sağol canım. ilk anestezide ilaca rağmen rahmim açılmamış, kürtaj aletlerini rahime sokamamış doktor. o yüzden beni ayıltıp normal odaya aldılar, orda suni sancı verdiler, kanama ve açılma olana kadar saatlerce sancı çektim. yine de açılmam olmadı. saatler sonra çok azcık kanama başlayınca tekrar doğumhaneye aldılar ve tekrar anestezi verip kürtaj yaptılar.Canim cok gecmis olsun sanads burda beraber ortak olacagiz yasadiklarimiza ve tekrar mutlulukla bitecek hamilelikler yasayacagiz.Arastirma yaptirman iyi olmus diger hamileliginde sorun yasamaxsin hic olmazsa...Seni neden iki kez anestizi yaptılar..korunmsyi biraktinmi sen baya gecmis ustunden..Bu yuregimizdeki sizi tekrar hamile kalınca gecer gibime geliyorr peki arastirma donuclarni ne zaman alacaksin bize bildirmeyi unutma olurmu
geçmiş olsun bitanem inşallah bebiş haberini ilk sen verirsin bize
canım çok geçmiş olsun, o kadar iyi anlıyorum ki acını...
ben de 40 gün önce 9 haftalık bebeğimin kalp atışlarının olmaması sebebi ile kürtaj oldum. Aslında hiçbir belirtim yoktu, kanama ağrı sızı hiç bişey... Kontrole gittiğimde kalp atışı yok, kürtaj yapıcaz dedi dr. inanmadım, 3 doktora daha gittim. hepsi aynı şeyi demesine rağmen inanmaya inanmaya 2 gün sonra kürtaj oldum
mide bulantılarım vardı, yorgunluk halsizlik, göğüslerimde şişlik.... doktora dedim ben hala kendimi hamile gibi hissediyorum, normaldir dedi. kürtajdan sonra bile bi süre bunları hissedebilirsini beta hcg düşene kadar dedi...
Açılma olması için ilaç koymalarına rağmen benim de kanamam olmadı, açılmam olmadı. tekrar serumla ilaç verdiler, ağızdan 2 adet sancı hapı verdiler. Suni sancı verdiler. Resmen normal doğum yapar gibi oldu benimki, çok zordu. İlaçlar yan etki yaptı fln, bütün vücudum kaskatı kesildi, buz gibi oldum, ölüyordum resmen...
2 kez anestezi uygulandı ve 2.sinde zorla da olsa bebeğimi aldılar benden
ben hala alışamadım, senin acın daha taze, normaldir yani.
Zamanla azalıyor, ya da daha az dile getiriyorsun fln ama içinden hiç gitmiyor acısı
Rabbim sabır versin sana da, bütün yaşayanlara da...
Bana doktor 1-2 ay korunabilirsin, önemli olan kendini hazır hissetmen dedi. ilk adetimi oldum. ikincinin de olmasını bekleyeceğim. bu arada da trombofili paneli testlerimi yaptıracağım yarın. çıkan sonuçlara göre de korunup korunmayacağıma karar vereceğim.
Herkes için hayırlısı...
benim de ilk düşüğüm canım, doktorlar ilk düşükte araştırma yapmıyoruz dediler ama ben inat ettim. aynı acıyı tekrar yaşamayı beklemeyeceğim ve yaptıracağım dedim. Yarın kan veriyorum, imkanın varsa sen de yaptır. tekrar canının yanmasını bekleme
Aklına geldikçe için yanacak canım, haklısın... inşallah en kısa zamanda içindeki koru söndürecek güzel haberler alırsınhepimize çok geçmiş olsun kızlar dilerim rabbim tekrar aynı acıyı yaşatmaz ve en kısa zamanda yüreğimizin ateşini biraz olsun dindirecek meleklerimizi bize yollar.
bende 19 şubatta kürtaj oldum 5 haftalık gebeliğim sonlandırıldı o günden beri türlü dertle uğraştım her ay bebeğimi hissetmek için çalıştım ama olmadı şimdi içim soğudu aklıma bile gelmiyordu ama yaşatsalardı 1 ay sonra doğum yapacaktım bu günlerde küllenen acım kora dönüştü
Kan pıhtılaşması ile ilgili yapılan testlerin genel adı trombfili paneli canımcanım ben sadece kan pıhtılaşması tahlili yaptırmayı düşünüyorum senin dediğin trombofili paneli testi ne aynı şeymi başka testler var mı canı yapılması gereken bilgilendirirsen sevinirim hadi kib canım iyi akşamlar
hepimize çok geçmiş olsun kızlar dilerim rabbim tekrar aynı acıyı yaşatmaz ve en kısa zamanda yüreğimizin ateşini biraz olsun dindirecek meleklerimizi bize yollar.
bende 19 şubatta kürtaj oldum 5 haftalık gebeliğim sonlandırıldı o günden beri türlü dertle uğraştım her ay bebeğimi hissetmek için çalıştım ama olmadı şimdi içim soğudu aklıma bile gelmiyordu ama yaşatsalardı 1 ay sonra doğum yapacaktım bu günlerde küllenen acım kora dönüştü
Aklına geldikçe için yanacak canım, haklısın... inşallah en kısa zamanda içindeki koru söndürecek güzel haberler alırsın
21 eylül 2012 de kürtaj oldum.
kontrole gittiğimizde kalp atışları durmuştu....
1 yıl oldu hala hamile kalamadım.........
Canim cok zor yaAllah hepimize sabir versin...
21 eylül 2012 de kürtaj oldum.
kontrole gittiğimizde kalp atışları durmuştu....
1 yıl oldu hala hamile kalamadım.........
inşallah hep birlikte alalım canım o haberi
hayatımmmmmmm sıkma canını rabbim büyük elbet bizede melek gönderecek sağlıklısını hemdeee
amin inşallah
Birinci gebeliginde de cok beklemismiysdin melegini.Doktora gittinmi peki neden olmuyormus donucta husranla bitsede yasanmis bi gebeligin var.BEnce doktora gitmelisin
inşallah canım... hala adet olmadım ve perşembe dr gidicem artık.
evet canım 1 gebelik yaşadım.
dr kilo vermemi söyledi. aslında eşiminde dr gitmesi gerek ama gitmiyor.
adet düzensizliğim de var.
Bir hafta oldu bebeğim öleli. Cuma kontrolum var. Doktorum ilk adetten sonra korunmadan tekrar beraber olmaya başlayın dedi. Rabbim herkese nasip eder insallah çok acı bir durum.
bugün 1 hafta oldu meleğimden ayrılalı... cuma günü genel bir kontrolum var umarım herşey yolundadır. yalnız kızlar benden süt geliyor yaa ilaç almama rağmen normal bir durum mu bilmiyorum ama ilaç vermişlerdi gelmemesi için.. böyle birşey duyanınız var mı
ben de doğum günüm de aynı senin gibi ağustosta hamile olduğumu öğrendim ve ilk evlilik yıl dönümümüzde bebeğimin karnımda öldüğünü öğrendim. bugün de kürtaj oldum. sanırım hayatımın en berbat günlerini yaşıyorum. bugün narkoz verildikten sonra kendimde değilken bile gözlerimden yaşlar akıyormuş, kürtajdan hemen sonra eşim yanıma geldiğinde daha kendimde değildim ama gözlerimden yaşlar geldiğini söyledi. bebeğim yaşasaydı 3. ayıma girecektim bu hafta ama 2 buçuk aylıkken ölmüş yavrumRabbim kimseye yaşatmasın herkeste farklı olabilir ama ben de tam bir travma oldu. yine de Allah beterinden korusun, seninde benim de herkesin gönlüne göre versin
canım çok geçmiş olsun, o kadar iyi anlıyorum ki acını...
ben de 40 gün önce 9 haftalık bebeğimin kalp atışlarının olmaması sebebi ile kürtaj oldum. Aslında hiçbir belirtim yoktu, kanama ağrı sızı hiç bişey... Kontrole gittiğimde kalp atışı yok, kürtaj yapıcaz dedi dr. inanmadım, 3 doktora daha gittim. hepsi aynı şeyi demesine rağmen inanmaya inanmaya 2 gün sonra kürtaj oldum
mide bulantılarım vardı, yorgunluk halsizlik, göğüslerimde şişlik.... doktora dedim ben hala kendimi hamile gibi hissediyorum, normaldir dedi. kürtajdan sonra bile bi süre bunları hissedebilirsini beta hcg düşene kadar dedi...
Açılma olması için ilaç koymalarına rağmen benim de kanamam olmadı, açılmam olmadı. tekrar serumla ilaç verdiler, ağızdan 2 adet sancı hapı verdiler. Suni sancı verdiler. Resmen normal doğum yapar gibi oldu benimki, çok zordu. İlaçlar yan etki yaptı fln, bütün vücudum kaskatı kesildi, buz gibi oldum, ölüyordum resmen...
2 kez anestezi uygulandı ve 2.sinde zorla da olsa bebeğimi aldılar benden
ben hala alışamadım, senin acın daha taze, normaldir yani.
Zamanla azalıyor, ya da daha az dile getiriyorsun fln ama içinden hiç gitmiyor acısı
Rabbim sabır versin sana da, bütün yaşayanlara da...
Bana doktor 1-2 ay korunabilirsin, önemli olan kendini hazır hissetmen dedi. ilk adetimi oldum. ikincinin de olmasını bekleyeceğim. bu arada da trombofili paneli testlerimi yaptıracağım yarın. çıkan sonuçlara göre de korunup korunmayacağıma karar vereceğim.
Herkes için hayırlısı...
benim de ilk düşüğüm canım, doktorlar ilk düşükte araştırma yapmıyoruz dediler ama ben inat ettim. aynı acıyı tekrar yaşamayı beklemeyeceğim ve yaptıracağım dedim. Yarın kan veriyorum, imkanın varsa sen de yaptır. tekrar canının yanmasını bekleme
canım tıp fakültesi varsa oraya git, randevu almak fln biraz uzun sürüyor, yoğun oluyor tıp fakültesi hastaneleri ama, yine de böyle şeyleri geri çevirmeden incelemeye çalışıyorlar. Bence şansını orda dene. Tıp fakültesinde bir kadın doğum polikliniğine randevu al ve durumu anlat, inşallah yardımcı olurlar. Ben de dün hastaneye gittim. Pıhtılaşma faktörlerime bakmak için kan aldılar 1 tüp. Ama eşinden ve benden kromozom analizi için kan almadılar. Nedenini sordum, bana hematoloji doktorumun kromozom analizi için istek yapamadığını, bunun için kadın doğum ya da üroloji polikliniğine gidip muayene randevusu almamızı söyledi. Üroloji, kadın doğuma göre daha sakindir, eşin ürolojiden randevu alıp ordan kromozom analizi testi isteği yaptırsın, sonra ikiniz birlikte genetiğe gelin, senin isteğini biz burdan yaparız dedi. Üroloji en erken haftaya randevu verdiği için şimdilik erteledik. Önce şu pıhtılaşma faktörlerinin sonucu çıksın, ona göre karar vericez. Tabi sonuçlar 1 ay sonra çıkacakmış :26:dün tüm gün hastanedeydım canım ilk düşük diye tahlıl yapmayı bırak yuzume bıle bakmadılar bide salak dokto kanamam var dediğim halde alttan muayene yaptı içim sızladı dışarı çıkar çıkmaz ağladım çok kötü oldum...
canım tıp fakültesi varsa oraya git, randevu almak fln biraz uzun sürüyor, yoğun oluyor tıp fakültesi hastaneleri ama, yine de böyle şeyleri geri çevirmeden incelemeye çalışıyorlar. Bence şansını orda dene. Tıp fakültesinde bir kadın doğum polikliniğine randevu al ve durumu anlat, inşallah yardımcı olurlar. Ben de dün hastaneye gittim. Pıhtılaşma faktörlerime bakmak için kan aldılar 1 tüp. Ama eşinden ve benden kromozom analizi için kan almadılar. Nedenini sordum, bana hematoloji doktorumun kromozom analizi için istek yapamadığını, bunun için kadın doğum ya da üroloji polikliniğine gidip muayene randevusu almamızı söyledi. Üroloji, kadın doğuma göre daha sakindir, eşin ürolojiden randevu alıp ordan kromozom analizi testi isteği yaptırsın, sonra ikiniz birlikte genetiğe gelin, senin isteğini biz burdan yaparız dedi. Üroloji en erken haftaya randevu verdiği için şimdilik erteledik. Önce şu pıhtılaşma faktörlerinin sonucu çıksın, ona göre karar vericez. Tabi sonuçlar 1 ay sonra çıkacakmış :26:
Kürtajdan 10 gün sonraki kontrolümde kanamam azalmıştı ama yine de alttan muayene etmedi beni, üstten ultrasonla bakmıştı. Ama ben yine de çok kötü olmuştum, aynı hastaneye girip aynı doktoru görünce... Odadan çıkar çıkmaz ağlamaya başladım, çok kötü bir psikoloji
O yüzden bi daha aynı hastaneye gitmeyi düşünmüyorum.
42 gün olmasına rağmen hala o hastanenin önünden geçerken elim ayağım titriyor benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?