2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Günaydin kızlar benim oğlum iki bucuk aylik oldu oyun halısı almak istiyorum alan varmı ben nette Tiny lov diye bi marka gördüm bayagi islevsel siz ne marka aldınız acaba

Günaydin kızlar benim oğlum iki bucuk aylik oldu oyun halısı almak istiyorum alan varmı ben nette Tiny lov diye bi marka gördüm bayagi islevsel siz ne marka aldınız acaba

canım bizde yeni aldık playgro markası ilk başta çok şaşkın baktı ama şimdi çok mutlu oluyo üstüne koyunca

oğluşum selam eder (erman kuzunun küçüklüğü)

Eki Görüntüle 819001

maşaallah kuzucuklara :)

Günaydın! Biz geldik kızçemle

Eki Görüntüle 819231
maşallah bu kızçeler çok güzellerrr

canım bende playgro mutlu çiftlik aldım hızlıal com da 100 tl idi tiny love çok işlevsel bana pahalı geldi.zaten şu an ilgisini çeken tek şey aynasıı.bide bizimkinin müzik kutusu var ama sesi az çıkıyor peek oralı olmadı

sevgili annler nasılsınız umarım bebelerınız ve sızler iyisinizdir biz iyiyiz oğlumla üçlü asımızı bıraz mızmızlanarak vede hafıf atesle atlattık paronoks fitille sıkıntısız gectı cok sukur,fotoğraf ekleyenler hepinizin yavruları coooooooooook güzellerr bizimde gaz sancımız azaldı gece uykularımız eskıye gore daha iyi gunduz kendı kendıne durmaya basladı 30dakıkada olsa ama gunduz uykumuz gene yok :)))
bu kuzucuklar tepki verdikce daha tatlı oluyorlar :)) yavas yavas dıs kasıntılarımız baslıyor kusması tam gaz devam edıyor dısarı cıkarken en az 4-5 tane kıyafet alıyorum yanıma bavul gıbı oluyo canta
hepinizi opüyorum

cok zaralı bır yas kadar dıe bılıyorum hatta gecen bır dr 2.yas dediii
cnm benım gecmıs olsun unutmaya bak ole dengesızler cokkkkkk ben daha hıc bınemedım otobusee korkuyorum hemde bebek arabası ıle zor en kotu ıhtımal de tranvay ıle gıderım eısım ısde oldundn cesaretım yok otobuseeeee
Kızlar,
kaka yapamayan bebişler var ya;
ben de şaşıyorum bizimki nerdeyse her emme sonrası kaka yapıyor.
sabah 7 de emdi yaptı,
10 gibi emdi yaptı.
3 gibi emdi yaptı.
Var mı böyle hep yapan bebiş:44:
bnmm erkekımde öle emerken pırttt zartt zurttttt
Eki Görüntüle 818546 Eki Görüntüle 818548 Eki Görüntüle 818549 Eki Görüntüle 818547 Eki Görüntüle 818546 Eki Görüntüle 818548 Eki Görüntüle 818549

kızlar uzun zamandan sonra ekleyebildim fotoğrafını işte benim tombalak tosbam
maşaallah subhanallah ...

kızlar yanlışlıkla 2 şer tane eklemişim kusura bakmayın artık :)[/QUOTE]ne kadra tatlı baybb pervane cım ya ates topıgının bebıslerı harıka harıkaaaaaaaaaaaa gerçi hepsi harıka ama

hayırlı olsun dugununuz canım sen ve kıscen super sınızz muck sızlereeeee

ben 3 ogun zınco verdım 1 ay ve sonradan unutmaya basldı vermeyı bktım sancıda yok hepden kestım sımdı kendısı uykuda bılemm sokturuyor gazlarıııcok sukur kalmadı gıbı gaz sorunumuzzzzzzzzzzzz

esın le ılgılı ınsl gonlune gore bır hal ve care bulunur tatlım yaa supersını ana lı ogulluuuuuuuuuuuuuuu

oğluşum selam eder (erman kuzunun küçüklüğü)

Eki Görüntüle 819001
kuzu kı ne kuzuuu

maasalllah 3 kızceyede
Günaydın! Biz geldik kızçemle

Eki Görüntüle 819231
anammm oglum gıbı cekık gozlu kısce yaaaaaaaaaaaaa

maşallah çok güzelsiniz

pcöğrtmeni senin kıza bayılıyorummmm yaa öp benim yerime o yanaklardannnn

BİZ DE PLAYGRO mutlu çiftlik modeliini aldık çok da memnunuz...

bi daha unnado dan bişey alırsam 2 olsun yav. ayaklı tulum aldım 1 hafta oldu hala tedarik sürecinde diyor yav tulumlar gelene kadar oğlum büyüdü be olmayacak artık sinir oldum!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…