- Konu Sahibi tugbadebrk
listeyi değiştiriyorum
1-tuğba
2-clemmm
3-brs85
4-esin
5-ben
6-meltem
1-tuğba
2-clemmm
3-brs85
4-esin
5-ben
6-meltem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dagılınnnnnn leyyyn topıgı ben kapatcam en son ben dogurcammmmmmmmmmm![]()
1-tuğba (kız)
2-brs85 (kız)
3-esin (erkek)
4-ben (erkek)
5-meltem (erkek)
kendimi de listeye sokabilmek adına ilk 5 yaptım :)) benim ilk 5 tahminim bu :)
bende 02 şubat görünüyorum kızlar ama içimde hep bi korku erken olcak gibi geliyo![]()
1.tuğba5286
2.meltem
3.esinu bencede
ben 7.sırada olcam![]()
maşşallah tüm topik kararlı 3 te doğurtçaklar beni![]()
kızlarrrr durun daha hiç bişeyim hazır değil benim en az 20 ocağı görmem lazım
![]()
bence butun subat annelerı ocakta doguracakta ondan:))))))ocakta doğurup şubat topiğini mi kapatcan kısss![]()
bence de clemm
tuba
ve eğer 17 ocakta alırsa ben..yok 24 ocakta alırsa arada da doğuran olmazsa yine ben..
esinu..meltem..papapa..seda favorilerim arasında..
bence de clemm
tuba
ve eğer 17 ocakta alırsa ben..yok 24 ocakta alırsa arada da doğuran olmazsa yine ben..
esinu..meltem..papapa..seda favorilerim arasında..
bence bu lıste dısında hıc beklemedıgımız kışıler çıkacak benımde 5 ocakta tarıh kesınlesecekfavorilerinan kahkaha attım :))) benim sezaryen olursa 12-19-26 ocak en geç :)) bakalım 5 ocakta belli olacak doğum şeklim :18::18:
bence bu lıste dısında hıc beklemedıgımız kışıler çıkacak benımde 5 ocakta tarıh kesınlesecek
:)))) cnım ocak sonu cok gec bu topık ıcın aralık sınu dogum yapacak 2 annemız var aksam sabah beklıyoruz haberBen doğurucam tabiki kızlar :) Normalde şubat 28 çıkıyor muhtemel doğum tarihimiz ama ikiz beklediğim için ocak sonuna çıkarsak iyi bizim için![]()
:)))) cnım ocak sonu cok gec bu topık ıcın aralık sınu dogum yapacak 2 annemız var aksam sabah beklıyoruz haber![]()