Canim cok gecmis olsun.. kulağı agriyorsa emmekde istemez . Sakin olduğunda kulaklarina baski yap aglayacak mi bakalimm.. Mert de bu gece uyuyamadi kulağını cekistiriyo ama baski yapinca aglamiyor.. kulak agrisini yasamistik mert te ayni dedigin gibi oluyor ama 2 gune geciyordu.. bize dr dis cikartabilir illa her cocukda dis etinde kabarma olacak degil demisti sabirla bekliyoriz biz de:**((
Allah razı olsun canım
salıdan beri doktorlardayız
cumartesi gece 5 de acile gittik düşün halimizi
sakin bir anı yok malesef avaz avaz
Rabbim kimseye vermesin çok çok zormuş
bugün başka bir dr a gittik
kulak enf dedi
Allah razı olsun kulak damlası yazdı
3saattir kesintisiz uyuyo yavrum
ah canım anne olup da elinden bişey gelmemesi ne zordur di mi.ağrısı uyumasına engel oluyor uykusuzlukda daha huysuz olmasına bebeklerin böyle bir kısır döngüsü var işte.ömer in de tam uykusunu alsa biraz rahatlayacağını düşünüyorum.kulağı için olup olmadığını şöyle anlayabilirsin emerken ya da keyfi yerindeyken serçe parmağını kulağın içine doğru yavaş yavaş masaj yapar gibi bastırırsın hemen huysuzlaşıp ağlıyorsa kulak ağrısı ihtimali yüksek yok kafayı sağa sola sallayıp elini kendi eliyle kapmaya çalışıyorsa da kulak kaşıntısı yani dişin uzantısı bi kaşıntı diyebiliriz.3 çocuğa dayanan tecrübem bu şekilde.aslında kulak ağrısı için de bişey söylicem ama çekiniyorum.tıbbi değil biraz geleneksel bi yöntem olduğu için:))aslında arkadaş çevremde doktor ve eczacı sayısı oldukça fazla onlar bana mesleki olarak senin yöntemlerini destekleyemesekte arkadaş olarak yaptığın her geleneksel metodun doğru olduğuna inanıyoruz derler ama burdan bilemiyorum böyle şeyler için tepki almaktan çekiniyorum galiba neyse ağrı geçmezse onu da yazarım
ahh canım ağrısı varken imkan yok gözünü kırpmıyor
ev poşet poşet ilaç oldu biri işe yarasa keşke
ben geleneksel yöntemlere açık biriyim canım, önerini merakla bekliyorum
dün akşam ılık zeytinyağı bile döktüm kulağına, sonra da sıcak havluyla kompres yaptım
annem bize öyle yapardı
zeytinyağının hatrına bir saat kadar uyutabildim akşam ömeri
senin tecrüben bendn daha çoktur, faydalanmak isterim canım
kızlar şimdi size bişey sorcam özellikle bebeği dönebilen anneler
eşimin bi arkadaşı var adamın bi kaç uzmanlık alanı var nöroloji çocuk genel cerrahi gibiadam prof.oğluma bakarken ayaklarından tuttu salladı ellerinden tuttu salladı yani ben hoopp noluyo yaa dememek için kendimi zor tuttum neyse parmağını oğluma verdi o da tuttu ve kalkmaya çalıştı adam ismine başka bişey dedi ama hani bildiğimiz yakalama refleksi işte.bu refleks bazı bebekte 4 bazısında 6 ay devam eder dedi.seninki devam ediyo bu refleksi kaybetmeden tam dönemez bebekler dedi.şaşırdım az çok sağlık alanında bilgim vardır ama böyle bişey hiç duymamıştım.bilgisine güvendiğim bi adam ama bu teorinin uygulama alanında ki doğruluğu nedir size sormak istiyorum bebeğiniz dönüyorsa yakalama refleksi hala devam ediyor mu ya da hem dönüyo hem de sıkıca yakalayabiliyo diyeniniz var mı
ilk defa duyuyorum canım
ömer zorda kalınca dönen bi bebek, öyle fıldır fıldır dönmüyor
yakalama refleksi hala devam ediyor
derdi oturmak, el bulduğu anda ayağa kalkmak ömerin
yüzüstü koyuyorum kendini geri geri ittiriyor
sonra da sıkılıp ağlıo, kendini kurtarmaya pek gayreti yok yani
teoriyi destekliyo ömerin durumu