çalışcam artık kendimi yoksa kendimi yıpratıyorum daha zor oluyor her şey.. ama geçen gün dedim ki k.valideme "ebe" diycek Mert sana ve anneme söylemesi kolay dedim hımm öyle mi iyi o zaman dedi.. şimdi her şeye "ebesiii" diyorumağıza hiç yakışmıyor ama napıyım annem annem diyip duruyor yoksa bu şekilde alışsın oğlum sonra kendisi düzeltir büyüyünce dilini
![]()