2013 şubat annelerınden ilk kim doğuracak?

ılk uc tugba ben ve esın su an ben onde gozukuyorum ama bakalım erken dogurwn bırı muhakkak ckacak aramızda hhıc ummaıdıgımız bırı hemde:)

ilk tahmin benden olsun bence esinu:)

anammm kız herkesten önde doğurtturcan beni. bana da sanki şubat başını bulacak gibi geliyo bakalım :52:

ılk uc tugba ben ve esın su an ben onde gozukuyorum ama bakalım erken dogurwn bırı muhakkak ckacak aramızda hhıc ummaıdıgımız bırı hemde:)

ilk üçte benim de tahminim aynı kızlarrrr ama hiç belli olmaz valla erkek bebekler gününü doldurur heran bi kız annesi ocak 15 te doğurup hepimizi sollayabilir benden söylemesi :1:

anammm kız herkesten önde doğurtturcan beni. bana da sanki şubat başını bulacak gibi geliyo bakalım :52:

ilk üçte benim de tahminim aynı kızlarrrr ama hiç belli olmaz valla erkek bebekler gününü doldurur heran bi kız annesi ocak 15 te doğurup hepimizi sollayabilir benden söylemesi :1:
kesinlıkte 36 da ben dogcam dıyen bı zıpcıktı bebısımız olacak subat annelerınden :)ama aralık ocak annelerınde erken dogum rıskı olan anneler var hastanede yatan bozde seda dısında kımse yok galıba

en erken doğurur muyum bilmem ama sanki benim kız subatı beklemicek gibi geliyo nedense hep bana. ocak sonu doğururum ben diyom walla:) kısmettt:49:

Allah iyiligini versin tugba ne orjinal karisin nerden aklina geldi:9:

Bence meltem cok guzel bi dogum hikayesi patlaticak bize, aglaticak hepimizi. Sonra hepimiz hastaneye gidip dogurucaz.:9:

Son düzenleme:
15 ocakta bizim 1. evlilik yildonumumuz olucak. 16 ocak da esimin dogum gunu. İki gece asne fisne yapariz bakarsiniz bebis gelir. 14-17 arasi olsa ard arda hos olur yani. En guzel hediye bize zaten.:16: ama 1 subat olursa da hos bi tarih olur. 1/2/3 oluyo.:31:

Allah iyiligini versin tugba ne orjinal karisin nerden aklina geldi:9:

Bence meltem cok guzel bi dogum hikayesi patlaticak bize, aglaticak hepimizi. Sonra hepimiz hastaneye gidip dogurucaz.:9:
benden beklemeyin ben muhtemelen 3 yada4 olurum buyuk ıhtımal 26 ocak olacak:32::32::32::32::32::32:

1-tuğba (kız)
2-brs85 (kız)
3-esin (erkek)
4-ben (erkek)
5-meltem (erkek)

kendimi de listeye sokabilmek adına ilk 5 yaptım :)) benim ilk 5 tahminim bu :)

bende 02 şubat görünüyorum kızlar ama içimde hep bi korku erken olcak gibi geliyo :33:

1.tuğba5286
2.meltem
3.esinu bencede

ben 7.sırada olcam :3::3::3::3:

Back
X