- 24 Ekim 2011
- 1.043
- 9
- 66
- Konu Sahibi tugbadebrk
herkes bı kısı tahmını yapsn bakalım kımnkıler tutacak?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk tahmin benden olsun bence esinu:)
ılk uc tugba ben ve esın su an ben onde gozukuyorum ama bakalım erken dogurwn bırı muhakkak ckacak aramızda hhıc ummaıdıgımız bırı hemde:)
kesinlıkte 36 da ben dogcam dıyen bı zıpcıktı bebısımız olacak subat annelerınden :)ama aralık ocak annelerınde erken dogum rıskı olan anneler var hastanede yatan bozde seda dısında kımse yok galıbaanammm kız herkesten önde doğurtturcan beni. bana da sanki şubat başını bulacak gibi geliyo bakalım
ilk üçte benim de tahminim aynı kızlarrrr ama hiç belli olmaz valla erkek bebekler gününü doldurur heran bi kız annesi ocak 15 te doğurup hepimizi sollayabilir benden söylemesi![]()
sen beklıcen daha yok sana erken dogurmak:)bence bennn, :18::18::18::18:
benden beklemeyin ben muhtemelen 3 yada4 olurum buyuk ıhtımal 26 ocak olacakAllah iyiligini versin tugba ne orjinal karisin nerden aklina geldi
Bence meltem cok guzel bi dogum hikayesi patlaticak bize, aglaticak hepimizi. Sonra hepimiz hastaneye gidip dogurucaz.![]()
benden beklemeyin ben muhtemelen 3 yada4 olurum buyuk ıhtımal 26 ocak olacak![]()
sezeryan canım evet ırı bır bebek ama dr yıneden 39+ da alacagını soyledısenin ilki sezaryen mi normalmi.benim ilki sezaryen olduğu için 1 hafta erken olcak.bide senin bebişiri biraz belki daha önce olur canım
bende 02 şubat görünüyorum kızlar ama içimde hep bi korku erken olcak gibi geliyo![]()
1.tuğba5286
2.meltem
3.esinu bencede
ben 7.sırada olcam![]()
dagılınnnnnn leyyyn topıgı ben kapatcam en son ben dogurcammmmmmmmmmmbende 02 şubat görünüyorum kızlar ama içimde hep bi korku erken olcak gibi geliyo![]()
1.tuğba5286
2.meltem
3.esinu bencede
ben 7.sırada olcam![]()