- Konu Sahibi papatya3459
- #45.701
benim kız bebelac muzlu muhallebi kavanoz mamasını çok sevdi hapur hapur yiyiyor kuzummm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim kız bebelac muzlu muhallebi kavanoz mamasını çok sevdi hapur hapur yiyiyor kuzummm
ah canım valla akıllı olsunlar, cin gibi olsunlar, saftirik olmasınlar, sonra ilk isteyene kaptırırızçok sakin de olmasınlar, eğlenmeyi bilsinler
![]()
tü tü tü tü![]()
İyiyim canım sen nasılsın?kuzummmmm nasılsınnnn
bebeklerimizi beklerken ne çok paylaşırdık aldıklarımızın fotolarını, ne güzeldi...yine yapalım yahu
not: erkek bebek annelerine vereceğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. inşallah ikinciye, ya da üçüncüye...olmadı dördüncüye![]()
İyiyim canım sen nasılsın?![]()
Panik atakmı peki nöbet geçiriyomu... Annem panik ataktır. allah kimseye panik atak nöbeti yaşatmasın. Çok kötü bir durum.ay canım hiç sorma susuzluktan gideceğim galiba Allah af etsinde eşim dün rahatsızlanmış hastanede onunla uğraştık sabah 8 de hastaneye gittik 1 de çıktık sonrada işe geldim oruçlu oruçlu yollarda çok zor valla hava çok sıvak 2,5 ta anca gelebildim şirkete gecede hiç uyku yoktu öyleyim işte panik atak teşhisi galiba eşim![]()
Panik atakmı peki nöbet geçiriyomu... Annem panik ataktır. allah kimseye panik atak nöbeti yaşatmasın. Çok kötü bir durum.
kumpii hahaha ne güldüm kız allah iyiliğini versin emi ayyyy çok güzeller canım ya kız lcw den aldığın o balıklı etek oluyormu şimdi kız bende kızıma alayım diyordum ama bilemedim
canım ben hep bir yıl önceden bir yıl sonranın alışverişini yaparım. şimdi giydiği kısa tulumları da hamileyken almıştım. sezon sonu iyi ekonomi oluyor. balıklı etek 12-18 ay, inşallah seneye giyecek yani. kızım balık burcu diye almalıyız diye düşündümbende alışveriş için bahanelerin bini bir para anlayacağın
![]()
annemin tabiri şöyle. Boğazımda dikenli teller var nefes alamıyorum, kollarım uyuşuyor derdi. Bu sıralar daha iyi. Allah korusun. ve yüzü ağzı mosmor olurdu. Zaten yarım kalple yaşıyor. baypas ta olamıyor, maalesef. Hücreleri ölmüş. Allah anneme uzun ömür versin. Ama doktoru da demişti. Seni kalbin değil tansiyonun öldürür demişti. İlacını aksatma demiştikalbine baktılar bir şey çıkmadı anlattığı şeyler de panik atağı gösteriyor canım yanımda oldu yaklaşık 1 ay önce kalp krizi geçiriyorum ben galiba nefes alamıyorum kalbim sıkışıyor falan dedi ama çok kötüydü gözleri yerinden fırlamıştı
benim kızımda kova 8 şubatöyle tabi indirimleri kovalamak lazım canım benim yoksa üstesinden gelemeyiz kız benim kızım KOVA![]()
canım ben hep bir yıl önceden bir yıl sonranın alışverişini yaparım. şimdi giydiği kısa tulumları da hamileyken almıştım. sezon sonu iyi ekonomi oluyor. balıklı etek 12-18 ay, inşallah seneye giyecek yani. kızım balık burcu diye almalıyız diye düşündümbende alışveriş için bahanelerin bini bir para anlayacağın
![]()
kumpirellacığım sana bayılıyorum valla seni yakından tanımak istedim ya kiloyla ilgili anlattıkların alışveriş bahanelerin falan beni öldürecek. herşeyi nasıl da kitabına uyduruyosun
minikbebek geçmiş olsun canım Allah şifa versin. umarım birşeyi yoktur eşinin..
bebeklerimizi beklerken ne çok paylaşırdık aldıklarımızın fotolarını, ne güzeldi...yine yapalım yahu
not: erkek bebek annelerine vereceğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. inşallah ikinciye, ya da üçüncüye...olmadı dördüncüye![]()
canım ben genelde çekiş gücü ile ilgili sorunlar yaşadım. birincisi motora süt kaçınca çekiş gücü azalıyo. öyle oldugu zaman motorunu acıp saç kurutma makinası ile kurutuyorum. geçen gün yine çekiş gücü azaldı. motoru kaç defa actım kuruttum olmadı. hani sütün biberona aktığı yerde beyaz bi plastik var ya. orası hava alıyormuş ondan cekmemiş. orası hava almıycak. bazen yağ birikiyo oraya. hava alıyo.orayı da yıkamaya dikkat et.bende sürekli sağıyorum ve arada problm çıkabiyo sen nsıl hallttin?
kumpirellacığım sana bayılıyorum valla seni yakından tanımak istedim ya kiloyla ilgili anlattıkların alışveriş bahanelerin falan beni öldürecek. herşeyi nasıl da kitabına uyduruyosun
minikbebek geçmiş olsun canım Allah şifa versin. umarım birşeyi yoktur eşinin..
Canımsın sen de, ne güzel iltifat buhiç sorma canım alem kız valla böyle arkadaşımız olduğu süre içinde ömrümüz 20 sene uzar ALlahın izni ile teşekkür ederim canım amin amin Allah razı olsun
bebekler büyüdükçe daha uzun aralıklar oluyor ya ondan daha rahat hareket ettim. Seneye yazın 15 aylık olacak,12-18 illaki olur ya.cok güzel elbiseler almışsın azraya :) ben almaya cesaret edemiyorum denk gelecek mı seneye nasıl olacak diye.