2013 temmuz anneleri burayaa

1kerembebek

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
7
1
6
İzmir
Merhabalar
03.07.2013 de dogum yaptim bebgim erkek ismide kerem selim. Bebekleeimizin gelisimi hakkinda kapsamli bilgi almak istiyorum.boy kilo beslenme ve uyku duzeni konularini konusabiliriz. Yazilarinizi bekliyorum

2013 Temmuz anneleri paylaşım alanında zaten paylaşıyoruz biz bu dediklerini.sizi de bekleriz.

Biraz kucuk dogdu benim kizim bu ay daha gitmedik ama en son yani 3aylikken 5.500 kilo boyumuzda 58 cm di. anne sutu aliyo sadece.sizinki nasil uykunuz duzene girdi mi biz 2 saatten fazla uyuyamiyoruz zombi gibi geziyorum aylardir:(

Benim kızımda 3 kilo doğdu hastaneden çıkarken sarılığı arttı 2700 ile çıktık sarılık devam ettiği için ilk ay çok az aldı benim kızda 3. Ayda 5335 gr 60.5 cm boydu bakalım şimdi ?? Bende anne sütü bizimde uyku yok gündüz devamlı memede sanırım sütüm bol değil doktora kime gidiyorsunuz ek gıdaya zaman verdimi

Benim kizimda oyle gece gunduz memede.emzik almiyo beni emzik yerine kullaniyo calismaya baslamak zorunda kaldigim icin ek gidays onumuzdeki ay baslariz buarada biz balikesirde yasiyoruz :)

Bende İstanbul dan 4 aylık başlatıyorlar mı ek gıdaya ?? Benim bu 2. Birde oğlum var 5.5 yaşında onda 6. Ayda başladıl

:) benim de bi oglum var 5.5 yasinda.oglumda sutum yoktu 5 aydan sonra baslamistik ek gidaya simdi yine 5 aydan sonra baslamayi dusunuyorum

;))))ben oğlumu 3.5 aydan sonra arada gece emdi sadece daha çok mama takviyeli
Şimdi maşallah ı var çok Zeki bi oğlum var okuyor ... Balıkesir'in neresindesin

Oglum 3nisan dogumlu deme dusup bayilirim artik:) kiskanclik var mi sizde kiskaniyor mu kardesini? Balikesire yeni geldik tayin sebebiyle. istanbul ilk gorev yerimiz.nerdesiniz istanbulda?

Biraz kıskançlık var tabi ama aşırı dil şuan anaokuluna gidiyor 9 5 arası yok benim için avantaj 2. İçin çok iyi zamanlamamız bence 👌👌

Evet katiliyorum zamanlama iyi.oglumda oyle 8 5 okulda.ist uskudarda ve halicioglunda oturduk ama bakirkoy pazarina bayilirimm :))

Back
X