2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bebeklerimizi beklerken ne çok paylaşırdık aldıklarımızın fotolarını, ne güzeldi...yine yapalım yahu :9:

not: erkek bebek annelerine vereceğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. inşallah ikinciye, ya da üçüncüye...olmadı dördüncüye :9::9:

Eklentiler

• $DSC03196.webp
    $DSC03196.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 58
  • $DSC03197.webp
    $DSC03197.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 69
  • $DSC03198.webp
    $DSC03198.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 61
  • $DSC03199.webp
    $DSC03199.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 49
  • $DSC03200.webp
    $DSC03200.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 72
  • $DSC03201.webp
    $DSC03201.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 90
  • $DSC03202.webp
    $DSC03202.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 52
  • $DSC03203.webp
    $DSC03203.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 80
  • $DSC03204.webp
    $DSC03204.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 61
  • $DSC03205.webp
    $DSC03205.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 69
bebeklerimizi beklerken ne çok paylaşırdık aldıklarımızın fotolarını, ne güzeldi...yine yapalım yahu :9:

not: erkek bebek annelerine vereceğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. inşallah ikinciye, ya da üçüncüye...olmadı dördüncüye :9::9:

kumpii hahaha ne güldüm kız allah iyiliğini versin emi ayyyy çok güzeller canım ya kız lcw den aldığın o balıklı etek oluyormu şimdi kız bende kızıma alayım diyordum ama bilemedim

İyiyim canım sen nasılsın?:34:

ay canım hiç sorma susuzluktan gideceğim galiba Allah af etsinde eşim dün rahatsızlanmış hastanede onunla uğraştık sabah 8 de hastaneye gittik 1 de çıktık sonrada işe geldim oruçlu oruçlu yollarda çok zor valla hava çok sıvak 2,5 ta anca gelebildim şirkete gecede hiç uyku yoktu öyleyim işte panik atak teşhisi galiba eşim :(

ay canım hiç sorma susuzluktan gideceğim galiba Allah af etsinde eşim dün rahatsızlanmış hastanede onunla uğraştık sabah 8 de hastaneye gittik 1 de çıktık sonrada işe geldim oruçlu oruçlu yollarda çok zor valla hava çok sıvak 2,5 ta anca gelebildim şirkete gecede hiç uyku yoktu öyleyim işte panik atak teşhisi galiba eşim :(
Panik atakmı peki nöbet geçiriyomu... Annem panik ataktır. allah kimseye panik atak nöbeti yaşatmasın. Çok kötü bir durum.

Panik atakmı peki nöbet geçiriyomu... Annem panik ataktır. allah kimseye panik atak nöbeti yaşatmasın. Çok kötü bir durum.

kalbine baktılar bir şey çıkmadı anlattığı şeyler de panik atağı gösteriyor canım yanımda oldu yaklaşık 1 ay önce kalp krizi geçiriyorum ben galiba nefes alamıyorum kalbim sıkışıyor falan dedi ama çok kötüydü gözleri yerinden fırlamıştı

kumpii hahaha ne güldüm kız allah iyiliğini versin emi ayyyy çok güzeller canım ya kız lcw den aldığın o balıklı etek oluyormu şimdi kız bende kızıma alayım diyordum ama bilemedim

canım ben hep bir yıl önceden bir yıl sonranın alışverişini yaparım. şimdi giydiği kısa tulumları da hamileyken almıştım. sezon sonu iyi ekonomi oluyor. balıklı etek 12-18 ay, inşallah seneye giyecek yani. kızım balık burcu diye almalıyız diye düşündüm :9: bende alışveriş için bahanelerin bini bir para anlayacağın :16:

canım ben hep bir yıl önceden bir yıl sonranın alışverişini yaparım. şimdi giydiği kısa tulumları da hamileyken almıştım. sezon sonu iyi ekonomi oluyor. balıklı etek 12-18 ay, inşallah seneye giyecek yani. kızım balık burcu diye almalıyız diye düşündüm :9: bende alışveriş için bahanelerin bini bir para anlayacağın :16:

öyle tabi indirimleri kovalamak lazım canım benim yoksa üstesinden gelemeyiz kız benim kızım KOVA :1:

kalbine baktılar bir şey çıkmadı anlattığı şeyler de panik atağı gösteriyor canım yanımda oldu yaklaşık 1 ay önce kalp krizi geçiriyorum ben galiba nefes alamıyorum kalbim sıkışıyor falan dedi ama çok kötüydü gözleri yerinden fırlamıştı
annemin tabiri şöyle. Boğazımda dikenli teller var nefes alamıyorum, kollarım uyuşuyor derdi. Bu sıralar daha iyi. Allah korusun. ve yüzü ağzı mosmor olurdu. Zaten yarım kalple yaşıyor. baypas ta olamıyor, maalesef. Hücreleri ölmüş. Allah anneme uzun ömür versin. Ama doktoru da demişti. Seni kalbin değil tansiyonun öldürür demişti. İlacını aksatma demişti

kumpirellacığım sana bayılıyorum valla seni yakından tanımak istedim ya kiloyla ilgili anlattıkların alışveriş bahanelerin falan beni öldürecek. herşeyi nasıl da kitabına uyduruyosun :1:

minikbebek geçmiş olsun canım Allah şifa versin. umarım birşeyi yoktur eşinin..

kumpirellacığım sana bayılıyorum valla seni yakından tanımak istedim ya kiloyla ilgili anlattıkların alışveriş bahanelerin falan beni öldürecek. herşeyi nasıl da kitabına uyduruyosun :1:

hiç sorma canım alem kız valla böyle arkadaşımız olduğu süre içinde ömrümüz 20 sene uzar ALlahın izni ile teşekkür ederim canım amin amin Allah razı olsun

cok güzel elbiseler almışsın azraya :) ben almaya cesaret edemiyorum denk gelecek mı seneye nasıl olacak diye.

bende sürekli sağıyorum ve arada problm çıkabiyo sen nsıl hallttin?
canım ben genelde çekiş gücü ile ilgili sorunlar yaşadım. birincisi motora süt kaçınca çekiş gücü azalıyo. öyle oldugu zaman motorunu acıp saç kurutma makinası ile kurutuyorum. geçen gün yine çekiş gücü azaldı. motoru kaç defa actım kuruttum olmadı. hani sütün biberona aktığı yerde beyaz bi plastik var ya. orası hava alıyormuş ondan cekmemiş. orası hava almıycak. bazen yağ birikiyo oraya. hava alıyo.orayı da yıkamaya dikkat et.

He he he :9: Eşime de yapıyorum bazen, bilahere anlatırım, ona yaptığım kitabına uydurmalar da bir başka oluyor :9:
Ben de sana bayılıyorum cicim, ama ne yazık ki izmirdesin. Olsun, kızım azıcık büyüsün ben atlar gelirim izmir'e, havalimanına yakın bir yerlerde takılırız. Meltem istanbula gelirken haber vermedi bana ama olsun, onu da çağırırız:34: ben akşam olunca dönerim evime. Sen yeter ki iste :16:
Ama sen şimdiden düşün, beni nereye götüreceksin, ne yiyeceğiz mesela? :56::39:
hiç sorma canım alem kız valla böyle arkadaşımız olduğu süre içinde ömrümüz 20 sene uzar ALlahın izni ile teşekkür ederim canım amin amin Allah razı olsun
Canımsın sen de, ne güzel iltifat bu :16:
Eşinin sıkıntısı neyse hemen anlaşılır inşallah. Endişelenme, eğer panik ataksa da çok kolay tedavi edilen bir hastalık. İlaçlarını kullanınca tekrarlamaz bile.

cok güzel elbiseler almışsın azraya :) ben almaya cesaret edemiyorum denk gelecek mı seneye nasıl olacak diye.
bebekler büyüdükçe daha uzun aralıklar oluyor ya ondan daha rahat hareket ettim. Seneye yazın 15 aylık olacak,12-18 illaki olur ya.

Son düzenleme:
anlaştık meltemi de alırız izmirdeki diğer arkadaşları da. ohoooo sen iste yeter ben kendi ellerimle yapar getiririm sana. face in falan var mı face te şubat mart anneleri diye sayfa var meltem falan orda mesela yoksa sende orda mısın :34:

Back
X