Lcw den 3 pantolon bi kapri aldim.yanliz normalde 36 giyiyorum ama hamile pantolonlarini biraz buyuk yapiyorlar.34 beden tam oluyor.internet sitesinde surekli indirime giriyor.outlet bolumu de var internette.hemen geliyor da.Taytı bulana ALLAH razı olsun koca kışı taytlarla geçirdim desemyalan olmaz
Bir de triko elbiselerleAyyyy ben de hamile pantolu almak istiyorum
Bende şimdi randevu almak için sisteme girdim. Ama eşimle konuşim kendi için uygunsa benle gelebilicekse alıcam randevu canım. Dr bana 13ünde gel dedi 23. hafta oluyor ozaman 22. haftadan sonra diye biliyorum. aşı içinde 20. haftada yapılıyor ben cuma gitmeyi düşünüyorum:26:
Ayliz çok farklı bi isim canım anlamıda güzelmiş.. Adıyla yaşasın
bence yaratmaz... kolun biraz acır o kadar... bende tetanoz aşısı oldum ertesii gün ayrıntılı ultrasona girdim...
bu arada bizim kızımızın adı Ayliz oldu..:26:
anladım canım dr arıyorum ulaşamıyorum
bide bu tetanozdan cok tırsıyorum:18::18:
ayliz ismi cok guzelmıs bu arada ekledım canım
benımde aylin
bende çok tırsıyodum ama korktuğum kadar olmadı... hatta bütün gün kolumu oynatamam sandım ama sadece iğne biraz yaktı sonra hemen unuttum...
anladım canım dr arıyorum ulaşamıyorum
bide bu tetanozdan cok tırsıyorum:18::18:
ayliz ismi cok guzelmıs bu arada ekledım canım
benımde aylin
bende kaçıyorum , biraz hamile pantolonu bakıcam umarım bu sefer bulurum bulamazsam kafama göre bişe yine tayt alıcam:):)
hepinizi seviyorummm
evet bence de su çok önemli benim kalçalar başladı çatlamaya kötü görünüyor yaGünaydın kuzum ben lierac kullananlardanım oldukça da memnunum bir de badem yağı.
Tüylenme sorunum yok bundan sonra da olursa kısmet artık çatlamayayım da.Ama kremden
ziyade çok su içmekte benim 3 ltreyi aşıyor gün içerisinde
merhaba hamile olduğumu ilk öğrendiğimde ağustos annelerine yazdım geç yumurtlamam olduğu için ama normale dönünce ve temmuz annesi olduğum kesinleşince takip etmemiştim bi daha.. artık aranıza katıldım kızlar önceki konşmaları takip edemedm pek ama k.bakmayın.bide buranın çok acemisiyim.18+4 teyim ve bi paşam olucak...
Merhaba hanimlar,
Kiyafet alisverisleri baslamis gordugum kadariyla:)
Benimde hamile kıyafetlerie ihtiyacım var ama tesettürlü olduğum için pantolon giymiyorum, bende hamile etegi arayışındayım ama maalesef hic bi yerde yokancak netten alabilirim oda olurmu olmazmi diye bekliyorum bakalim yada uzun elbise alcam galiba,
Aramızda tesettürlü hamişler varmı aceba nerden alışveriş yapıyolar
bişi sorcam, günde iki bardak süt ve bi kase yoğurt yiyen varmı???
Kizlar ayrintili ultrason hangi haftada yapiliyor.kontrolum 19+3 de o zaman gidince alirmi ki ayrintiliya.5 boyutlu renkli cihaz ile bakiyor normal gittigimizde.ayrintili farkli cihaz mi oluyor.
bişi sorcam, günde iki bardak süt ve bi kase yoğurt yiyen varmı???
Merhaba hanimlar,
Benimde hamile kıyafetlerie ihtiyacım var ama tesettürlü olduğum için pantolon giymiyorum, bende hamile etegi arayışındayım ama maalesef hic bi yerde yokancak netten alabilirim oda olurmu olmazmi diye bekliyorum bakalim yada uzun elbise alcam galiba,
yesinler senin gobişini kııııııızzzzzzzzEki Görüntüle 637547 Eki Görüntüle 637548
Nasil monnisum buyumus mu
Niye ters cikiyor anlamadim.yukleyince ters donuyor
evet canım ben kahvaltıda 1 kaşık nesguikle süt içiyorum. bardağım biraz devasa,350gr alıyo. akşamda yatarken içiyorum bir bardak. gün içindede yada akşam yemeğinde 1 kase yoğurt, cacık yada ayran takılıyorum. gazlı içecekleri tamamen bıraktım. bi tanede maden suyu içiyorum hergün. bide bol su. yani kısaca durmadan yiyor ve içiyorumbişi sorcam, günde iki bardak süt ve bi kase yoğurt yiyen varmı???
canım ben heray ayrıntılıya gittiğim için bişey diyemicem. korkudanda daha aşıya gidemedimzaten. ama bi sorun olmaz diye düşünüyorum. açlık tokluk durumunu bi araştır uzun sürerse ve aç olman gerekiyosa ayrıntılı için sana sıkıntı olmasın onu ayarla yeter bence.canlar
şimdi ben 4 mart'a detaylı ultrason ıcın randevu aldım
sabahtanda tetenoz aşısı için aile hekimliğine gidicem
endişem şu ikisinide aynı gunde yaptırmam sorun yaratır mı?
canım bende kapalıyım ama etek giyemeyenlerdenim ben. bacaklarım çok uzun olduğundan rahat edemiyorum ve kendimi toplayamıyorum. bide üşüyorum ayrıcaMerhaba hanimlar,
Kizlar bebek arabasinda teshir urunu tercih edermisiniz???
Ben olsam etmem canim cunku biraz hor kullanilmis oluyolar o yuzden saglamlik konusunda takilirdim biraz
Ben olsam etmem canim cunku biraz hor kullanilmis oluyolar o yuzden saglamlik konusunda takilirdim biraz
Beni bu bebek arabasi konusu cok yordu. Tam simdi hallettik bu isi diyoruz. Bir problem cikiyor.. concord neo cok istemistim 1759 den 975 e dustu. İki ayri joker magazasina gittik. birinde sadece teshir vardi istemedim onu. digeri baska magazalardan istetiruz kapali kutu dedi. guvendik siparis verdik. Acilmis kutu geldi.. off yoruldum bu durumdan yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?